Sjuka och äldre över 75 år skall först vaccineras! Olle Ljungbeck förklarar varför.

Så skall vi äldre åter bli försökskaniner, när myndigheterna nu bestämt att sjuka och äldre över 75 år skall bli de första att vaccineras. 

Sålunda är Stefan Löfven m fl inte nöjda med att man sparade > 300 miljoner av de döda åldringarnas pensioner. Dessa pengar kommer att gå till invandrarna som inte vill arbeta. Men Löfven och hans medbrottslingar är inte på långt när nöjda med futtiga dryga 300 miljoner.

Nu har de utöver alla sina andra försök att ta bort åldringarna för att spara pengar till underhållet av de arbetsovilliga migranterna hittat ett nytt sätt.
Eftersom ett vaccin normalt skall prövas under en period av 6-7 år innan man är säker på eventuella skadeverkningar och därmed kan använda det för allmän vaccinering visar dagens beslut, att man medvetet vill ta bort de över 70 år.

Hur mycket man kan spara i pensionsmedel vet väl ingen, men troligen kalkylerar de ansvariga med Stefan Löfven i spetsen att det skall kunna ge ett bidrag på upp till tio miljarder till de utifrånkommandes arbetsovilligas underhåll. 

Är det någon som längre tvivlar på var Stefan Löfven bestämt sig för var underhållet skall tas ifrån till de arbetsovilliga emigranterna?
Att medvetet sprida smittan i äldreboenden var tydligen inte tillräckligt effektivt för att få ihop till ovan nämndas underhåll.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle  

——————————————————-

På denna fråga svarar jag Nej!

Information från Folkhälsomyndigheten om vaccinationer ger snarare oro är trygghet. En raljant ton kommer från myndigheten, som syftar på människor som skadats av vaccin eller på de som avstår.

”Frågan om vaccinationer skulle kunna ge sjukdomar som upptäcks först efter lång tid vållar ibland oro. Om alla människor vaccineras kan allt som händer efter vaccination påstås vara orsakat av vaccinationen….”

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/vaccinationer/vaccinsakerhet-och-overvakning/

Ett glädjande undantag bland alla korrekta sommarpratare var Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar. Han riktade stark kritik i ”Sommar i P1”mot FHM:s corona-strategi och mot journalister, som blev FHM:s doaflickor i stället för att kritiskt granska den svenska strategin, att Jan Helin, SVT:s mediedirektör, dvs. sektledaren själv surar är en självklarhet.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bjorn-olsen-en-sekt-kring-den-svenska-strategin

Björn Olsen är också medförfattare i den utmärkta debattartikeln i GP, där 23 framstående professorer/forskare undrar vad FMH egentligen är ute efter? Och det är vi många som undrar.

https://www.gp.se/debatt/vad-%C3%A4r-folkh%C3%A4lsomyndigheten-egentligen-ute-efter-1.31088225

——————————————————————

Glöm inte namninsamlingarna:

-Stoppa Stödpaketen – skriv under! 

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

-Folkomröstning om invandringen – skriv under!

Folkomröstning om invandring

11 tankar kring ”Sjuka och äldre över 75 år skall först vaccineras! Olle Ljungbeck förklarar varför.

 1. Vaccinera alla Migranter istället då kanske vi spar 100 tals Miljarder om året som behövs till den skuldsättning man har satt oss i till EU! När inte ens Sören Andersson, chef för Folkhälsomyndighetens vaccinationsprogram, tänker vaccinera sig med sin s.k. ursäkt då hoppas jag ingen annan gör det. Läs gärna nedan och ni som har eller ska få barn rekommenderar jag att läsa HELA SOU 2010:39. Verkar det inte som att ALLT är planerat i förväg? Utredningen i delar nedan från 2008 har antagit namnet Vaccinutredningen !!!! Hur mycket finns det som man har dolt egentligen?

  Ny ordning för nationella vaccinationsprogram, SOU 2010:39.
  Regeringen (ALLIANSEN) beslutade den 30 oktober 2008 att tillkalla en särskild utredare för att göra en översyn av regleringen av de nationella vaccinationsprogrammen, hanteringen av vacciner inom ramen för läkemedelsförmånssystemet och förhållandet mellan dessa system. Samtidigt fastställdes direktiv för utredningen (dir. 2008:131, bilaga 1).
  Generaldirektören Bo Jonsson förordnades att från och med den 1 januari 2009 vara särskild utredare.

  Att som experter biträda utredningen förordnades från och med den 16 mars 2009 utredaren Charlotta Bergquist, Läkemedelsverket, utredaren Niklas Hedberg, Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, avdelningschefen Susanne Jansson, Ekonomistyrningsverket, dåvarande generaldirektören Ragnar Norrby, Smittskyddsinstitutet, avdelningschefen Göran Stiernstedt, Sveriges kommuner och landsting, dåvarande enhetschefen, nuvarande avdelningschefen Anders Tegnell, Socialstyrelsen samt departementssekreteraren Henrik Tiselius, Finansdepartementet. Departementssekreteraren Malin Bohlin, Finansdepartementet och departementssekreteraren Anders Klahr, Socialdepartementet förordnades att från och med samma datum vara sakkunniga i utredningen.

