Fosterlandsvänner, kamp mot PK-sekten krävs – många namn är bättre än ett!

Från Henrik Paetau, en bloggföljare kommer denna tanke som mången kanske känner igen som sin egen:

”Jag har kommit på en tanke som vägrar släppa sitt grepp om mig; en ständigt återkommande protestaktion mot ansvarslös politik.
Om man kunde samla alla följare av olika forum, sajter, bloggar och andra plattformar för motstånd mot etablissemanget och den svenskfientliga PK-sekten inklusive MSM – tänk vilken uppsjö av namn man kunde samla in till stöd för olika aktioner, såväl för positiva interventioner som för protester mot pågående huvudlösa trender och missförhållanden.
Man =Du/jag/någon borde efterlysa underskrifter av följare på alla plattformar från t.ex. K-O Arnstbergs Invandring och mörkläggning, Katerinamagasins, Jenny Pipers, Nya Tiders, Det Goda Samhället, Ledarsidorna, Samhällsnytts, Samtidens, Fria tiders, Petterssons bloggs, Mira Aksoys, Lars Berns följare och många, många andra som finns utanför åsiktskorridoren.


Undrar hur många man skulle kunna krafsa ihop?


Jag tycker att man bör ta vara på det stöd, som kan mobiliseras för olika samhällsfrågar som dyker upp med jämna mellanrum.  På så sätt kunde man i dessa sammanhang synliggöra en stor del av folkviljan.
Ett samarbete mellan många olika ”motståndsrörelser” kunde man även tipsa partierna om. 
Ska det vara så svårt att få SD, M, Med och Afs att förena sina krafter i en övergripande ”Åsiktsfrihetsaktion” för att bevara och skydda yttrandefriheten, som makthavarna ständigt naggar i kanten?
Många försök med namninsamlingar har gjorts, både mer och mindre lyckade.
Jag tror att det måste vara en engagerad person som samordnar, gärna från något lokalt uppstickarparti eller en organisation som t.ex. Örebropartiet, Malmölistan, Svenskarna Hus i Älgarås, Mynttorgsaktivisterna, Populisterna m.fl.
Syftet är att visa makthavarna att vi är många som inte längre accepterar samhällets PK-maffia. Tusentals, ständigt återkommande namnunderskrifter på protestappeller borde till slut framkalla en reaktion från makthavarna.

Just nu behövs ett folkligt manifest som kräver kraftigt begränsad invandring eller asylstopp.
Nyligen gjorde Novus en undersökning för SVT om svenskarnas inställning till antalet asylanter. Där önskade hela 63 % att Sverige skall ta emot  färre än i dag.
Om denna siffra är representativ för hela befolkningen, skulle antalet namnunderskrifter kunna få kommande migrationsöverenskommelse att återspegla folkviljan i stället för Miljöpartiets destruktiva asylpolitik.

Vad tror och tycker Ni bästa läsare? Tacksam för era synpunkter i fältet för kommentarer.

Denna ”tanke” ligger kvar i morgon också, som hoppas få gensvar!

—————————————————————————————-

Nu sitter Löfven nere i Bryssel och förhandlar bort vår framtid. Karln har redan betonat kompromisser. Att vara medlåntagare till denna gigantiska coronafond och därutöver ökad årsavgift, innebär att vi är fjättrade till korruptionens högborg i eviga tider. Inte konstigt att den globala bankmaffian gnuggar händerna av glädje, tänk att få trycka upp pengar ur tomma intet och sedan få rikligt betalt för det av EU:s skatteslavar.
Angela Merkel vet att EU:s framtid står på spel och med bidragspengar så kan tysk industri fortsätta att dominera. Italien, Spanien och Frankrike har levt över sina tillgångar utan att genomföra reformer, som Sverige tvingades till under 90-talet med Göran Perssons ord ”den som är satt i skuld är icke fri.” Jag är rädd att Löfven i stället kommer att upprepa vikten av solidaritet, (EU:s mantra) när han ska förklara hur ett bidrags nej blev till ett ja.

