EU:s ”solidaritet” blev federalt skatteslaveri

Tänk vilken lycka Coronan blev för EU!

Tyvärr får denna lycka mig att tänka på konspiration!
Labratorium eller djurmarknad är frågan som växer sig allt starkare hos mig, om virusets uppkomst. Den globala finansmaffian har aldrig skytt några medel för sin expansion.

Rädsla och arbetslöshet är finfina medel för att göra folk spaka och ge EU med deras marionetter kraften tillbaka.

Varför kunde inte de fyras ledare, slå näven i bordet och säga att vårt folk har fått nog av tvingande skattehöjningar. Det är dags att EU också får rätta munnen efter matsäcken...
Men icke dessa knähundar kröp alla till korset och Löfven var nöjd med EU:s klimatambitioner, han hade ju visat vägen med platsskatten.
Federalismen blomstrar, inte nog med att vi tvingats vara medlåntagare, för att EU måste hålla länder i Sydeuropa på gott humör, nu har denna korrupta elit öppnat dörren för egen beskattningsrätt. Löfvens plastskatt finns på första parkett. Inte konstigt att Ursula von der Leyen är nöjd.

https://samnytt.se/klart-svenska-skattebetalare-ska-finansiera-390-miljarder-euro-i-bidrag-till-sydeuropa/

Patric Källman:

Det är en sorgens dag. ”De nya egna resurserna kommer att stärka EU även på lång sikt”, kommenterar von der Leyen det nya avtalet.
Reaktionerna från Frankrike, Tyskland och EU:s toppfunktionärer avslöjar vad paketet egentligen handlar om: att använda pandemin för att ta ett steg närmare ett federalt EU.
EU kommer att få egna intäkter via bland annat en plastskatt. Jag utgår från att det kommer att medföra att svenska konsumenter betalar dubbel skatt för ICA-kassen.
Avtalet innebär även att tulltarifferna höjs i EU, dvs minskad frihandel och därmed lägre välstånd.
Tyskland och Frankrike har nu genomdrivit skapandet av en ekonomiskt, politiskt och demokratiskt autonom best, med egen beskattningsrätt, frikopplad från medlemsländernas demokratiskt valda församlingar. Så länge som EU:s budget utgjordes av medlemsländernas bidrag, med möjlighet till kontroll och förhandlingar, kunde unionen hjälpligt beskrivas som en demokrati. Med egen beskattningsrätt och ett ledarskap som ingen har röstat på är denna benämning inte längre tillämplig
”.

Steget Efter var med när Löfven kom hem…men i gårdagens Rapport stod Löfven och påstod att detta avtal var en framgång för Sverige, så talar en EU:s springpojke.

Instämmer i Magnus Stenlund på hans blogg ”Sunt Förnuft:” Nej jag orkar inte säga mer…”

https://suntfornuft.space/antidemokrati/overstatlighet/eu/eu-paketet-i-hamn-nej-jag-orkar-inte-saga-mer/

och Ni som orkar läs om slukhålet http://www.fristad.eu/2020/07/slukhalet/

11 tankar kring ”EU:s ”solidaritet” blev federalt skatteslaveri

 1. Från Pratmakarna, en monolog: Om man byggde om hela Riksdagshuset till en offentlig toalett. Då visste i alla fall ALLA vad de sysslade med därinne.

 2. Visat vägen för plastskatten!!!!! VI betalar alltså plastskatt för de andra ländernas dumpning av sopor till Sverige? På EGET initiativ? ”Men icke dessa knähundar kröp alla till korset och Löfven var nöjd med EU:s klimatambitioner, han hade ju visat vägen med platsskatten”. Betalar VI plastskatten för de andra ländernas dumpning av sopor till Sverige? Landets kraftvärmeverk får betalt för att ta emot soporna. Omkring 400 kronor per ton. Kraftvärmeverken fick cirka 800 miljoner kronor under 2015. De importerade soporna står för ungefär 20–25 procent av det avfall som förbränns i Sverige. Enligt Avfall Sveriges siffror från 2016 importerades cirka 1,3 miljoner ton sopor, varav 550.000 ton är hushållsavfall. Enligt Naturskyddsföreningen består de importerade soporna till 12,5 procent av plast.
  ”Det läggs massor av avfall på deponi inom EU i dag. Även om kretsloppshanteringen skulle realiseras i dag, med ordentlig sortering av förpackningar och biologiskt avfall, så skulle ändå över 50 miljoner ton per år behöva läggas på deponi inom EU. Fjärrvärmeproducenterna har kapacitet att ta hand om en liten del av det.” Det fina ordet ”deponi” är densamma som SOPTIPP.

