Grundorsaken till landets sammanbrott är Agenda 2030 och NWO

Symptom på att Sveriges välfärd förvandlats till ofärd finns att läsa främst inom alternativa medier, men även hos vissa ledarskribenter i systemmedia. Men sedan är det stopp. Grundorsaken kommer mycket sällan upp. Om den skulle belysas, så finns risk att folket vaknar upp. Därför är den camouflerad med mänskliga rättigheter och hur vi skall rädda klimatet och vi som ser andra orsaker anklagas för att sprida konspiration och fake news.

Löfvens lögner och dubbelspel, när han förhandlat bort landets framtida oberoende i Bryssel nyligen, är bara ett fortsatt led i nationalstatens utplåning.

Här kommer viktiga länkar från i fjol, men lika högaktuella i dag, från en bloggföljare.

Hej Harriet!

”Det handlar om nedanstående som jag kopierade från Cornelias blogg. Kanske kan du lägga in det på något sätt” skriver en vän och följare.

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2019/11/04/totalitar-teknokrati-under-fn/

Totalitär teknokrati under FN

Posted on 4 november, 2019 av corneliadahlberg

Om nationen Sveriges totala sönderfall av Annika Grahn Charmolou – hagenboblogspot.com

Citatet ur artikeln har jag kopierat samt ändrat något:

”Agenda 21- innebär att under innevarande århundrade 2100 införa ett nytt globalt styre där nationellt självstyre skall försvinna.

De som inte givit mandat till slutmålet – den nya samhällsordningen – är det svenska folket som man skickligt för bakom ljuset med skönmålning och daglig klimat- och miljöhetsande propaganda.

Agenda 2030 syftar på att målsättningen är att år 2030 ska denna nya globala världsordning ha ersatt nationalstaterna. (Agenda 2030 är synonymt med Agenda 21 men med specifikt uttalat år som målsättning för sjösättandet av det globala nya samhälls-systemet).

Här har Ni bildbevis på alla nationsförrädare, som stolta håller upp Agendans 17 globala mål. Det som är värre, är att de har riksdagens samtycke.

Vår svenska ledning har beslutat och deklarerat att Sverige som nation ska vara den första nationen att byta samhällssystem, att upphöra som nation för att istället omvandlas till region i en global centralistisk reglerad världsordning.

För att detta nya samhällssystem ska kunna ersätta Sveriges nuvarande samhällssystem krävs att detta rämnar. Det är det sönderfallet vi i Sverige upplever idag och som från 7-klövers håll är helt förväntat och planerat sedan länge.

Den nya världsordningen med människan fjättrad av digital ”fotboja”, en totalitär teknokrati.

Att allvarligt fundera över är om Sverige medvetet omskapas till en krutdurk med kriminalitet, terror och en finansiell härdsmälta för att kunna vid kollapsen instabilisera och dra med sig hela EU, alla EU’s nationer, ner i avgrunden.

Då kan makthavarna i EU nå fram till sitt mål – ett enda Europa utan nationalstater under styre i FN.

Där en EU-arme (läs NATO) och FN’s väpnade militära styrkor och FN’s polisiära styrkor utbildade i Kina står redo att upprätthålla ordningen.”

…………………………………………………………………………..

Här är exempel på två damer, som har stor medskyldighet till landets sammanbrott, när polisen verkar ha gett upp. https://www.friatider.se/cecilia-malmstrom-historiskt-misstag-inte-slappa-in-fler-araber
Publicerad 12 juni 2012 kl 02.43

Cecilia Malmström, var EU-kommissionär med ansvar för invandringsfrågor, är skarpt kritisk mot att Europa tagit emot allt för få av de nordafrikaner som velat komma till EU under den arabiska våren. Kommissionären varnade för att Europa kan ha gått miste om en unik chans att berikas.

Ylva Johansson har gått ett steg längre med sin ”tvingande solidaritet”, som är EU:s nya favoritord, när de slår sönder nationalstater. Hon gör allt precis som sin chef Löfven för att förverkliga Greve Kalergis paneuropiska vision, vars taktpinne nu hålls av Angela Merkel med stöd av Emanuelle Marcon med knähunden Löfven, som alltid sitter lika vackert i både Bryssel och New York.

https://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision”

Det skönt att vara 73 år och slippa uppleva hur stolta och framstående nationalstater har förvandlats till små lydstater under NWO.

