Håller åsiktskorridoren på att rämna?

Stefan Torssell skriver på Facebook:

Jag har väntat på det här som nu håller på att ske.
Häromdagen berättade Ola Wong i Sommar att han var tvungen att tas in på psykiatrisk klinik för situationen i Sverige.
Han arbetade på Aftonbladet och ansåg att tidningen ljög för svenska folket.
Han stod inte ut.
Jag kan berätta att svenska folket inte heller står ut.
Det ljugs för mycket.
Sedan talade Åsa Linderborg ut i Svenska Dagbladet.
Hon var tidigare kulturchef i Aftonbladet. Hon berättade att det fanns en Åsiktskorridor där journalister begränsade samhällsdebatten. Enbart de politiskt korrekta åsikterna fick komma fram.
En del journalister är som västernhjältar med ett jack i kolven för varje person de hade dödat. Åsa Linderborg kan också dra ett jack någonstans.
Ett självmord är hon ansvarig för.
Aftonbladet har förföljt många i vårt land.
Jag har hängts ut i tidningen, med bild och namn, för att ingå i ett nazistiskt nätverk.
Längre från sanningen kan man knappast komma, men Aftonbladet slår ofta toppnoteringar i perfida, illvilliga och bisarra lögner.
Jag var tvungen att googla på de organisationer jag skulle ha ingått i.
Jag hade aldrig hört talas om dem.
Men jag har lugnt inväntat det som nu sker.
I dag kom det som nästan borde räknas som PK-Sveriges sammanbrott.
I Expressen intervjuas SSU:s ordförande Philip Botström.
Han äcklas nu av hyckleriet med svensk flyktingpolitik och människor som inte låtsas om alla problem.
Alltså, insikten har krupit in under skinnet på det hycklande, ljugande och bedragande Sverige.
Jag har skrivit om varför man ska låta bli att ljuga.
Jo, därför att lögnen förtär lögnaren inifrån.
Det är många nu på Sveriges radio, i regeringskansliet, på tidningsredaktioner, i hycklande godhetsorganisationer, som har inre blödningar i själen och som vomerar sitt äckel över sig själva ner i det kommunala avloppssystemet där deras självförakt förenar sig med övriga exkrementer.
Om sossarna nu är smarta så tar de SD:s politik rakt av och döper om den till internationellt humanitärt bistånd och stänger Sverige och hjälper flyktingar plats.
I Sverige är det nämligen fullt sedan länge.
Man ändrar bara på ett ord.
Humanitär stormakt blir internationell humanitär stormakt.
Våra psykiatriska kliniker och andra behandlingsanstalter kommer snart att rensas på flyktingar med posttraumatiska stressymptom.
Där på hastigt tillkomna fältkliniker kommer Sveriges journalister att behandlas för Sveriges nästa folksjukdom som är själväckel, en brun sörja som dväljs inombords, som de vill befrias ifrån.
Deras mål var pengar, och beundran men lönen blev outhärdlig skam.
Sanningen segrar alltid.
Vi som har tänkt klart och rätt har också mått dåligt av allt hyckleri,  men det är hycklarna som mår sämst.
Vi har kämpat med att försöka stå ut med världen. Hycklarna står numera inte heller ut med världen, men än värre är för dem, de står inte längre ut med sig själva.
Jag förlåter dem för Sverige behöver enas.

Stefan Torsell är mest känd för sin bok om Estonia, där locket lades på för att inte sanningen om Sverige som transitland för vapen smuggling från det sönderfallande Sovjet skulle avslöjas.

Carl Bild som var utrikesminister och djupt involverad gav belöningar till de som snabbt utlyste gravfrid och liksom till Mona Sahlin, som var en av Torsells största mobbare, bl.a. i DN med lögner.

En annan mycket respekterad person är Inga- Britt Ahlenius, fd chef för riksrevisionen och undergeneralsekreterare i FN, som här anser att regeringen har abdikerat. https://kvartal.se/artiklar/regeringen-har-abdikerat/

Och när SSU ordföranden anser att vi skall hjälpa flyltingar på plats, då torde en öppning i åsiktskorridoren vara uppenbar. https://www.friatider.se/ssu-ordforanden-hjalp-flyktingarna-pa-plats-istallet

Men SR försöker stänga glipan direkt och censurerade geriatriker Yngve Gustavssons sommarprogram, innan sändning den 13 augusti. https://samtiden.nu/2020/07/professorns-sommarprat-censurerat/

För er som bara tagit del av de officiella lögnerna kring Estoniaförlisningen.