  https://www.di.se/nyheter/berg-av-sopor-importeras-till-sverige-nu-far-affaren-hard-kritik/
  https://byggteknikforlaget.se/import-av-sopor-fran-europa-till-vilken-miljonytta-for-samhallssektorn/

 3. Tja, vilka behöver EU? Coronastödet måste bli globalt och ersättas av de ansvariga som inte klarade av/förstod vidden av att hålla eländet inom sina gränser. Coronastöd är ingen EU-fråga. Sparsamma skall inte försörja slösaktiga. En fråga om moral. När jag gick i småskolan fick vi lära oss om Spara och Slösa. Ur kaos kan det komma nya lösningar. Löfvens med följes agerande på tummelplatsen utanför vår demokrati är lika osmaklig, grundfalsk som löjeväckande. Rabatt? Vilka är nöjda?

  1. ”Denna KRIS om EU:s återhämtningsfond på 8000 miljarder som enbart är till för att rädda EURON kommer inte medföra någon förbättring utan en försämring för oss alla ”vanliga”. Glöm inte de tidigare KRISERNA 2008 – 2015, som man inte ens nämner!
   Då det gällde Cypern, Grekland, Irland, Lettland, Portugal, Rumänien, Spanien och Ungern. Länderna fick nästan 650 miljarder euro, över SEX TRILJONER kronor, i lån mot ränta, främst från EU och Internationella Valutafonden, IMF.
   Värst har läget varit i Grekland som tvingats be om krislån tre gånger.
   VAR TAR ALLA PENGAR VÄGEN?
   Vi ska UT ur EU och alla svenska Riksdagspartier med dess Politiker och lobbyister måste bort.
   Eller ska de få fortsätta med sin oavbrutna korruptionsverksamhet?
   Nej, nej och åter NEJ!
   Den svenske medborgare som inte förstått vad denne har röstat på, se till och GÖR det till nästa val. Om några år kommer NÄSTA s.k. STÖDPAKET. Den som inte insett det då borde det vara dags att du börjar inse det. Det kommer nya ”stölder” (stödpaket) var så säker.
   Hela Riksdagen är ett ständigt ”hot mot rikets säkerhet” p.g.a. de står utanför den svenska lagen i och med att man gett sig själva IMMUITET!
   https://www.europaportalen.se/tema/finanskris

   Denna kommentar är från signaturen ”TT” vars kommentarer inte ”fastnar” som de ska, månne det är storebror som är i farten? Harriet

 4. Värt att lyssna på Peter Lundgren på Fria tider. Vad han tycker om statsministern.

 5. Från min syster:
  Hur kan han sälja ut oss till detta gigantiska slukhål! Detta trasiga land med skjutningar,sprängningar, våldtäkter, alla rån, förnedringar,……och snart uppe i 6 tusen ”corona”döda människor! Hur kan någon vara socialdemokrat efter detta!

  1. Detta är socialismens essens, att begå legaliserat rån, omfördela tillgångar. De skapar inget, de tar och förstör. Nu har detta blivit hela politikerklassens raison d’être.

   1. Ja, frågan är vad som händer, när underlaget för deras existensberättigande tar slut. Ny lånecirkus med EU som förebild? Men när inget land är solvent, då kommer väl den globala finansmaffians kronofogde hem och NWO är ett faktum. Kallergi planen är nu verkställd förkunnar torpeden Soros för bankmaffian.

Kommentarer är stängda.