Alexander Bard i hetluften

I Nya Tider v.27 talar han ut och berättar att ”TV4 fick order från USA att sparka mig” för reporter Mats Persson.

https://www.nyatider.nu/alexander-bard-tv4-fick-order-fran-usa-att-sparka-mig/

Foto: Nya Tider

Orsaken var att han den 13 juni twittrade så här;

”Om svarta vill betyda något, så måste svarta liv skärpa sig, studera hårt, gå till jobbet, tjäna sina egna pengar i stället för att vara beroend eav välfärd. sluta ljuga, komma ur fängelset och bli hjältar i stället för självutnämnda offer för världen att skratta åt. Det betyder något”

Denna sanning räckte för att också bli anmäld för hets mot folkgrupp.

https://www.friatider.se/bard-i-polisforhor-blm-kritik

”I takt med att identitetspolitik blivit en allt starkare faktor i amerikansk och västerländsk politik, har också olika gruppers offermentalitet växt. Och just nu är det svarta afroamerikaner som i störst utsträckning faller ner i den fällan, menar Bard.” Nya Tider.

Mellanrubriker i Nya Tiders artikel lyder

 • Martin Luther Kingf skulle ha hatat BLM
 • Det kommer att smälla i USA
 • Utflyttning från storstäderna
 • Bard om Bianca Ingrosso: Värdelös förebild för unga tjejer
 • Socialdemokraterna en ”tom maktapparat för karriärister”
 • ”Partikulturen i Liberalerna äe sjuk”
 • ”CNN är besatta av Trump”
 • ”Alla från högerns som syns och märks blir mordhotade”

Hans version för 20-talet är gated communities och medborgargarden och hopp om att Medborgerlig samling och Alternativ för Sverige kunde slå sina påsar ihop, för SD lär knappast minska på sin prestige att samtala och sen samverka med AfS.

Tänk vilken allians det skulle bli!

11 tankar kring ”Alexander Bard i hetluften

 1. Tusan också, tänkte inte på att den platsen var upptagen. Då passar ”Knähundspartiet” bättre.

 2. Pensionärerna borde ha startat ett eget parti. Kanske ”Välfärdspartiet”!

 3. Oklarheten gällande SD:s hållning till NATO kan möjligen tyda på flera strömningar inom partiet.

  Vore det uteslutet att en sådan grupp ”köps upp” av NATO:s vänner i Sverige? På Swebbtv hördes SD:s försvarspolitiske talesperson framföra åsikten att Peter Hultqvist är en duktig politiker. Hultqvist, som öppet visar sin sympati för NATO, han skulle vara en bra politiker? -Nej tack!

  Allt mer pekar på AfS som det trovärdiga alternativet.

 4. Som jag ser det verkar det som att det är de etablerade politiska etablissemangen som ligger bakom de s.k. ”nytillkomna partier” som ges medial förtur i syfte att destabilisera partier som Afs och likasinnade. De 7 eller några av dessa måste väl känna sig rejält hotade som framtida existerande parti då de insett att det svenska folket har fått nog av den välfärdsförstörande politik som förts sedan minst 2006. Medborgerlig samling, Fi och allt vad de heter utgör bara en politisk (o)demokratisk dimridå som syftar till att leda väljarna val efter val till att styra våra valröster endast till de etablerade partierna. Förmodligen kommer Afs knappast få någon medial exponering av dignitet. Anledningen till det är väl att det är ett parti i det svenska folkets smak då DE VILL INFÖRA TJÄNSTEMANNAANSVARET, precis som Örebro partiet vill fast på lokal nivå. Svt som media i övrigt har för länge sedan förbrukat sin roll enligt Objektivitetsprincipen. De styra av utländska underrättelsetjänster för de svenska partier som de har intresse i. Det senaste förutom SD var väl Nydemokrati som tilläts medial exponering. Att SD kommit in på den stora politiska scenen har väl främst med att göra att DE stödjer det Zionistiska Israel. Afs bildades av SD:s ungdomsparti som ville att man skulle stödja den Palestinska staten, vilket moderpartiet SD vägrade! Därför separerades SD och dess ungdomsparti och resten får man räkna ut själv vad det innebär. Som jag påpekat genom åren verkar det inte som att man skapat SD som ett dolt systerparti till Moderaterna? Förmodligen kommer de slå sig ihop när tillfälle ges att ta över maktens boning. Från början var Moderaterna hatiska till SD medan man sakterligga NU kan ”tänka sig” att samarbeta Politiskt! Allt är sedan länge planerat för att den korkade svensken skall rösta fram dessa som VÅR nya regering.

  1. Av era kommentarer att dömma, så är AfS det enda alternativet och lokala partier i kommunalvalet, som Malmölistan och Örebropartiet.

 5. Medborgerlig Samling är knappast dockningsbar med Alternativ för Sverige. Detta så länge som det förstnämnda partiet vill ta in Sverige i NATO. AfS är helt emot NATO.

  SD:s inställning till NATO är just nu oklar. Men tecken kan tyda på en gradvis glidning in i den buren. I varje fall verkar SD vara en av rösterna i hets-kören mot Putin.

  1. Tyvärr får jag konstatera att jag har fel, som inte ser omöjligheten för samverkan, vilket även signaturen ”TT” tidigare har kommenterat.
   Då är det endast AfS som i dagsläget kan ge lite hopp om räddning. Undrar hur Örebropartiet och Malmölistan ställer sig i internationella frågor?
   Någon som vet?

 6. Såvitt jag minns på rak arm så sa Bard istället ”Om Black Life Matter” vill betyda nånting…..osv.

  Han vände sig till organisationen. Inte till enskilda svarta eller ens kollektivet svarta. Bara till den organisation som innehåller allt från svarta och bruna till vita.
  Därför är det svårt att ta påhoppen på honom på allvar. Och det är vantolkningar som gör att man trots allt hoppar på honom.-

   1. ”vantolkningar” kalla på gammelsvenska för propaganda och lögner.

Kommentarer är stängda.