Die dummen Schweden, slår nya rekord, tack vare Löfven!

”Hans Thannerstig från Facebook.
LAZY POKER BLUES
Stefan Löfven reste till EU-förhandlingarna med de här korten på handen:
1. Sverige har tagit det i särklass största ansvaret av alla EU-länder under 2010-talets flyktingkris vilket skapat enorma kostnader och integrationsproblem i vårt land.
2. Sverige är ett av de absolut hårdast drabbade länderna av covid19. Vi är snart ikapp Spanien och Italien vad gäller dödsfall/capita.
3. Sverige är inte med i Euron och har inget formellt ansvar för självförvållade ekonomiska problem i Euro-länder.
4. Sverige har en arbetslöshet som tillhör de högsta inom EU, Sverige har en tillväxt/capita som tillhör de lägsta i EU, Sverige har en supersvag valuta och Sverige har bland  de högsta effektiva pensionsåldrarna
5. Sverige har under lång tid varit en av de största nettobetalarna/capita till EU.
Närmast en Royal Straight Flush för att förhandla fram en bra deal och ekonomiska lättnader för Sverige.

Vad Löfven lyckades förhandla fram och kom hem med:

• En avgiftshöjning för Sverige (6 miljarder kr per år) samt en skuldsättning (lånegaranti) av kommande generationer – som kommer göra det än svårare att lämna EU framöver. Pengarna sägs gå till länder som drabbats mest av Corona men i själva verket tillfaller det främst länder inom EURO-zonen som redan före pandemin inte skött sina finanser och i flera fall har bättre levnadsvillkor för sina medborgare än Sverige (lägre pensionsålder, kortare arbetstid, medborgarlön osv).

Skall man vara med i EU så MÅSTE man en ha bättre och mer förslagen förhandlare än Stefan Löfven som sin representant. Undra på att EU-pampen Martin Schulz ser ut som en nybliven Triss-miljonär medan Löfven ser ut som en bortkommen skolpojke.

Die anderen EU-Länder lachen sich ja kaputt über uns….”???? …………………………………………………………..
Jag bara undrar när svensken har fått nog….

”Jättelika transfereringar ska nu göras från Bryssel till olika medlemsländer och företag. Vi riskerar att skapa en korrumperad, statskapitalistisk union med låg tillväxt, skriver flera debattörer….” https://www.svd.se/pengarullningen-ar-ett-hot-mot-eus-framtid

Hoppas alla läsare vill skriva på dessa namninsamlingar. Stoppa det gigantiska stödpaket från EU, som bara är till för att rädda EU med euron och vi kräver folkomröstning om invandringen:

-Stoppa Stödpaketen – skriv under! 

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

-Folkomröstning om invandringenskriv under!

Folkomröstning om invandring

Tacksam om Ni sprider dessa länkar vidare till vänner, arbetskamrater, grannar med flera.

3 tankar kring ”Die dummen Schweden, slår nya rekord, tack vare Löfven!

  1. Jag har även skrivit under ”Folkomröstning om invandring” med hänvisning till Migranters otacksamhet genom att begå brott mot humaniteten.
    Det är en svensk plikt att skriva under.
    TT

  2. Jag skrev under på grund av att man har begått ”BROTT MOT RIKETS SÄKERHET” och dess samtliga medborgare. Åtal bör upprättas för egenmäktighet vid förhandling med främmande makt, 19 kap 4 § BrB. Man har försatt den hela Svenska nationen under förmyndarskap p.g.a. att man upprättat ett ohållbart skuldavtal med det maffia kontrollerade EU.
    Det är en svensk plikt att skriva under.
    TT

Kommentarer är stängda.