Den 7 aug kommer ett inlägg om Åsa Linderborg och om hennes nyvakna insikter, som påminner mig om tjuvens bortförklaringar.

Glöm inte namninsamlingarna:

-Stoppa Stödpaketen – skriv under! 

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

-Folkomröstning om invandringen – skriv under!

Folkomröstning om invandring


6 tankar kring ”Håller åsiktskorridoren på att rämna?

 1. Vi måste ha en namninsamling där vi det svenska folket KRÄVER att TJÄNSTEMANNAANSVARET återinförs. När de ”själva” tog bort det 1974, DÅ HADE POLITIKERNA INTE DET SVENSKA FOLKETS STÖD till att göra det! Vi måste få bort DIKTATUREN med dess POLITISKA ADEL, eller hur? Även en oberoende utredning gällande WALLENBERGS påverkan /manipuleringar på utövare av den svenska politiken skall även det komma till stånd, OMEDELBART.

 2. Från signaturen ”Ingeborg”:
  Stefan Torsell tycker att man ska förlåta dem som har förstört vårt land. Det tycker inte jag. Vi ska komma ihåg de som har fört denna politik sedan 40 år och vi ska komma ihåg journalisterna som inte har gjort det som en duktig journalist skall göra. Han ska vara objektiv. Svenskens problem är att vi från det vi är små lär oss förlåta även de som är elaka. Det börjar redan på dagis då fröknarna menar att man måste förstå de som är elaka och som slåss eller saboterar för den snälla och den snälle.

  Så här uttryckte sig Knut Carlqvist om den svenska journalisten.

  Knut Carlqvist 1946 – 2010, har sagt en sanning om den nutida svenska kulturen som lär bli svår att överträffa:

  ”Svenska medier har aldrig insett att deras uppgift är att hålla ögon på staten och på makten. De tror att deras uppgift är att hålla koll på folket.” (https://www.fokus.se/2010/05/knut-carlqvist)

  http://everykindapeople.blogspot.com/2020/08/turister-ar-inte-sakra-i-sverige.html

  Turister är inte säkra i Sverige
  http://everykindapeople.blogspot.com/2020/08/helena-edlund-det-svenska-tillstandet.html

  Helena Edlund: Det svenska tillstånde

 3. Utmärkt Stefan Torssell. Tack. Men lita aldrig på dessa fega kappvändare/ kameleonter.

 4. Mona Sahlin fick frågan i KU om hon visste om Estoniarapporten var falsk. Mona konsulterade med sin bisittare i nästan 5 minuter innan hon svarade. Mona svarade JA. Hade hon svaret NEJ då hade man tvingats till att göra en NY rapport och det ville man undvika till varje pris! Moderatpartiet som det Socialdemokratiska partiet, och även de övriga, borde handgripligen slängas ut från Sverige. Har man som politiker ”täckt upp” för det massmord som SPRÄNGNINGEN av Estonia medförde då ska tame tusen DE politiskt ansvariga liksom militären/underrättelsetjänsten låsas IN på LIVSTID! 852 människor miste livet och man ägnade all tid till att mörklägga vad som hände. De inblandade med Carl Bildt i spetsen borde ställas inför RIKSRÄTT. Nedan en länk bland många som visar hur frenetiska man varit med att ”vrida” på sanningen. Gå gärna in på whitetv.se då det är han som företräder de anhöriga till OFFREN. Har själv sett undervattenfilmen med spränghål i skrovet samt en laddning inlindad i ett orange paket som inte ”gick av”. Jutta Rabes dykfilm visar ALLT. Gå till minut 12:30 i länken nedan.
  https://youtu.be/4oLYxqjokSs
  http://whitetv.se/sv/ms-estonia-saenktes/51-visiret-spraengdes-bort.html
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/?doktyp=sfs,ku-anm&riksmote=2005/06
  https://www.nyteknik.se/artiklar-om/Estonia

Kommentarer är stängda.