Det är som det brukar Slösa belönas och Spara får göra nya hål i svångremmen.

Tänk om de fyras gäng, kunde slå näven i bordet och spänna blicken i Angela Merkel och ropa ”Nu, djävlar är det nog!” Men med den kompromissvillige Löfven, så kommer det aldrig att ske. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/lofven-redo-for-kompromiss-om-eu-pengar

Förslag på namninsamling för krav på folkomröstning om
– Swexit
-Asyltak alt asylstopp

borde arrangeras omgående.

Frågan är bara vem/vilka som konkret känner sig manade att hänga bjällran om halsen på katten?

Länka gärna detta inlägg till vänner, bekanta, uppstickare kända som okända för ökat gensvar och inse att motstånd behövs, när vi nu skall åderlåtas ytterligare av EU.

http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2020/07/skall-sverige-overlamna-all-makt-till.html

10 tankar kring ”Fosterlandsvänner, kamp mot PK-sekten krävs – många namn är bättre än ett!

 1. Åtal är åtal men dock avslöjar man att det finns ”något” i det dolda! Man spelade ett ”dubbelspel” om Anna Lindstedt inte hade frikänts. Åtal mot Riksdagen som begår landsförräderi mot sitt eget folk är väl om något ”Brott Mot Rikets Säkerhet, d.v.s. mot OSS. Gör man en sådan åtalsframställan skall väl även den gå igenom ett Åklagarbeslut! Där man kallar till domstolsförhandling, alltså. En sådan blir väl svårare att ”bara” frikänna POLITIKERNA, inför HELA det svenska folket.

 2. Fredag den 5 juni inleds rättegången mot Anna Lindstedt, Sveriges före detta ambassadör i Peking. Det är första gången sedan 1794 som en diplomat åtalas för brott mot rikets säkerhet. Uppgifterna fick Säpo att inleda en förundersökning vilken nu lett fram till ett åtal av ambassadör Anna Lindstedt för egenmäktighet vid förhandling med främmande makt, 19 kap 4 § BrB. SÄPO, VARFÖR ÅTALAR NI INTE ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER FÖR JUST ”BROTT MOT RIKETS SÄKERHET”? OM NI MOT FÖRMODAN VÄGRAR DÅ SKALL VÄL DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN KUNNA UTKRÄVA ÅTAL MOT SAMTLIGA I RIKSDAGEN! SÄPO, NI har genom ert åtalsförfarande även ”öppnat dörren” för att även kunna verkställa ett motsvarande ÅTAL mot alla riksdagsledamöter? SÄPO, VARFÖR GÖR NI INTE DET? SÄPO, ÄR DET ELLER ÄR DET INTE RIKSDAGEN SOM HELHET SOM ÄR DET STÖRSTA HOTET MOT ”RIKETS SÄKERHET? Vad säger NI Fosterlandsvänner, ska inte SÄPO agera likadant mot hela Riksdagen som mot ambassadör Anna Lindstedt? Graden av ”BROTT MOT RIKETS SÄKERHET” är inte den 1000 tals gånger STÖRRE hos Riksdagsledamöterna än jämfört med åtalet mot ambassadör Anna Lindstedt?
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/vad-handlar-malet-mot-anna-lindstedt-om

