”Rasist-javisst!”

Hej Harriet!

Är du rädd att kallas rasist? frågar ”Det Fria Sverige.

20-talet har inletts med våld och rasism mot vita i allmänhet och den vita europeiska civilisationen i synnerhet. Många står som frågetecken och förstår inte varför.

Rasist, javisst? (Magnus Söderman)Var inte en av dem!

Rasist, javisst? är en tankeväckande och provocerande debattbok om ett av vår tids mest tabubelagda ämnen — de olika människoraserna.

Boken är skriven utifrån en lekmans perspektiv och  gör inte anspråk på att vara ett akademiskt verk. Den är enkel och kortfattad. Här resoneras om ras utifrån olika perspektiv, frågor ställs och svar ges:
Finns det raser? Spelar det någon roll? Vad är en rasist egentligen?


Viktiga frågor i den tid vi lever i.

Boken är tänkt att vara en brandfackla i en debatt som förs genom omskrivningar och slutsatserna som presenteras är förbluffande.

På grund av den rådande situationen erbjuder vi denna bok kraftigt rabatterad. Beställ ditt exemplar här direkt eller köp den över disk i Svenskarnas hus i Älgarås för endast 49 kr exkl frakt.

97 sidor sprängstoff!

Du får detta eftersom du valt att ta emot information från föreningen Det fria Sverige, eller något av våra projekt (Radio Svegot, Tidskriften Nationalisten etc.)

Our mailing address is:
SVEGOT-DFS
Ideell förening Västra långgatan 29 Älgarås 54572 Sweden

——————————————-

Under kategori på bloggen ”Det fria Sverige” finns mer att läsa om det fria Sverige.

Äntligen ställer en respekterad och etablerad debattör frågan: Vad är det för fel på invandrarna?

Äntligen riktas fokus mot rätt målgrupp, som vänsterliberaler skyddat med bortförklarande floskler, oavsett deras bestialiska gärningar. Målgruppen har hitintills varit vredgade pensionärer som jag, dvs. högerextrema, främlingsfientliga, rasister och nazister..

”…….Nu måste vi stoppa ytterligare invandring. Vi måste stoppa utdelandet av fler medborgarskap. Vi måste stoppa den omfattande arbetskraftsinvandringen. Vi måste se till att de människor som inte ska vara här avvisas så fort det är möjligt. Vi måste ge polisen utökade befogenheter. Vi måste också inleda ett frivilligt återvandringsprogram. Dessutom måste polis, SÄPO och Försvaret sluta spela med i det politiska etablissemangets historielösa vansinne och tala klarspråk om hur de demografiska förändringarna hotar vår säkerhet, vår identitet och vår sammanhållning.
Hur svårt kan det vara!”
Richard Sörman i ”Det Goda Samhället”