SVT vinklar och M+KD fegade ur

Reaktionerna efter EU:s ekonomiska uppgörelser har varit kraftiga, både mot coronastödet på 750 mdr och kommande 5-årsbudget på svindlande 1075 miljarder euro.

Av coronstödet blev över hälften bidrag rakt ner i Syd:s misskötta ekonomier, där Italien, Spanien med flera kan fortsätta sina glada dagar, men gladast är nog Merkel med sin trogne vän Marcon för att EU närmat sig NWO.

Löfvens nej till bidrag blev ett ja med litet spel för gallerierna initialt. Varje år mellan 2021 – 2027 skall vi punga ut med 45 miljarder till detta korrupta näste och vad värre är fastkedjning som borgenär till denna folkförrädiska högborg.

Men Löven skiner som en sol och försäkrar ”Vi hade kunnat säkra svenska rabatter,” men glömmer att rapportera om obehagligheter, som växande skuld, ökade avgifter och EU:s stora kliv mot federal överstatlighet, utan förankring av Europas folk.

Ingen är väl förvånad över att SVT:s vinklingsmaskin går för högtryck. Deras journalistkår slår nya rekord i en norsk undersökning med sina partifavoriter; vänsterpartiet och miljöpartiet, vilket sätter stora spår.

Det talas om fri och oberoende media, men det vi får för dryga åtta miljarder om året är tveksam kvalitet och dålig valuta för pengarna.https://www.svd.se/vinklad-svulstig-public-service/i/senaste

Steget Efter rapporterar från SVT där upprördheten är stor, trots deras vinklingsmaskin.

”Bekymmersamt, bekymmersamt” suckar Ulf Kristersson och Ebba Buch Thor i kapp, när de insett EU:s stora steg i överstatlig riktning helt utan demokratisk förankring.

De förstår nu, att deras politiskt medvetna väljare kan vara förbannade för denna undfallenhet. Dessa två partiföreträdare hade kunnat säga nej till denna utveckling i EU-nämnden, när Stefan Löfven bad om mandat för att få godta en uppgörelse av det slag som nu har skett. Alltså en som uttryckligen förutsätter att EU får egen beskattningsrätt. Dessa fega typer lade ner sina röster och Löfven kunde nöjd segla ut och sätta landet i pant för flera generationer.
Nu bedyrar de yrvaket, att de skall slåss med näbbar och klor, när EU:s skatteförslag hamnar på deras bord.

”De vet att federalistiskt orienterade krafter använt pandemin som ett verktyg för att trumfa igenom ekonomiska villkor som driver unionen mot mer centralisering. Eller ”fördjupning” som det så vackert heter. Ungefär lika honungslent som när EU-skatterna inte kallas EU-skatter i överenskommelsen utan ”system för egna medel” skriver Fredrik Hage i Smålandsposten. https://www.smp.se/ledare/tuffa-nog-for-nasta-eu-kris-10c082d5

Peter Lundgren (SD parlamentariker) säger vad vi redan vet, att vi har en inkompetent statsminister som inte förstår vad han skrev på.

När tom Helen Fritzon (S parlamentariker) är upprörd då är det kris, men i Rapport den 24 juli försökte hon dämpa sig själv med ge och ta i en förhandling. Men Löfven han ger bort hela landet, när han stolt berättar om 11 miljarder i rabatt, som nu riskerar ryka i EU:s finurliga formuleringar, där djävulen sitter i detaljerna.
https://www.friatider.se/sd-lofven-visste-inte-vad-han-skrev-pa-han-ar-inkompetent

Gustav Kasselstrand (AfS) så här skulle Löfven ha sagt”Gör vad ni vill, men Sverige kommer att stå utanför. Vi har betalat nog till EU. Vill ni genomdriva krispaketet gör ni det utan Sverige. Annars använder vi vårt veto och fäller hela krispaketet.” https://www.friatider.se/lofven-har-just-skuldsatt-generationer-av-svenskar-att-goda-eu

Skriv under och sprid denna kampanj om att stoppa dessa gigantiska stödpaket från EU, sprid uppmaningen vidare, den kommer från Magnus Stenlunds blogg ”Sunt förnuft”

https://suntfornuft.space/antidemokrati/overstatlighet/eu/tunga-naringslivsforetradare-undrar-varfor-sverige-ska-behova-hjalpa-till-att-radda-euron-det-borde-aven-lofven-ha-fragat-sig/

https://www.skrivunder.com/stoppa_de_gigantiska_stodpaketen__vi_har_inte_rad?uv=26795985

3 tankar kring ”SVT vinklar och M+KD fegade ur

  1. Jag som trodde att ”Arvet efter Maud Olofsson” var Sveriges dyraste politiker genom tiderna! Tänka sig att det finns flera som är dyrare! Det slutar väl som vanligt att man ”TAR SITT ANSVAR” genom att avgå, när de egentligen skulle ställas inför RIKSRÄTT. De skulle ha LIVSTID! Är det bara i Sverige som man belönas RIKLIGT, när man är en genomrutten politiker? Vad säger alla partimedlemmar? Applåderar ni och skålar i Champagne eller hur FIRAR ni dessa LANSFÖRRÄDARE? Får ni höjda löner och ”dubbla” fallskärmar? Det bäste vore om VI kunde tvångsemigrera alla politiska avarter med omedelbar verkan. Helst skulle alla i partiet sparkas ut från Sverige på LIVSTID.

    https://efolket.eu/arvet-efter-maud-olofsson-sveriges-dyraste-politiker/

  2. INTE ett enda ord i media om vad politikerna borde ha gjort för att rädda Sverige. Istället är det tyst förutom Bakomkulisserna som tar tillorda som högst sannolikt även de svenska medborgarna håller till fullo med. Nästa steg är väl att vi ska få EURON? Hur ska de annars kedja fast oss i EU:s grepp, med dess överhöghet över medlemsländerna. Nej, som bakomkulisserna skriver bör det svenska folket kräva följande:
    ”Arrestera Wallenbergarna, regeringen (7-klövern), swexit, reformera skola, skattesystem, polis, ”skattskrivning” av alla boende i landet, utvisa omedelbart alla utlänningar som begått brott samt deras klaner, reformera hela domstolsväsendet, inför tjänstemannaansvar. Inga politiskt tillsatta tjänster utan tillsättning efter kompetens.
    Dags att börja nu – kavla upp ärmarna”!

    https://bakomkulisserna.biz/2020/07/28/tankar-kring-situationen-i-sverige-nr-16/

Kommentarer är stängda.