 3. Det största mörkret i det nordiska ljuset är islam, en förmedeltida POLITISK ideologi avsedd för erövring, plundring, underkastelse (islam) och förnedring m.m., där döden är större än livet. Varje dag matas vi med bilder via media hur det är i muslimparadiset. Antalet människor som fått sätta livet till på grund av islam närmar sig 300 miljoner sedan profeten bet i sanden år 632 efter Kristus födelse. Profetens Curirculum Vitae (CV): Inledde karriären som karavanplundrare, krigsherre, mördare, våldtäktsman, slavhandlare och pedofil. Är man en historielös, i sammanhanget obildad och ansvarslös statsminister gör man det lätt för sig. Svenska folket struntar han i. Makten framför allt. Girigheten tar aldrig semester. Har man inte ens ledsyn när det gäller islam så kan det inte sluta på så många sätt. Ett skräckexempel är Libanon. För snart hundra år sedan ett kristet land. Ännu på 60-talet var Beirut ”Medelhavets pärla”. Sedan började muslimerna välla in. Inbördeskrig som följd. Idag ett förstört, utblottat land i förfall. Vad begriper man på Sveavägen 68? Islam i sig är ett BROTT mot vår grundlag. Muslimska Brödraskapet är terroriststämplat i några länder och fler är förhoppningsvis på väg.

 4. …… och det viktigaste i alla resonemang -diskussioner om vårt samhälle idag och framtiden måste alltid islamiseringens påverkan på vårt samhälle vara med — en sådan total ödesfråga!!!

  Har ni sett/hört statsministerns korta men övertydliga utspel senaste halvåret —
  Inleder med – ”Vill vara tydlig … Vi har aldrig kritiserat islam och kommer ALDRIG göra det!!””
  Hur låter det ? Vilka Vi ? – tala för dig själv…

  Några fler siter från våra grannar : snaphanen.dk, denkorteavis.dk, document.no, rights.no – med ögonen på islamiseringen.
  Anm. document.no lanserar nästa vecka i Oslo boken ”Islamismen i Sverige ” av Johan Westerholm ledarsidorna.se ( ett måste att besöka och läsa)

 5. Vilket Sverige vill du leva i? Varifrån kommer alla pengar och vart tar de vägen?
  Den ansvarslösa vansinnesinvandringen och den fosterlandsförstörande mångkulturen kostar förmodligen direkt och indirekt mellan 300 till 600 miljarder årligen. Eländet håller vid liv en ständigt ökande gigantisk röstboskapssysselsättning. Detta måste sättas stopp för! Sverige – sämsta pensionerna i Norden. Varför?
  Vad känner gemene man till om detta? Hur på ett begripligt sätt nå ut med sanningarna om problemen (utmaningarna)? Listan på exempel är lång.
  Hur påverkas vi vanliga svenskar i våra liv? Talande exempel behövs för spridning till så många som möjligt.
  Hur har vårt fosterland förändrats (förstörts) de senaste 40 åren? Av vilka, hur och varför? Vi behöver hjälpas åt med förslag till lösningar.
  Var finns de demokratiskt förankrade besluten? (Några reflektioner och frågor).

 6. Man kunde ju önska att alla de uppräknade Sverigevänliga hemsidorna tillsamman hade en jättepublik.

  Men det är väl så, att samma person är läsare av flera hemsidor, kanske samtliga.

  Den som läser exv Katerina magasin, läser också Samhällsnytt, Samtiden, Nya Tider, Fria Tider, Harriets blogg osv. Och man får ju bara skriva på uppropet en gång.

  Vi kan dock, oavsett vilket, likväl utgöra en mycket stor samling. Därför vore ett upprop värt att pröva.

 7. De 650 000 svenskar som STÅR i BOSTADSKÖ borde vara de som skulle kunna tänkas bana väg till ”Att Nu får det vara NOG”, POLITIKER! Har alla dessa 650 000 röstat på partier FÖR fortsatt Migration? Vi ”släpper in” minst 100 000″ om året och till er som söker bostad NI kommer aldrig få någon genom de 7 partiernas politik. De 7 MÅSTE BORT. Ni som Vi, måste rösta på partier som månar om Sverige och dess befolkning i FÖRSTA hand. Inte som idag i ”SISTA HAND”. Även PENSIONÄRERNA borde ”dra sitt strå till stacken”. Det måste ske med upplysning som ger eftertanke över vad dagens politiker har och fortfarande gör i uppsåt för att trakassera medborgaren, till förmån för sig själva som för STORKAPITALET, som de är underställda.

Kommentarer är stängda.