Regeringen leds av vettvillingar

Först ut är en vettvilling från miljöpartiet, som känner sig manad att öppna munnen efter nya rekord i mord, under bara ett dygn, i Kiruna, Örebro och Vällingby under förra veckan. Där polisen kör sin vanliga slogan ”Ni skall inte vara rädda”.

Åsa Lindhagen (MP) jämställdhetsminister har en förklaring, intelligent så klockorna stannar. Det är svenskarnas rasism som utgör samhällets problem……

Citat:” ….vi har ett stort problem med rasism i Sverige. Det är något som kan försvåra för människor att få en god start i Sverige – dels om man har flyttat hit, men också för människor som har bott länge i Sverige. …”

https://www.dn.se/nyheter/sverige/jamstalldhetsministern-vi-har-ett-stort-problem-med-rasism-i-samhallet/

Tack Gode Gud för Jens Ganman, som åkallar densamme, när han analyserar Löfven med regeringens vettvillingar vid sin sida.

”Jens Ganman:

GODE GUD

Dagens Aftonbladetintervju med statsminister Stefan Löfven är vrickad på så många nivåer att man knappt vet var man ska börja. Och även om vi är många som numera har väldigt låga förväntningar på regeringschefen måste jag säga att jag personligen blir beklämd. Nej, fel. Jag blir bottenlöst bedrövad över hur arrogant han uttrycker sig.

(…mot en fond av tre brutala mord senaste dygnet – Kiruna, Örebro, Vällingby, no less.)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4q5jG6/stefan-lofven-i-stor-intervju-svenska-coronastrategin-ratt

När Stefan Löfven filosoferar kring Sveriges coronastrategi (fortfarande en succé) uttrycker han sig så här:
”Det är klart, över 5 000 människor har avlidit… jag önskar att det aldrig hade behövt ske.”
Som vore det en felslagen skörd, eller 5000 duvor som oförhappandes elektrifierats på ett ställverk.

Lite senare talar regeringschefen om de som dött som ”omkomna” (ett ord man vanligtvis använder om människor som förlorat livet i plötsliga olyckor, exempelvis flygkrascher).
Statsministern tillåts också fabulera fritt om ”sysselsättning” utan att reportern ber honom förklara skillnaden mellan ”sysselsättning” och ”förvärvsarbete”.

Citat:

”När vi har kommit över den värsta akuta fasen, så har vi också planer för hur vi ska kickstarta ekonomin så snabbt som möjligt. Där är sysselsättningen en huvudfråga.”

Ser man på.
Planer för att ”kickstarta” ekonomin.
Oklart när dessa planer ska kickstartas igång men längre fram alltså… inte nu.
Utan sen.
Lite längre fram.
Blir det vinst.

……………….

I samma veva som Stefan Löfven går ut med sin floskelbingo klämmer justitieminister Morgan Johansson in en debattartikel i samma tidning.

Den har rubriken:

”Vi behöver en hållbar migrationspolitik.”
Vilket vi alltså INTE har nu… efter sex år av socialdemokratiskt/miljöpartistiskt styre… (där visar Johansson faktiskt insikt).

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zGdLJ9/vi-behover-en-hallbar-migrationspolitik

Debattartikeln fortsätter med orden:

”Maria Malmer Stenergard (M) vill debattera migrationspolitik med mig. Gärna det. Det finns ju mycket att säga.”

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zGdLJ9/vi-behover-en-hallbar-migrationspolitik

Och ja, det finns det ju Morgan.
Fast inte i direktsändning i teve som vi lärt oss.
Och ”volymer” vill varken du eller statsministern prata om. Det går i-n-t-e för sig. Det är på något sätt omoraliskt och inhumant att ens uttrycka sig så.

Valfritt sjukhus i Sverige gör dock regelbundna kalkyler på hur många cancerpatienter man klarar av att behandla på ett år eller en månad.

