Media i maktens tjänst!

Lägg ner public (dis)service” skrev Jan Norvanto i en kommentar den 25/8. Denna önskan delas glädjande av allt fler.

Ledarskribenter i GP och i flera lokaltidningar har vaknat upp och insett hyckleriet och dubbelmoralen.

Emma Jaenson i Uppsala Nya Tidning konstaterar; Vad du kan yttra offentligt är en klassfråga.
Den nya vänstern tycks i allt högre utsträckning kontakta arbetsgivare för att personer med ”fel” åsikter ska bli av med sitt levebröd.

Hon ger exempel på kända personer som förlorat sitt levebröd efter att vänsterns lynchmobb gått till attack.

”…….Säkerligen håller majoriteten i Sverige inte med den drevande identitetsvänstern. Men de allra flesta är också beroende av att ha en inkomst. Och är det verkligen värt att förlora jobbet för att uttrycka motstånd mot vänsterns narrativ? De flesta skulle nog svara nej.
Detta är en otäck utveckling som vi bör betrakta med oro. Visst är påverkansoperationer från fientliga stater ett hot mot yttrandefriheten i Sverige. Men ett växande hot är också vänsterns lynchmobbar som ger sig efter ditt levebröd.

Här är det Lena Malmberg
Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling som konstaterar detta. Hon ger exempel på hur SVT&SR i stället för att granska makten, lägger sig platt vid dess fötter.

Den nya vänsterns besatthet av renhet i offentligheten påminner om en modern väckelserörelse.

Morgan Johansson har tagit efter sin chefs vägran att debattera, när det handlar om känsliga frågor, som migration och kriminalitet som i praktiken är samma sak. Scenen är regeringens och de slipper obekväma frågor, om de nu mot förmodan skulle ställas.

Men Hanna Stjärne, den gamle kommunisten, hävdar med en dåres envishet att SVT är sakliga och opartiska för 8,5 miljarder varje år, som tvångs utmäts hos varje svensk oavsett om de ser på eländet eller inte. Granskningsnämnden är en potemkinkuliss konstaterar LM, för de är en nämnd utan tillstymmelse till granskning.

Alternativa medier, Swebb TV med flera okorrekta opinionsbildare utgör en välgörande motvikt, som allt fler medborgare hittar fram till. Nödvändiga vägvisare är dock kritiska ledarskribenter i gammelmedia, som tänker själva och tom genomskåda Wolodarskis floskler i DN.

Därför måste yttrandefriheten begränsas allt mer, Tomas Åberg med rättsväsendet och skatteverket jagar allt fler och ytterst ansvarig är Löfven med regering. Tvångsbeskattning och jakt på oliktänkande tvingar medborgare till tystnad, alltmedan regeringen orerar om diktaturfasoner i Polen och Ungern. Jag tror att Löfven får beundran från både Kin Jong-un och XI Jinping för sin lojala media som upprätthåller vänsterns narrativ.

Bildresultat för censur

5 tankar kring ”Media i maktens tjänst!

 1. Från min syster
  “Såg en skräckfilm en gång om levande begravning, nu lever vi själva i skräck utan film. Leva som vanligt, jag är inte rädd för framtiden jag är skräckslagen! Det är Sverige bilden i dag, orkar inte orda om regeringen , ta bort dom! Det finns bara ett alternativ, utvisning för att kunna bygga upp landet igen. Tänk alla svenskars slit genom tiderna som bara raseras! ”

 2. I systemmedia hamnar invandrares illdåd alltid på en undanskymd plats, om de överhuvudtaget nämns.
  Tänk om det varit sk. nazister som torterat och därefter försökt begrava unga muslimer på en kyrkogård, då hade varenda gärningsman burats in från norr till söder och media haft krigsrubriker. Inga signalement i absurdistan för det utgör en kränkning, om några skulle åka fast, så blir det samtal hos en godhjärtat socialtant och kanske några timmars samhällstjänst, samtidigt som nya brott begås.
  Utvisning av hela familjen omgående, när Muhammed, Amir, Assar etc gjort sig skyldiga till upprepade grova brott.

  https://newsvoice.se/2020/08/etniskt-vald-svenskar/ Demonstration utanför riksdagen den 8 september!

 3. Den nya vänstern. Vilka är de? Var bor de? Var arbetar de? Vi har fått exempel på deras illgärningar. Ondskan personifierad.Slå tillbaka med sanning och öppenhet. Vi måste ut med detta till så många som möjligt.

Kommentarer är stängda.