En polis berättar, anonymt givetvis!

Efter Runar Sögaards bok ”Om allt går åt helvete, så följ inte efter” stod Katarna Janouch ”Blodsådd” på tur.

Blodsådd, Janouch, Katerina

Där journalisten Dea vaknar upp från korrektheten efter ett våldtäktsförsök och motståndet blommar ut.

Ett smakprov från s.117.

”….Dea hade blivit kontaktad av en polis, som ville vara anonym, men som hade ett stort behov av att ventilera sina erfarenheter. Hon frågade givetvis om de högerextrema, det var liksom första frågan man ställde, och hans reaktion chockade henne. Han skarattade rakt ut, hävdade att pratet om ”de högerextrema” var politikernas och mediernas avledningsmanöver för att slippa ta itu med de verkligt jobbiga och svåra frågorna. ”Vilka då, ” undrade Dea.
Den invandrande kriminaliteten, sa polisen rakt på sak.
Elefanten i rummet!
Stöldligorna från Georgien. De öppna gränserna. Alla kriminella asylbedragare. Som Afghanerna, de som kallas för ”ensamkommande” men som i själva verket skickats till Nordeuropa för att bereda väg åt sina familjer, för alla vill ha ett bättre liv än i Iran där de bodde.
Och andra och tredje generationens invandrare från Afrika och Mellanöstern, som var svåra att integrera. Trots att de var födda i Sverige gick deras barn inte i samma årskurs som sina svenska jämnåriga.
De fick specialundervisning, redan i tidiga tonåren var de luttrade, hatiska och betraktade sig inte som en del av det svenska samhället. De kunde knappt läsa och skriva. De föraktade svenskarna, men hörde samtidigt inte längre hemma i sina egna hemländer. Och de utnyttjades av grovt kriminella som ”åsnor”, som torpeder. Pengarna lockade. Men det var mer än pengar, det var en ovilja att vara en del av det svenska samhället.
Politikerna hade sått vind och nu skördade de storm….. i samarbete med korrupta poliser som skapade en organisation som drevs av funktionell dumhet. För de ville inte lösa brotten. De hade blivit maktens marionetter, stod inte längre på folkets sida. Och den galopperande kriminaliteten passade dem.
Rädslan höll människor nere. Ett osäkert samhälle var enklare att kontrollera. Ett splittrat samhälle var lätta att utnyttja och sko sig på. I sprickorna av välfärden grodde ogräset……”

Vill Du veta mer lyssna på Ingrid Carlqvist intervju med Katarina Janouch.

I ”Det Goda Samhället” berättar en uppgiven polis om sitt arbete och om ”snällismen” inom rättsväsendet, undantag råder endast, när det gäller HFM dömda personer.

https://detgodasamhallet.com/2020/07/23/patrik-engellau%e2%80%afett-brev-betyder-sa-mycket/

Glöm inte namninsamlingarna:

-Stoppa Stödpaketen – skriv under! 

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

-Folkomröstning om invandringen – skriv under!

Folkomröstning om invandring

5 tankar kring ”En polis berättar, anonymt givetvis!

 1. Vad vinner politikerna på denna politik?
  Kortsiktiga röster !
  När invandrarna blir tillräckligt många bildar de eget parti och lämnar svenska flumpolitikspartier.

  1. Eftersom Löfvens erkända naivitet spridit sig i både regeringskansli, riksdag och ut till regions- och kommunpolitiker, så lär grenen de sitter på braka ner, när folkutbytet är fullbordat. Egen kortsiktig vinstmaximering är troligen förklaringen. De mer slipade lyder direkta order från globala eliten, som snabbt ger ekonomiskt oberoende.

   1. Från signaturen ”TT” kommer denna kommentar. Tyvärr något som krånglar för att få kommentaren att fastna.
    ”Paolos problem exponerar man gärna men inte när ”En domare ertappades 2002 med byxorna nere tillsammans med en prostituerad kvinna på en kyrkogård i Stockholm. Han dömdes till 50 dagsböter, men fick behålla jobbet”!
    Låt Paolo vara för det finns betydligt viktigare personer i rättssystemet och bland politiker som man medialt borde exponera än just honom.
    Listan är längre än vad man kan tro och speciellt, när domare får sitta kvar och döma i olika s.k. sexmål!
    Ett annat exempel var när justitiekanslern, JK, ansåg att ”justitierådet Leif Thorsson kan ha kvar sin anställning på Högsta domstolen (HD) trots att han erkänt ett köp av sexuella tjänster och betalat 50 dagsböter”!
    Om någon skall ”jagas” medialt är det väl alla de sexköpande domare som vi har och haft.
    Till och med ”Bordellhärvan” borde man saluföra dagligen enbart för att hålla politikerna borta från ”sina” eventuella sexköp.
    Vad är det för psykopater som figurerar i rättssystemet? Bland politikerna är det väl mer befogat att exponera än att ”knäcka” offerlammet Paolo gång på gång.
    Att detta får fortgå visar bara på vilka effekter det medförde när man tog bort tjänstemannaansvaret. Frågan som borde besvaras är väl: Hur pass utspritt är sexköp bland dessa samhällsuppbärande parasiter till ämbetsmän, som kvinnor? Förmodligen är det tillåtligt bland partier som i rättsväsendet/domarkåren att dessa avarter får fortfarande fritt vara verksamma utan åtgärder. Man vill ju inte skada det förtroende som man gett sken av till det svenska folket. I varje fall inte sedan Tjänstemannaansvaret avskaffades år 1974. Med anledning av det hade man ”ett förslag till reform av ny sexbrottslagsstiftning från 1976”. Punkt 5: ”För sexuellt inriktade beröringar, som inte kan anses vara sexuellt umgänge, föreslås åldersgrånsen 10 år mot nuvarande 15 år”.
    https://www.hd.se/2005-06-17/bakgrund-sexkop-och-barnporr-bland-domare

    https://www.s-sanningen.com/bordellharvan

    1. Ni minns väl när Olof Palme stod och ljög det svenska folket rakt upp i ansiktet i Geijeraffären med ”Snus är snus och strunt är strunt om än i polisiära promemorior”, skaldade han. Att ljuga för folket betraktar socialdemokraterna därefter som sanktionerat, den store Olof Palme visade ju vägen.

Kommentarer är stängda.