Mottagande av asylsökande och ekonomiska migranter däremot – det är och förblir ett löpande improvisationsnummer. Något som staten bedriver mer eller mindre ad hoc. Med ökad segregation, social utslagning och gängkriminalitet som följd.

Bara p.g.a. av att vi INTE kan prata ”volymer”.
Däremot går det alldeles ypperligt att uttrycka sig så här:

”Sök er till ett annat land.”
Finansminister Magdalena Andersson, december 2017

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5V6xz1/magdalena-andersson-sok-er-till-annat-land

”Det handlar om att motivera människor och vara beredd att hjälpa till med återvändandet… men ytterst måste vi vara beredda att använda tvång.”
Inrikesminister Anders Ygeman, januari 2016

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tiotusentals-asylsokande-ska-avvisas

”Asylsökande ska bli rejält många färre.”

Statsminister Stefan Löfven, januari 2020

https://omni.se/lofven-vill-fa-ner-antalet-asylsokande-rejalt-farre/a/EWgQXK

Det socialdemokratiska hyckleriet firar nya triumfer.
Och landet leds även fortsättningsvis av vettvillingar.”

—————————————————————————————–

Glöm inte att landet också leds av väljare som röstar på dessa vettvillingar i regeringen!
Tänk om det var Ni män som fick pisk med läderremmar, när era fruar kallades för horungar och slogs till marken för forsatt misshandel, kanske skulle poletten då trilla ner och inse att unga män från Afrika och Mellanöstern har en helt annan värdegrund, än den som Ni indoktrinerats med.

Detta hände nyligen i centrala Uppsala, som blivit en mycket farlig stad att promenera i. https://samnytt.se/rebecca-och-systern-stampades-i-huvudet-av-invandrare-horungar/ men i systemmedia är det tyst.

9 tankar kring ”Regeringen leds av vettvillingar

  1. Det kan vara på det sättet att Stefan Löfven och Tomas Åberg har gemensam värdegrund.

  2. Då får väl förrädarna och dess uppdragsgivare snart fängsla alla svenskar.

  3. Morgan Johanssons värdegrund. Utmärkande för det lismande. Förmodligen medietränad någonstans , men till vilken nytta för svenska folket?
    Knappast någon har blivit klokare? Vem förstår vad han menar?

  4. Visst är det nu Stefan Löfven som sitter i rodret. men vi får inte glömma Moderaterna som efter valet 2006 (det riggade) är minst om inte mer skyldiga till den misär vi har idag. Ratificeringen av Lissabonavtalet, Värdlandsavtalet med NATO där de verksamma gavs fri immunitet, o.s.v. Sedan har vi de gigantiska underjordiska baserna som ska vara 30 ggr ”one cubik miles” som byggdes när Carl Bildt var statsminister och som bekostades av UN (2 Triljoner dollar gick de på DÅ)!
    Vi kan inte bara se till den ene eller den andre UTAN hela Riksdagspacket MÅSTE bort. De är alla av samma skrot och korn. Byter vi till Moderatregering blir det samma visa, fast oftast värre. För dagen måste rättsväsendet (eller vad de nu är) låta Fängelser, häkten, åtal, m.m. prioritera där ”knivstick” ges fri ”passage” för annars finns det inte utrymme till den ”grova kriminaliteten”. Knivar klassas som ”pojkstreck” oavsett om det är mordförsök! De blir oftast häktade och sedan frisläppta! När man tänker efter då kommer det nog att bildas medborgargarden bestående av anhöriga till de som blivit utsatta. Lidandet har sina gränser och något annat än UTRENSNING av dessa klientel är det väl inte tal om. Frågan är NÄR? Har ni ens insett det alla politiker? T.o.m. politikerna kommer väl finnas med i den framtida ”skyddsjakten” då det är de själva som orsakat de vardagliga övergreppen på hela den svenska befolkningen. Vi borde alla ta ”Jägarexamen”.

  5. Ingen normal människa har sett Stefan Löfvens värdegrund komma. Var finns den någonstans?

Kommentarer är stängda.