Trump, Estonia och SR!

Nu gnuggar vänsterns media händerna efter granskning av Trumps deklarationer, karln har undanhållit federal skatt under flera år. ”Ekonomiskt luftslott” skriver NewYork Times som granskat och undrar hur mycket pengar har han egentligen?

Bildresultat för Trump
Donald Trump

Att granska makthavare är bra, men ensidigheten är mycket bekymmersam.

De stora drakarna i USA skrev inte ett ord om alarmerande valsedelsfusk i Minnesota. Problemet var att det handlade om ett demokratiskt parti. Där man stjäl valsedlar från gamla för att stötta en muslimsk politiker. Sådana tilltag behövs inte i vårt land, här beslutar imamen vad hans församling ska rösta på, så är det klart.
https://newsvoice.se/2020/09/project-veritas-valfusk/

Estonia, denna skandal har åter kommit upp till ytan, sedan en ny film visat bilder på ett stort hål i fartygets skrov. Experter hävdar i denna dokumentär, gjord av Dplay att denna reva endast kan ha uppkommit genom en tung kollision, där 852 människor miste livet den 28 september 1994.

Bildresultat för Estonias förlisning
Estonias bogvisir

Jag undrar om Carl Bildt, Göran Persson, Ingvar Carlsson och Mona Sahlin har något nytt att tillägga?

https://www.friatider.se/bildt-sahlin-persson-carlsson-alla-har-gatt-under-jorden-efter-fyndet

Den gamla haverikommissionen fastslog att dåliga fästen till bogvisiret var orsak och prästerna Koskinen och Krook utlyste genast gravfrid medan anhöriga förgäves krävde att deras anhöriga skulle bärgas. Den snabba insatsen belönades med biskopstjänster. Det mest troliga är att den hemliga lasten med militär utrustning från det sönderfallande Sovjet inte fick avslöjas, där Sverige under Bildts ledning var transitland till adressater i Mellanöstern. Givetvis betecknas denna starka misstanke, där vittnen såg hur militära fordon kördes ombord på färjan strax innan avgång, som konspiration.
Inga minnen finns av denna reva, säger nu Olle Noord, sjökapten och Ann-Louise Eksborg, jurist som deltog i haverikommissionen, men alla spekulationer under åren som gått minns del väl.

Till sist rasismen på SR, helt i nazismens anda att sortera ut människor efter kön, hemvist, färg , handikapp och etnicitet. Läs den föredömliga ledaren i SvD av Jesper Sandström. ”I deras ögon är jag bara ett CP”. https://www.svd.se/i-deras-ogon-ar-jag-bara-ett-cp/i/senaste/om/ledare

Bildresultat för SR sveriges radio

Fortsätter denna identitetsdårskap så kan det bli legitimt att du får möta en läkare utan utbildning, men som är svart från Somalia och skulle han/hon tillhöra HBTQ gruppen så är det bingo.

”….Det är ett skolexempel på avhumaniserande kollektivism, på vad som i andra sammanhang skulle kalla för rasism…….”

Helt i kommunismens anda, dolt under SR:s paroll ”För representation mot rasism.” Ränderna går aldrig ur, men tack och lov så synliggörs de och allt fler protesterar mot denna diskriminering.

”…….Lösningen på problemen är förstås att dels systematiskt driva ut identitetspolitiken från statlig verksamhet, dels att lägga ned Public Service. Jag är inte intresserad av att betala för att SR ska ägna sig åt härkomst- och könsbaserad kvotering. Vi ska inte ha ett Sverige som vittrar sönder och blir besatt av folks färg, form och födelseort. Vi ska ha ett Sverige där vi likabehandlar människor oavsett hudfärg, härkomst eller kön. Skicklighet är vad som ska räknas.” https://medbloggen.se/2020/09/29/sveriges-radio-och-identitetspolitiken/

3 tankar kring ”Trump, Estonia och SR!

 1. Bra Rufus B. att du nämner boken ” M/S Estonia – Svenska statens haveri” som bl.a .
  berättar att fartyget aldrig skulle ha tillåtits lägga ut från Tallin överhuvudtaget då
  en konvertering från RoRo -fartyg till passagerarfärja endast kan tillåtas gå i kustlinjen
  och inte overseas över Östersjön. Ett antal turer mellan Sthlm-Tallin hade gjorts under
  månaderna innan med passagerare.
  Ett slumpmässigt studiebesök ombord gjordes timmarna innan avgång av två svenska
  utbildare från Sjöfartsverket som höll kurs på ett hotell i Tallin tills. med estniska tj.män – man frågade under kursens gång om det fanns något fartyg som de kunde
  besöka – javisst ,Estonia ligger i hamn och skall avgå senare ikväll.
  Väl ombord upptäcks avsaknad av självklara instruktioner för besättningen på bryggan
  och hårresande arrangemang med madrasser som tätning mot skrovet ute på däck.
  – Vädertjänst avrådde från att gå – men hon skulle tydligen till varje pris gå enligt plan.

  Ett SVT UG -program minns jag för många år sedan med en intervju med en pens. man från svenska Försvarsmakten som avslöjade hur de diskret inväntade M/S Estonia vid ankomst för att ta hand om ”hemlig utrustning ” – som även hade skett tidigare!
  Intervjuer med överlevande enligt boken vittnade om ombordkörning av militärfordon
  in i det allra sista innan porten stängdes.

  Berättas även att avgående statsminister C.Bildt bröt hastigt en middag på UD efter info om haveriet för att sedan tillbringa åtskilliga timmar på sitt rum i Rosenbad .

  Anm. Estland saknade då ett Sjöfartsverk eller motsvarande myndighet och begärde hjälp från Sverige för att
  ”komma igång” – därav utbildning på ett hotell i Tallin

  Reservation för eventuella felaktigheter.

 2. I boken M/S Estonia – Svenska statens haveri av Stefan Torssell (2016, 414 sidor) finns omfattande trovärdig information om den tragiska estoniakatastrofen. De ansvariga måste kläs av och komma upp till ytan och stå till svars. Vi får se om det brottsliga kan sopas under mattan längre.
  Om man går till tidningskiosken för att köpa ”Trädgårdsnytt” är man tvungen att samtidigt köpa ”Teateraktuellt”, Aftonbladet och Hänt i veckan. Tvångsavgiften till SVT/SR fungerar ungefär på detta sätt. En slags skyddad verkstad som i en för stor omfattning är en vänsterinfiltrerad sysselsättningslekstuga. (röstboskap) Svenska folket skall själv bestämma vad man behöver och betala för det. En kanal per SVT/SR är befogat av samhällsskäl. Varje politiskt parti skall ha egen tid och i egen regi för att torgföra sin politik så folket kan bilda sig en egen uppfattning. Demokrati!

Kommentarer är stängda.