Blir Europa muslimska kalifat?

Mångfaldsdoktrinen påminner mig om en trojansk häst, där islams fundamentalister har burits in i Europas länder av globala politiker med allierade medhjälpare. Politikernas största medhjälpare till förstörelsen av fosterlandet är kultureliten och statsmedia, som vänstern håller i ett hårt grepp. Om hyllningarna till mångfald, identitet, HBTQ, feminism skulle avta är risken stor att vederbörande blir anklagad för rasism och för att gynna patriarkala strukturer och karriären går i stöpet.

Kulturen tillhör vänstern. Därför är kulturen samhällskritisk, normkritisk och kritisk mot det mesta som människor har skapat för att göra livet uthärdligt. Man önskar att våra kulturutövare ville ägna mer energi åt att visa hur värdefull vår samhällsordning är, hur värdefulla våra normer är, hur värdefulla våra könsroller är. Men icke. Det händer ingenting. Antagligen för att de helt enkelt inte kan gestalta vad de inte förstår….”  skriver Richard Sörman i ”Det Goda Samhället”

Islams fundamentalister behöver inte anstränga sig särskilt mycket. De kan lugnt lämna den ”trojanska hästen” för deras identitet slår ut det mesta av erfarenhet och kunskap. Att kunna svenska, läsa och skriva är av mindre betydelse och att inte ha kännedom om vår kultur och tradition är starkt meriterande.

Londons borgmästare, Sadiq Khan är muslim och lovar att ta ner statyer över ”olämpliga personer” och minnesskyltar och gatunamn rycker nu på löpande band till vänsteraktivisternas applåder. Näthat skall elimineras med undantag om målgruppen är via medelålders män.

Bildresultat för londons borgmästare sadiq khan

DEBATT. I Sverige har vi en lag som förbjuder vissa kritiska åsikter. Lagen kallas i vardagligt tal Hets Mot Folkgrupp (HMF) och den förbjuder i praktiken människor att kritisera Islam. I Skottland har islamiseringen gått längre. Arbetet leds av Humza Yousaf som är muslimsk Justitieminister. Han vill förbjuda starkt kritiska åsikter om Islam...” skriver Jan Norberg i NewsVoice. https://newsvoice.se/2020/08/humza-yousaf-islamisering/

Justitieminister Humza-Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering

Bilden från artikeln.

Hur många islamister har inte miljöpartiet burit in i politiken? De övriga i sju klövern har heller inte legat på latsidan.

Det är viktigt att stoppa denna skadliga utveckling rent preventivt. Det är dags att sätta ner foten. En religion som har medeltida värderingar, dödshotar islamska avhoppare och som förtrycker kvinnor hör inte hemma i ett modernt demokratiskt land som Sverige, säger Mona Walter, som lämnat islam och lever under dödshot.

Men dagens politiker sätter inte ner foten, de har rullat ut röda mattan för dessa nationsförstörare efter den globala finansmaffians planer. Risken är stor att kommande generationer får leva i ett kalifat med förebild från Iran skräckvälde med nya ayatollah:or i Khomeinis namn.

2 tankar kring ”Blir Europa muslimska kalifat?

  1. HFM är bara till för värdlandets befolkning. Invandrare får säga, skriva, filma vad som helst, här råder ingen hets med svennehora, död åt svenskar, lägga ut förnedringsrån, våldtäkter på nätet är helt acceptabelt utan efterräkningar. Absurdistan lever upp till sitt rykte varje dag.

  2. Det förmedeltida islams värdegrund är brott mot våra lagar. Måste klargöras tydligt i riksdagen och verkställa nödvändiga åtgärder. Bort med gummiparagrafen HMF och ersätt denna med brott mot infödda nordbor.

Kommentarer är stängda.