  Den 17 april 2009 förordnades professor Bengt Jönsson att vara expert i utredningen. Förordnandet gällde från och med den 7 april 2009. Den 17 september 2009 förordnades generaldirektören Johan Carlson, Smittskyddsinstitutet att från samma dag vara expert i utredningen.

  Susanne Jansson och Anders Klahr entledigades från och med den 12 februari 2010 från uppdragen att vara expert respektive sakkunniga i utredningen. Från och med samma dag förordnades kanslirådet Anne Nilsson, Socialdepartementet, att vara sakkunnig och experten i Ekonomistyrningsverket, Charlotta Carlberg, att vara expert i utredningen.
  Från och med den 1 januari 2009 anställdes juristen Olle Högrell att vara utredningens sekreterare. Textredigering och layout har utförts av kanslisekreteraren Camilla Kivanc.
  Utredningen har antagit namnet Vaccinutredningen. Särskilt yttrande har avgivits av Bengt Jönsson. Utredningen får härmed överlämna betänkandet Ny ordning för nationella vaccinationsprogram (SOU 2010:39)
  Smittskyddslag (2004:168)

  1. Instämmer ”TT” till fullo i Ditt förslag att vaccinera alla i förorten, som bor trångt och riskerar att smittas. Nu måste det bli ett krav på sedvanlig ”förtur” från vänsterns alla professionella gråterskor, vars röstvolym i denna fråga drastiskt har minskat. Därefter upprepar jag min systers förslag om regeringen och riksdagens ledamöter och sedan vidare till alla generaldirektörer för statliga verk/myndigheter. SVT/SR, medias redaktörer borde också få förtur till vaccination, liksom Gardell, Schyfert, Arnstad, ja hela kultureliten…

 2. Etik och moral handlar om som man bemöter andra, som man kan förvänta sig att bli bemött själv.

 3. Från min syster:
  ”Precis som dagens bloggare har tanken slagit mig med vaccinationer, är det vi nu över 70 som ska rensas bort? Varför inte prova på de utsatta områdena där spridningen har varit stor? Regeringen kan ju prova på sig själva och föregå med gott exempel, vore spännande att se hur många som säger ja tack.”

 4. Den dag den sista 40-talisten dör blir det nog jubel och klang i regeringskansliet, och champagnekorkarna flyter i luften!

  1. Verkar vara som du skriver köttberget skall elimineras så fort det bara går.

 5. Sören Andersson, chef för Folkhälsomyndighetens vaccinationsprogram. Ingen anledning till oro. Utvecklingen av Corona vaccin har gått i rekordfart och många människor frågar sig om man vågar ta vaccinet när det väl kommer.
  Sören Andersson säger att han förstår oron, men att utvecklingen har gått enligt regelboken – även om det gått i rasande takt. Vaccinet måste dessutom godkännas av såväl svenska som utländska myndigheter.
  – Har man kommit så här långt, så finns det ingen anledning till oro, säger han.

  På frågan om han själv skulle våga ta det svarar han visst, absolut, men att det kanske inte kommer att behövas!!! (Oj här ringer det klockor så det brakar om det, eller hur?)
  – Jag har haft infektionen, så utifrån det vi vet i dag så har jag immunitet.
  MED ANDRA ORD KOMMER Sören Andersson, chef för Folkhälsomyndighetens vaccinationsprogram, KOMMER INTE vaccinera sig och det ska ingen annan heller göra. T.o.m. Svt.se kommer med sinpropaganda att ”En tredjedel av svenskarna är tveksamma till att vaccinera sig mot covid-19 om det kommer ett vaccin, enligt en ny undersökning från MSB”! Är två tredjedelar då positiva till att vaccinera sig? Vilket skitsnack.
  Man förprogrammerar oss till att vaccinering är ett måste. När chefen för Folkhälsomyndigheten inte behöver för han har ”immunitet”! Ligger det inte då en ”hund begraven” i hans uttalande? Vi är väl ALLA immuna om ett halvår! Sedan när Svt försöker få det till att en två tredjedelar är POSITIVA till att vaccinera sig faller inte då allt på sitt eget grepp? Är VI svenskar så korkade att VI inte kan LÄSA MELLAN RADERNA? Nej, vaccinera alla inom media och Folkhälsomyndigheten för vi andra skall nog avstå från dessa vaccinationer precis som dess pådrivare tänker göra.

  ps. Skall vaccineringen ”lösa bostadskrisen”?

  https://www.svt.se/nyheter/fhm-aldre-och-sjuka-forst-i-vaccinationskon
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-tvekar-om-covid-vaccin

Kommentarer är stängda.