Skatteverket jagar swish-horor; självmant eller på uppdrag?

Helena Edlund en modig präst, debattör och bloggare, är ett friskt undantag från den svenska kyrkan, med sitt Allahu Akbar. Men är man alltför modig då måste man stoppas.

Nu jagar skatteverket henne för gåvor som hon fått via sin blogg. Gedigen redovisning hjälper inte, när skatteverket jagar sitt lilla byte, de stora brukar få varning av verket själv. 214.000 tusen skall verket nu ha in, att gåvor är skattebefriade hjälper ej.

Morgan Johansson misslyckades med lagstiftning, så nu får skatteverket uppta jakten på alla bloggare, som fått in en slant, gåva eller betalning för goda alster, det är frågan.

Kanske skatteverket kan anställa HFM jägaren Tomas Åberg som fått anmälningarna att öka 500 % de sista åren? https://samnytt.se/asiktsbrottet-hets-mot-folkgrupp-leder-allt-oftare-till-fallande-dom/

Helena Edlund. Foto: Sverigebilden

Helena Edlund. Foto: Sverigebilden (Källa: Intervju från 2018) från artikeln som återgivits i NewsVoice. https://newsvoice.se/2020/08/swishhora-skatt/

Så här skriver Magnus Stenlund på sin blogg ”Sunt Förnuft”; https://suntfornuft.space/demokrati/ekonomi/skatter/skatteverkets-politiska-rensning-mot-swishhororna-egen-aktivism-eller-uppdrag-direkt-fran-regeringen/

”……För den som inte ännu läst om skattemyndigheternas övergrepp mot Helena Edlund, gör det. Det handlar om ett långvarigt, systematiskt, oproportionerligt och uppenbart rättsvidrigt trakasseri mot en enskild. En enskild tjänsteman har i egen aktivistisk övernit eller – mer sannolikt – efter order högt, högt uppifrån och utanför verket – bestämt sig för att till varje pris sätta stopp för Helenas livsuppehälle, swishpengarna hon får av människor som sympatiserar med hennes livsgärning.….”

Stenlund kanske är nästa bloggare som skall tvångs beskattas?

Detta är fortsatt utveckling av absurdistan. Det språngs, skjuts, mördas, rånas, våldtas, bränns som aldrig förr, men inte ett ord om detta i Löfvens bedrövliga och infantila sommartal utan ett uns av substans. Talet fick tom Aftonbladets Lena Melin att somna, tydligen kvicknade hon till, när hon i bakgrunden såg två kanotister paddla förbi. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/70XR7w/lofven-sade-ingenting-om-nagonting

Tänk om karln hade sagt som det är, nu djävlar skall vi öka takten i jakten på pensionärer och bloggare, resten skiter jag i, bara jag får behålla makten….

En tanke kring ”Skatteverket jagar swish-horor; självmant eller på uppdrag?

  1. ”Löfvens bedrövliga och infantila sommartal utan ett uns av substans”. Javisst. Många har sett det komma – att det saknas intellekt och moralisk ryggrad. Ständigt verklighetsfrånvänd. Eländet måste avlägsnas så snart som möjligt. En tapir skulle gjort ett betydligt bättre jobb.

Kommentarer är stängda.