Olle Ljungbeck agerar igen med brev och debattinlägg till kvinnoförbund, partier och media.

Där han tar upp migrationspolitiken, överdödligheten av gamla under Covid-19 pandemin, godhetssyndromet, här med fokus på ”Tro och solidaritet” och MP som bara vill ha in fler asylsökande, hederskultur, moralbrist hos den politiska eliten, som inte skyddar folket, samt sjukdomsförklarar hela bunten med psykopatologi.

———————————————————————————-

”Det krävs ett normalt psyke och normalbegåvning för att tolka verkligheten som den är. Ni alla som har ett normalt psyke i motsats till de som lider av psykopatologi måste nu agera för att vi skall få en vettig migrationspolitik. 
Jag är en person som vårdar en anhörig och har inte minst sedan coronan slog till, kunnat konstatera hur de som till stor del skapat det goda Sverige missgynnas till följd av massinvandringen.

Ja det har gått så långt att vi har en överdödlighet bland äldre än 70 år. Detta påstås i hög grad bero på att de ”vårdats” av utomeuropeiska individer som enligt Stefan Löfven skulle rädda vårt lands välstånd men som nu visar sig varit motsatsen, nämligen en katastrof.

Att nu se hur den som främst lider av någon psykopatologisk diagnos
bl a ”professor” Ulf Bjereld i föreningen ”Tro och solidaritet” agerar, är inte endast skrämmande utan speglar en falskhet hos dessa med bl a diagnosen ”Godhetssyndrom”. För vad är väl dessa människors moral annat än genomfalsk.

Samtidigt som vi tagit in > 2 miljoner migranter och varav tiotusentals främsta målsättning är att förstöra en gång världens fredligaste och trygga land att leva i, så vill dessa med psykopatologisk diagnos, inte sätta några gränser för migrationen.

Det märkliga är att dessa godhetsapostlar med sådana som Bjereld i spetsen, kan från dessa barbarers sida, acceptera mord, våldtäkter, rån, terror, sprängningar, skjutningar, bränningar mot det egna folket i en omfattning som ingen trodde var möjlig, utan att ens med ett ord beröra denna slakt på det egna folket.

Självklart är de drabbade av sådan psykopatologi som måste klassas som att de inte förmår tolka kravet på vad normal moral innebär. För hade de ett normalt psyke skulle de ju inte kunna utesluta eller acceptera att tiotusentals svenskar dagligen – av dem de inte vill sätta någon volymgräns för drabbas av all denna vidrighet från invandrares sida.

En individ som så totalt ignorerar våldet mot svenskar begånget av invandrare, men ändå vill släppa in nya sådana i hundratusental kan omöjligen vara frisk.

Men de lurar ju också sig själva om de påstår att deras vilja att ta emot dessa flyktingar från länder, med medeltida kultur, skulle innebära positiva förändringar t ex för invandrarkvinnor/flickor.

Vi som ser verkligheten som den är kan ju konstatera att lidandet för invandrarkvinnor/flickor, men också deras barn inte är mindre i Tensta, Rinkeby etc som om de varit kvar i sina hemländer.

Men inte bryr sig Stefan Löfven, Ulf Bjereld och MP etc om detta.

Jag skall här visa skillnaderna på moral och förmåga eller oförmåga till verklighetsanalys mellan oss med normal moral och de i avsaknad av moral såväl som förmåga till verklighetsanalys.

Vi vill i första hand värna vårt eget folk i vårt eget land vilket borde vara en självklar sak om man läst grundlagen. Men som för den skull inte vill att de individer som genom migrationen hamnat hos oss skall leva i samma eländiga liv som de levde i hemlandet. Vi verkar därför för att den kvinnofientliga kultur invandrarna fört med sig och drabbar hårdast kvinnor och flickor i form av barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, hedersvåld etc skall förbjudas. Vi är ärliga med att förklara att vi inte vill ha in fler invandrare från kulturer där islam är statsreligion.

I stället för att ta hit fler migranter skall vi dra in biståndet om inte staternas regeringar förbättrar situationen för framförallt kvinnor, flickor i dessa länder.

De som kan hävdas ha någon form av sjukdom som kan diagnostiseras med en psykopatologisk diagnos till vilka måste räknas Stefan Löfven, Ulf Bjereld och ett stort antal inom den socialdemokratiska riksdagsgruppen, liksom ledarskiktet inom Miljöpartiet, riksdagsgruppen och ungdomsförbundet etc.

 Ingen av dessa förmår tolka verkligheten som den är och därmed handla efter vad denna verklighet kräver av sunt förnuft och moral.

