Finansministerns corona budget knappt 1/3 del av invandringens kostnader

Över 100 miljarder är väldigt, väldigt mycket pengar,lät det i går från Rapports kommentatorer.

Efter corona krisen har finansministern tvingats ta på sig spenderbyxorna, 105 miljarder skall fördelas efter Jökarnas skilda önskemål. Alla slår sig för bröstet och vill ta åt sig äran för denna generositet.

Skattesänkningar, stöd till företagare, ökat rutavdrag, höjning av pensionen mm och så självklart skattehöjningar inlindade i klimaträddande och hållbara åtgärder.

Men om invandringen och dess konsekvensers finansiering på minst 300 miljarder varje år är det dödstyst.

Där majoriteten utgörs av ekonomiska migranter, som glatt klivit över Dublinförordningen till paradiset i norr för helst livstidsförsörjning. De mest kreativa, som släktbaserade klaner kan öka på kassan genom kriminalitet och välfärdsplundring. Risken att åka dit är mycket liten och straffen försumbara. Utvisning förekommer sällan av ett vänsterstyrt rättsväsende.

– Hur kan regeringen satsa 52 miljarder på bistånd nästa år men lägga mindre pengar på polisen, åklagarmyndigheten, domstolarna och kriminalvården i ett läge där mer resurser behövs för att knäcka kriminaliteten?, undrade Elisabeth Svantesson (M) i riksdagsdebatten. Svaret uteblev, för den globala solidariteten går före medborgarnas väl och ve. https://www.friatider.se/regeringen-lagger-52-miljarder-pa-bistand

Löfven med sina ministrar kan tillfälligt andas ut i tron att deras spenderbyxor skall få folk att glömma de 40 brottsliga klanerna, som olyckan vice rikspolischef Mats Löfing avslöjade till vänsterns förtret. Mord, rån, överfall, våldtäkter, skjutningar, sprängningar, bränder, stenkastning, bedrägerier och utpressning är numera vardagsmat för värdlandet, där majoriteten av förövarna har utomeuropisk hemvist.

”Sossepolitik, när den är som allra bäst” utbrister en stolt Magdalena Andersson om budgeten och på helsidannonser i SvD/DN triumferar Annie Lööf om att nu genomför vi både skattesänkningar och välfärdsökningar.

”Ett S-hjärta tar ett glädjeskutt,” säger hon (Magdalena Andersson) efter att ha presenterat 105 miljarder i satsningar där 75 miljarder kronor är kostnadsökningar och 30 miljarder är skattesänkningar. 19 miljarder av dessa skattesänkningarna är tillfälliga. SvD 21/9. https://www.svd.se/hostbudgeten-presenteras

Rätt analys kommer från Oscar Sjöstedt (SD)

– ”Det här är inte en budget som inte i första hand syftar till att lösa grundläggande problem utan i första hand syftar till att fyra partier ska vara mer eller mindre nöjda eller missnöjda..”

Ingen nämner heller att lån, skall betalas, Soros torpeden för bankmaffian är inte kända för avskrivningar. Deras kriminalitet benämns som filantropi.

Min misstanke är att framtida skuldsanering kan bli verklighet, men med landet som pant. Den nya världsordningens herrar, där bankmaffian styr, kommer att fira över att nationers demokrati, äntligen fått ett slut.

Migration med folkutbyte tar tid, men med Covid-19 virusets sänke för ekonomin, så går det betydligt fortare. Rädsla och skulder är framgångsrikt för att kuva ett folk.

Bildresultat för Soros
Georg Soros en global kronofogde

6 tankar kring ”Finansministerns corona budget knappt 1/3 del av invandringens kostnader

 1. Jorden är kraftigt överbefolkad. Även Sverige är överbefolkad i relation till mängden konsumtion per capita på våra breddgrader. Därför måste alla direkta och indirekta konsekvenser av den totala invandringsindustrin genomlysas och redovisas för medborgarna. Vilket miljöpartiet med flera inte förstår eller tar hänsyn till. Kan du konsumera bort din ångest? Barn och barnbarns framtid? Biståndsverksamheten måste minskas så mycket som möjligt och helst avvecklas. Hjälp till självhjälp är av godo. Länder måste kunna bli vuxna och stå på egna ben. Finns ingen anledning att skjuta till skattemedel till förmedeltida levnadsvanor på vår hemmaplan. Om en befolkning har födelsetal 2,1 ökar inte befolkningen. Anpassa barnbidragen till detta genom lagstiftning så kommer vårt fosterland må bättre och framtiden bli ljusare.

 2. Biståndet skall bana väg för ytterligare internationell karriär och hålla världens despoter på gott humör. Sida rullar i pengar, men vill ha mer.
  Majoriteten kvinnor med utomeuropisk hemvist jobbar ej, föder i stället barn på löpande band, försörjningsstöd med flerbarnstillägg är gynnsamt för att stanna kvar i hemmet.
  Hur många invandrarkvinnor har jag inte mött under yrkestiden, som spänt blicken i mig och sagt, ”jag inte jobba kan, har man och barn”. Den humanitära stormakten utestänger också en alltför stor del av invandrarkvinnor från arbetsmarknaden. Här är bidragssamhället med röstköp orsaken inte patriarkalisk tradition från medeltida religion.

 3. – Hur kan regeringen satsa 52 miljarder på bistånd nästa år men lägga mindre pengar på polisen.

  För att en allt för stor del av svenskarna har röstat på partier som vill ha det så här.
  Vi som vill se annan politik tvingas acceptera det. På liknande sätt bör de som rest hit vara kvar i sitt land och acceptera det välstånd deras värderingar erbjuder. Utestänger man kvinnor från arbetsmarknaden får det ekonomiska konsekvenser.

 4. Från min syster:
  Stockholm har skenande kostnader i sjukvården med 10 miljoner under de senaste åren, för det invandrings-dominerande gängvåldet, det är sosse politik som bäst anser Magdalena Andersson! Hur kan de vara så uppfyllda av sig själva att de inte kan se eller förstå vad som händer?

Kommentarer är stängda.