”Skäms, skäms , skäms politiker” skriver Olle Ljungbeck

Skäms, skäms, skäms – POLITIKER.
Endast Sverigedemokraterna ställer krav på språkkunskaper av invandrare som arbetar vid äldreboende.

Ni andra partier borde skämmas.

Vad skulle ni tycka om ni vore gamla med många krämpor, dålig syn och hörsel och ofta behov av praktisk hjälp och då inte förstå dem som skall vårda er?

Bildresultat för man medrollator

Detta visar på en känslolöshet, men också större medkänsla och sympati för de friska vårdarna än de gamla vårdnadstagarna.

Tack och lov att jag haft friska föräldrar och lyckats hålla mig frisk och utan behov av hjälp trots mina 88 år.

Jag skulle råda er politiker (för ni läser väl aldrig böcker) att läsa Tage Erlanders fyra memoarböcker då skulle ni kunna lära er vad verklig humanitet är. Men inte endast han hade sådan. Det präglade i stort sett alla ministrarna under hans regeringstid. Det var annat än er låtsas humanism som egentligen inte är något annat än ett spel.

Vi har också två pensionärsförbund PRO och SPF som skulle kunna göra ordentliga insatser. I stället dansar de efter sin ”moderspartiers” pipa och skulle aldrig komma sig för att på valdagen kräva de äldres rätt.
Så sluta med er falskhet och sluta med att beskylla Sverigedemokraterna för både det ena och andra. De är ju de enda som verkligen vill agera mot brottsligheten från invandrare. Trots att skolflickor inte längre har någon trygghet utan rånas och utsätts för våldtäkter  etc är de övriga partierna i stort sett överseende om förövarna är invandrare, tillika rättsväsendet.

Är det inte på tiden att inse att er främsta plikt som politiker är att skydda och arbeta för Sveriges folk och inte alltid se förmildrande på vad än en invandrare gör i brottssammanhang.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

E-post: olle.ljungbeck@gmail.com

——————————————————-

Överseende, förmildrande syn, detta ständiga hänsynstagande så fort det handlar om invandrare, oavsett vad det handlar om. För denna katastrofala ”flyktingpolitik” där majoriteten är välfärdsmigranter, hitlockade av människosmugglarna och politiker. Där det största ansvaret ligger på Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Annie Lööf och hela vänstern som sjunger änglasånger i kör. MP orkar jag knappast nämna, äntligen ett inslag om den utbredda vänskaps korruptionen och utrensningsiver inom ledningen, Rapport 18/9.

Förnekelsen till denna misslyckade politik, skall döljas till varje pris.

2 tankar kring ””Skäms, skäms , skäms politiker” skriver Olle Ljungbeck

  1. Tack för statistik om hur Sverige även här ligger i framkant, gamla får bli Attendos vinstmaskin och frisering av Löfvens arbetslöshetsstatistik för invandrare. De får glatt tåga in på äldreboenden utan kompetens vare sig för omvårdnad eller i det svenska språket. Bonus för denna man är också att de gamla får lämna jordelivet tidigare, så deras pensioner får gå till den globala solidariteten.

  2. Enligt Worldometer/EEA är antalet avlidna per smittade(%) i corona:
    Världen 3.07, EU 6.4, USA 2.9, Sverige 6.6, Danmark 2.7, Finland 3.7, Norge 2.03,
    Island 0.41, Kina 5.4, Taiwan 1.4. Fortfarande finns ingen begriplig förklaring varför vi är sämst i Norden.
    Sveriges höga tal beror med stor sannolikhet på den obefogade, ansvarslösa, vanskötta och icke folkförankrade massinvandringen. De rödgröna med tillskyndare är orsaken och bär ansvaret. Det handlar om inkompetens och minst sagt olämplighet. Denna skamlösa, fega och giriga församling skall inte få komma undan.

Kommentarer är stängda.