Till detta bör givetvis läggas att en mycket stor del av dessa individer inte minst Stefan Löfven har en intelligensnivå som sannolikt är en konsekvens av deras psykopatologiska diagnos och för flertalet inte ligger i en nivå som borde ge dem tillträde till rikets styrelseorgan.

Det allvarliga är att deras psyke och moral i mycket hög grad sammanfaller med den som nazisterna och kommunisterna i Tredje Riket och Sovjetunionen stod för.

Deras sympati och medkänsla är alltigenom falsk eftersom de inte på minsta sätt visar sympati för de tiotusentals etniska svenskar som dagligen utsätts för de invandrade barbarernas terror och grovt våld. Genom detta är de en kopia av nazisters, och kommunisters oförmåga till medkänsla. Och därför farliga för dig, mig och alla svenskar.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

8 tankar kring ”Olle Ljungbeck agerar igen med brev och debattinlägg till kvinnoförbund, partier och media.

 1. ”China was sending 10,800 full-auto rifle mods to Melbourne, Florida, which no doubt serves as a distribution hub for moving those pieces nationwide”.
  Kina bidrar till att Black Lives Matter kan starta ett civil war i USA! Varför skulle de inte även göra det här?

  https://beforeitsnews.com/eu/2020/07/new-intel-communist-china-providing-automatic-weapons-to-antifa-black-lives-matter-some-stored-in-democrat-run-government-buildings-including-east-end-complex-capitol-building-in-sacramento-2658374.html

  1. Att destabilisera ett land med mutor, rådgivare, sanktioner, betalda demonstranter, vapen mm är medel för ökad makt. USA har flitigt använt denna arsenal i sin ”demokratiexport” och i kampen mellan öst/väst är väl samma arsenal i gång igen.

  2. Vad det rör sig om är att AR-15 är ett militärt helautomatiskt vapen ägt, designat och tillverkat av Amerikanska Colt. Colt har en fabrik i Kina och importerar sedan vapnen till Florida i USA, och sedan distribuerar dom till vapenhandlare i USA därifrån. Det gäller en civil version som är halvautomatisk. Sedan importerar man separat den del som behövs för att göra vapnet helautomatiskt. Det räcker med att byta ut en enda del. Det har inget med Kina att göra utöver att Colts fabrik ligger i Kina. AR-15 är det vapen som är vanligast i masskjutningar i USA, vilka nu händer varenda vecka. https://en.wikipedia.org/wiki/AR-15_style_rifle Sedan övergav Kina kommunismen redan 1978 och den är helt borta idag, trots att namnet hänger kvar. Försök få hjärnan att vara snabbare än munnen.

 2. Stefan Löfven leder inte vårt land. Det han sysslar med blir alltmer vingligt och osammanhängande. Vad kan ett blindstyre se komma?
  Han kanske omger sig med en ”kamarilla”. (hovparti bakom de ansvariga ministrarnas rygg som utövar otillbörligt inflytande på en statschef)
  Ulf Bjereld förefaller vara en slags brödkommunist. Muslimska brödraskapet, påhejat av Bjereld, är numer terrorstämplat i Egypten, där det såg dagens ljus i slutet på 1920-talet.
  Det största mörkret i det nordiska ljuset är islam, en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring, underkastelse (islam) och fönedring av otrogna (alla icke muslimer), där döden är större än livet. Detta går att skåda på TV från deras områden varje dag. Vad är det som är svårt att förstå? Vad måste vi göra? Finns inte något västerländskt samhälle där islam fungerar som en normal harmonisk del. Islam är icke integrerbart. De otrognas bidrag duger, sen är det stopp. Ett stort tack till kämpen Olle Ljungbeck.

  1. Mycket bra att Du tar upp att islam ej är integreringsbart, hur skulle det kunna vara det med en religion som står över alla andras? Ja, det nordiska ljuset håller på att slockna, inte minst med en ”vinglig” statsminister, som nu inte vill ha något asyltak, MP måste hållas kvar i regeringen. Dvs. makten!