Glöm inte namninsamlingarna:

-Stoppa Stödpaketen – skriv under! 

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

-Folkomröstning om invandringen – skriv under!

Folkomröstning om invandring

3 tankar kring ”Grundorsaken till landets sammanbrott är Agenda 2030 och NWO

 1. Ingen vet riktigt hur många av Big Teach:s serverhallar som finns i Sverige, men vi vet att staten nästan skänker bort vår el, därutöver rikligt med etableringsstöd. Hela 7-klövern var rörande överens om detta röveri från skattebetalarna. Täckmantel var ”digitalisering”, Annie Lööf Bilderbergarnas säkra kort, började redan under 2013 med dessa Välkomst-paket till teknikjättarnas miljardärer.
  Nu råder skriande el.brist i södra Sverige, näringslivet är förtvivlat, men den globala finansmaffian har liksom migranter förtur, nu handlar det om el, våra ”berikare” till bidrag.
  https://www.frojdh.se/2018/08/08/facebook-och-googles-svenska-serverhallar-far-hundratals-miljoner-i-skattestod-du-betalar/

 2. Grundorsaken till landets sammanbrott är Agenda 2030 och NWO.
  Det kanske kan förklara de gigantiska underjordiska bunkrarna som UN i hemlighet byggde under VÅR jord i slutet av 80 och i början av 90 talet när Carl Bildt var statsminister. Var finns dessa? Har man smugit in FN trupperna till dessa gigantiska bunkrar som ska ta över Sverige?
  Phil Schneider berättar i sitt sista framträdande om att man har byggt en gigantisk underjordisk bas i Sverige som är 30 Kubik ”miles ” stor. En mile är ju 1,6 Kilometer! Förmodligen genom ubåtar. Om takhöjden är 10 meter blir golvarean 10 mil lång och 4 mil bred! Det blir många tiotusentals FN trupper som man kan ha i det dolda för att inta hela Sverige.
  Hur stort är denna underjordiska stad/bas? Man har förmodligen även byggt flera mindre som i troligen har sammankopplas. Kanske det är en del av våra s.k. ”jordbävningar” som har skett då och då. Hallandsåsen kan mycket väl vara en av ingångarna. Den GIGANTISKA tog 5 år att bygga och kostade DÅ 2 TRILJONER DOLLAR! Allt finansierades av United Nation.

  Gå till minut 49 i videon, länk nedan. Föreläsningen var Phil Schneider’s Last Amazing NWO Lecture Before He Was Killed! He was found dead on either January 10 or 11, 1996″. Med andra ord byggdes denna ”underjordiska bas/stad” när Carl Bildt var statsminister!!! Vår allas CIA man eller ”The dog”, som H Clinton kallade honom. D.v.s. Get and fetch. Till slut fick han den eftertraktade orden av 33:e graden samtidigt som han tillförskaffade sig minst 10 MILJARDER kronor (1 Miljard Dollar) från de svenska skattepengarna som är villkoret för att sitta med i ”The committee of 300”, som är underställda ”The Nine”. Wallenberg och vår KUNG sitter också med.

  Var finns denna underjordiska stad i Sverige och vad är den avsedd till? Carl Bildt halverade läkarutbildningen med tanke på den kommande Migrationstillströmningen, Coronautsläppet med dess konsekvenser. Man har anställt läkare från Rumänien med falska intyg som har fått sluta liksom sjuksköterskor. Hur många läkare har vi tagit hit som går under ”Doktor död”? Vad säger Carl Bildt, Landsförrädaren Nr 1? Är det tänkt att UN ska ”gömma” sina militärer där i smyg för att sedan TA ÖVER Sverige. Eller är det Politikerna som har skaffat sitt eget ”Paradisgömställe” när jordytan angrips? Hur mycket av skattepengarna har gått dit?
  POLITIKER, VAR FINNS DESSA GIGANTISKA BUNKRAR OCH VAD SYFTAR DE TILL?

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=828&v=9COrANDQvWg&feature=emb_logo

  https://steemit.com/conspiracy/@libtrian.outlet/phil-schneider-s-controversial-life-and-death

Kommentarer är stängda.