Bankomater -direktkoppling till EU!

Steget Efter har redan sett hur svenska bankomater har blivit direktkopplade till EU, som nu främst är en skuldunion, tack vare vår store förhandlare, quisslingen Löfven!

Hejsan, hoppsan vad mycket det var vi inte fick veta!

Kanske Löfvens tolk hade somnat till eller glömde den svenska delegationen att läsa det finstilta?

För han själv hade nog fullt upp med att le och kråma sig för Ursula von der Leyen, tänk så stolt han måste vara, när hans plastskatt blev allmän vara i hela EU!

Merit Wager undrar om Löfven i kungariket Sverige får gå i borgen för ett sånt gigantiskt belopp utan att höra med sina uppdragsgivare; folket?

https://meritwager.nu/allmant/far-en-sittande-regering-far-ga-i-borgen-for-sa-gigantiska-summor-med-konungariket-sverige-som-garant/

Wermlandstidningen döper om EU till skuldunion, där vi och kommande generationer tvingats bli borgenärer. Demokratin är folkstyre, men utan styre av folket.

https://www.nwt.se/2020/07/21/eu-har-blivit-en-skuldunion/

6 tankar kring ”Bankomater -direktkoppling till EU!

 1. När politikerna inte ens de senaste 25 åren gjort ett endaste skit för att se till så att DE 250 MILJARDERNA tillförs fonderna som en gång i tiden lånade ur, vad ska vi då med politikerna till? Skuldsättning genom att skänka bort Miljarder går bra, men återgälda det som tillhör det svenska folket det finns inte ens på ”tapeten”! Börjar politikerna inse att det är kört till nästa val eftersom man strör pengar som förmodligen kanske ska slussas tillbaka till DERAS framtid.

 2. 2058… Sverige lär inte vara svenskt då. Någon återbetalning lär inte ske hursomhelst av lånedelen. Hur gick det med pengarna förra gången det begav sig, då EU-länder överförde gigantiska belopp, hundratals miljarder euro, till Grekland och andra sydländer? Allt glömt och nu en ännu mer gigantisk summa. Det fattas enbart skitbeslut inom politiken numera. Uteslutande skitbeslut. Det gäller ekonomin, migrationen, kriminaliteten, dunderbluffen klimatagendan, genuspsykosen osv osv. Bedrägeriet är fundamentalt. Finns inte ett uns sanning ur käften på politiker eller mainstreammedier.

 3. Från signautern ”TT” kommer denna kommentar;
  ”Idag kom arbetslöshetssiffrorna som ett brev på posten efter att VI skuldsatt oss till EU som är underställda kabalerna.
  Rekordarbetslöshet, 100 000 Migranter ska in, 650 000 svenskar i bostadskö, knivar-rån-våldtäkter-misshandel-skjutningar det finns inget slut längre. Man har passerat ”no return” gränsen.”

  1. Om inte svenska folket nu vaknar, då är gränsen för ”no-return” permanent. Det är som majoriteten tror att detta drabbar inte mig, när det är precis vad det gör.
   Jag vill inte höra om mantrat vården, skolan och omsorgens behov av pengar, när Löfven öser våra skattepengar över EU med dess falska corona stöd. Syd:s rikingar gnuggar nu händerna, medan fattigpensionären och vanligt folk tvår sina, när EU:s ”solidaritet” skall betalas.

 4. Från min syster:
  ”Ja, det är bara att ta sig för huvudet efter denna läsning, vad har vi för framtid! Vi har väl nog av elände, varför kan han inte slå näven i bordet och värna om det egna folket någon gång! Vi är utsålda! Spanjorens tiggarresa gav fin utdelning! ”

Kommentarer är stängda.