 3. I länken nedan handlar videon om ”CIA + MI6 gav order om Palmemordet via NATO:s Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS)”. Utöver detta berättar den f.d. MUST anställde att det är MOSSAD som har greppet om de svenska politikerna.
  Antagligen genom ”mind controll” eller hot. Även dåvarande CIA och MI6 hade säker flera fötter med. Det är därför som ”Deras sympati och medkänsla är alltigenom falsk eftersom de inte på minsta sätt visar sympati för de tiotusentals etniska svenskar som dagligen utsätts för de invandrade barbarernas terror och grovt våld”.
  Det svenska parti som mest bidragit till denna förstörelse av Sverige är utan tvekan Moderaterna. Carl Bildt är ju känd sedan Fälldins tid att han var CIA:s man. Han halverade läkarutbildningen i början på 1990 talet till vad som idag skulle hända. Han var involverad i den s.k. 53 Miljarders stöten mot det svenska folket när man köpte NUON.
  Sedan har vi MODERATERNAS privatiseringar som nu nedfört likvideringar som vanvård bland de privata äldre boenden. O.s.v. Den svenska politiken kontrolleras av utländska underrättelsetjänster och det är därför som det inte finns moral som vett och sans.
  Som exempel: Hur kan vi ta emot 100.000 tals Migranter när det står 650.000 svenskar i bostadskö?
  Man försöker skapa ett kaos på svensk mark.
  UN byggde under Carl Bildts tid som statsminister på 1990 talet världens största underjordiska bunkrar. De kostade då 2 TRILLIONER DOLLAR och var på 30 kubik miles! 1 kubik miles är 1 600m ggr 1600m ggr 1600 i kvadrat!
  Vilka tillät detta och till vilket syfte?
  Till framtida kinesiska UN soldater som ska ta över Sverige!
  Att enbart lägga fokus på Stefan Löfven, Ulf Bjereld och MP utan att dra in MODERATERNA som varit vårt största problem i alla tider, verkar för mig inte vara särskilt begåvat. En Moderat har aldrig brytt sig om att värna om det svenska folket. Kan själv inte komma på något.
  Någon som kan?
  Utan vilka är det i vår ”EGEN DJUPA STAT” som borde vara föremål för exponering, för att sedan avhysas de från svensk mark.
  Vid minut 49 i videon nedan berättar Phil Scheider i sin ”last lecture” från 1996 om dessa hemligt byggda Gigantisk underjordiska bunkrar.
  Utöver det bifogar jag en Tunnel Karta, som återges i länken nedan, som visar hur det underjordiska tunnelsystemet går från USA ända in Norge via Grönland och Island! Förmodligen även under svenska mark. Till Finland och Ryssland är det inte särskilt långt kvar att ta sig in!
  Nej, de länder som har för avsikt att förstöra Sverige ska kastas ut precis som ALLA de svenska partier som går i ”deras ledband”.
  Vem skulle överhuvudtaget TRO att Folkpartiet hade den kompetensen att göra 77 dataintrång 2006 i sossarna interna nätverk där man kom över deras Valstrategi?
  Svaret kan endast vara: Utländsk underrättelsetjänst, där politiker som har sådana ”kopplingar”. Det är inte många att välja på, eller hur medborgare?

  https://bakomkulisserna.biz/2020/06/14/cia-mi6-gav-order-om-palmemordet-via-natos-stay-behind-special-operations-planning-staff-sops/
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=828&v=9COrANDQvWg&feature=emb_logo
  https://bakomkulisserna.biz/2020/05/27/de-underjordiska-tunnlarna-i-kanada-gene-decode-del-2/

  1. ”Till framtida kinesiska UN soldater som ska ta över Sverige” Jag lovar, Kina vill inte ha Sverige, om dom så fick betalt för det. Den svenska enpartistaten, bara ett dominerade parti i över 100 år och Löfven leder Sverige lika mycket som segelfartygets gallionsfigur leder fartyget, och det Partiet har byggt in Partiet, med stort P, i alla samhällsfunktioner så det inte spelar någon roll vilket parti folk röstar på. Kallas ”Den Svenska Modellen”. Svenska propagandamedia och politiska ”ledning” är bra ett utskott av USAs djupa stat. Vad Kina gör är som Deng rådde, Bida din tid, samla din styrka, vänta på tillfället. Kinas investeringar i Sverige är bara att positionera sig för den uppenbart kommande kollapsen av det genomruttna samhällssystemet. ”Ab Chao Ordo” Ordning föds ur kaos. Alla i samhället bör förbereda sig för den kommande kollapsen. Även Kina har lärt sig den hårda läxan när ”demokratin” föll ihop på 40-talet, kaos följde, Mao tiden, men man lärde sig läxan. Idag ligger man ljusår före det primitiva Sverige.

 4. Tyvärr tror jag att det är tvärtom, det är Löfven som sitter i miljöpartisternas knä. Nu skall det inte vara något asyltak , så alla som vill till smörgåsbordet med bidrag är Välkomna till detta kravlösa paradis. Inget offer är för stort för att behålla makten. Desa S-broiler till politiker är väl rädda att den internationella karriären annars ryker.
  https://www.friatider.se/hundratals-s-politiker-kraver-mer-invandring-utpekas-som-heligt

Kommentarer är stängda.