Misstanke finns om FB censur, kopplad till Löfvens fögderi

Denna misstanke bekräftar Jan Ivarsson i detta inlägg.

Själv är jag persona non grata beträffande insändare, debattartiklar till min lokaltidning, ”Corren.” Där är ”Ordet Fritt” numera endast till för korrekta ord och för invektiv mot oss som ser den humanitära stormaktens bakomliggande agenda.

Facebook verkar lättare att granska än bloggar, även om jag hitintills klarat mig utan repressalier. Därför har jag aldrig varit aktiv på FB, vill inte utmana ödet.

Bildresultat för censur

——————————————————————–

Jan Ivarsson;
”Långvarig kritik av svensk politik tillåts inte på Facebook.
Jag har skrivit kritiska inlägg och kommentarer till andras inlägg om svensk politik på Facebook, främst om migrationen och dess konsekvenser som påverkar de flesta samhällsområden.

Det ogillas av regeringen som sannolikt trycker på Facebook för att begränsa kritiken.
Här är mitt senaste inlägg som inte togs in, med kommentar att det först skulle granskas.


MÅNGKULTUR ÄNDRAR SAMHÄLLET
Undersköterskor med liten utbildning och bristande kunskaper i det svenska språket, taxiförare, bilbrännare och stenkastare utgör några exempel på faktorer som förändrar landet och inför nya värderingar.

TV berättar om hur ingenjörskonsten en gång lyfte Sverige.
Nu står vi inför mångkulturella förändringar på gott och ont. Ingenjörer utvecklar nu larmsystem och bygger säkra inhägnade bostäder med sopkärl utanför tomterna som ändrar stadsbilden.
Vi ser början på en utflyttning från storstäder till mindre orter. Några tycker det är en berikning, andra en försämring.

Oavsett vad vi tycker, måste vi gilla mångkultur om vi vill förbli socialt accepterade.
Det får vi lära av statsstödda media.
raddningstjansten-utsatt-for-misshandel-och-dodshot-av-mobben-i-malmo

Tjänster och gentjänster? De stora nätföretagens kylanläggningar i Sverige med billig el, kräver nog gentjänster i form av censur och begränsningar i yttrandefriheten.

Statsministerns påminner mig här om ”Kapten Klänning” som under sitt arbete som polischef hyllade feminismen och som under sin fritid utförde bestialiska gärningar mot unga flickor/ kvinnor.

Löfven orerar om demokrati med yttrandefrihet som dess kärna, när han stoltserar i EU och öser förakt mot Ungern och Polens ledare, som skall straffas. Om sitt eget rödfärgade rättsväsende och statsmedia håller han däremot tyst.

5 tankar kring ”Misstanke finns om FB censur, kopplad till Löfvens fögderi

 1. Såg debatten mellan Ulf Kristersson och Morgan Johansson om gängkriminaliteten häromdagen. M:s 10 punkter. Med ett flinande stenansikte bemötte MJ det konstruktiva med förnekelse av sitt eget misslyckande. Kristersson som var irriterad och ilsken tog nog inte debatten utan att först stämma av med partiets jurister. Efter polisledningens tidigare tillkännagivanden om klaner (baserat på en hemlig omfattande rapport) visar regeringen fortfarande sin oförmåga och undfallenhet , vilket gynnar den skatteförsörjda röstboskapen. SD pressade minister Anna Ekström i Riksdagen om bidragsmiljoner till islamistkopplad studieverksamhet. Liknande stil som MJ. Det är myndigheten som har ansvaret . Tydligen har polisanmälan gjorts. Pressen ökar mer och mer. Det kommer inte att gå att slingra sig hur länge som helst.

 2. Att inte ”Morgans kista” rasat ihop av denne mans alla verklighetsfrånvända utsagor, han skulle stoppa knarkhandeln, gängkriminaliteten för flera år sedan. Nu rabblar den andre lögnhalsen Damberg upp allt regeringen gjort från Jökarnas 34 punktsprogram, varav endast två är genomförda!
  Skillnaden är stor mot införande av nya skatter, det går som smort.
  Vilken tur för islamkramande MP och V, att bidragsregnet för deras väljarbas är skattefria.

 3. Skattefinansierade medier kännetecknas till stor del av utelämnanden, vilseledanden och osanningar när det gäller kritik av ”mångkulturen” och dess alltmer skrämmande konsekvenser. Tillkommer gör stora meningslösa snyftreportage. Här förekommer ytterst få riktiga journalister. De övriga är skräpmurvlar. Statsinfiltrerad gruppadministratör, som inte kan stava till yttrandefrihet är ett nytt tillskott till denna bedrövliga församling. Ännu en spik i Morgans kista.

 4. Nu har jag insett att det inte är Facebook som blockerat mig på gruppen Debattzon: Politk utan den som är gruppadministratör. Denne har ogillat att jag länkat till annat inlägg och inlett med egen text. Jag måste skriva enbart egen text och formera mig så att det tydligt framgår vad andra skall kommentera.

  1. Tack för upplysningen!
   Men statsmedia slänger ”egen text” i papperskorgen hur väl underbyggd den än är. Där kommer fakta, vetenskap helst från Expo, väl ansedda internationella tidskrifter gör sig icke besvär om mångkultur och globalism redovisas i annan dager, än den gängse från den vänsterliberala politiska eliten.

Kommentarer är stängda.