Säkerhetslagen, bistånd och sanktioner har olika tolkningar

Nu var hon i farten igen, Ann Linde, efter den tyska intervjun om coronan, där utrikesministern ljög friskt om vad som hänt i Sverige.

I Rapport den 1/7 såg damen mäkta stolt ut, när hon leende beklagade att hon inte fick övriga EU länders stöd, för Sveriges förslag om sanktioner mot Kina, efter att säkerhetslagen införts i Hong Kong. Nytt rekord i svensk hybris!

Konstigt vilken skillnad det råder mellan sanktioner och bistånd. Miljarder har slungats ut till främst Afrikas diktatorer, med feta konton i skatteparadis om inte biståndet direkt gick till vapeninköp för fortsatt förtryck av oppositionella, som fängslats, torterats och mördats.

Då har UD alltid klämt fram sina krokodiltårar, när förslag om reducerat eller slopat bistånd kommit upp på bordet. Det skulle drabba de längst ner låter det unisont, men när det gäller sanktioner, som verkligen drabbar ett lands befolkning, då har omsorgen om fattiga blåst sin kos och UD:s självgodhet når nya rekord.

Att köpa gas från Putin går bra, för det får Tysklands industri att blomstra, så inte euron sjunker ihop, glömt är allt vad sanktioner heter.

”Alla som kreativt skrivit om Kinas nya säkerhetslag gratuleras till era skriverier i de nya Kalle-Anka-tidningarna. Underhållande, men inte verkligheten. Detta är vad som verkligen pågår i Hong Kong” skriver Karl Wang på sin blogg MyChinaway

KW jämför säkerhetslagen med Sveriges egen säkerhetslag, han tar upp Bonniers medias ensidighet i skildring av protesterna i Hong Kong och tydliggör att det är en mindre klick unga aktivister som vill att Hong Kong skall amerikaniseras. Men det är endast de som syns och hörs, inte majoriteten av folket, samma osyliggörande här som hemma, där systemmedia ger sken av att alla är värdegrundsfrälsta.

Hong Kongs viktiga börshandel och dess geografiskt viktiga position är en utmanande lockelse för Trump.

”……. Vad alla främst ser fram emot är ett slut på de USA sponsrade våldet och gatukravallerna, den USA sponsrade terrorismen. Kina gör inte något sådant här i isolering. Detta är bara första steget. Kina har redan infört ett Wealth Management system, den kinesiska kryptovalutan utvecklas snabbt, handeln med Kina ökar, och USA med sina vasallstater, Sverige en, sitter alltmer med Svarte Petter.
Framtiden ligger i Hong Kong och Kina. Medan den nya säkerhetslagen i Kina hyllas brett i Hong Kong och av över 50 länder, hyllar Svenska media terroristerna och upprorsmakarna istället. Endast dom får yttra sig i Svenska media…….”

Utveckling eller avveckling det är frågan?

För Sveriges del är avveckling kristallklart. Ansvariga politiker kan inte förstå grannländernas sanktioner mot Sverige, beträffande reseförbud och karantän krav, trots att antal smittade av Covid 19 har en dramatisk ökning. Ann Linde talar här om mobbing, samtidigt som hon och hennes upphöjda UD följe föreslår sanktioner mot Kina, det är magstarkt så det förslår.

Bild från artikeln. Tycker mig se att det är Ann Linde bakom ”Sweden”

Bildtext:En meme som dök upp på nätverken nyligen säger mer än tusen ordhttps://sv.wikipedia.org/wiki/Meme

För UD och Rosenbad är slutsatsen från artikeln; USA ägde gårdagen, men Kina äger framtiden ännu mer magstrakt. 

Mer från Karl Wang;

Har statliga SR och SVT blivit amerikanska kanaler för propaganda?

Vi analyser hur amerikansk propaganda uppenbart sprids i Sverige av svenska media

4 tankar kring ”Säkerhetslagen, bistånd och sanktioner har olika tolkningar

 1. Det är väl snarare den amerikanska djupa staten med dess kabaler som styr statliga SR och SVT som deras propagandakanaler, liksom Bonniers media imperium.

  1. Bonniers media imperium är en integrerad del av USA BigBusines klan, Bonniers tjänar deras syften. Vi talar om BigMedia, BigWar, BigPharma, BigFood, BigOil, BigCar, Bonniers och statsmedia som SR, SVT och UR är deras promotors i Sverige. Jag har många gånger liknat situationen och metoderna i Sverige med dom som tillämpades i Tyskland 1933 till 1945, och det stämmer bra.

  2. Jag har funderat på det och kommer att skriva om det. Bonniers är bara en förgrening av ett delvis dominerande globalt etnisk klan-välde. Vi ser det tydligt i fallet Hong Kong, Tibet, Xinjiang, osv. Man hyllar terrorister, grova brottslingar, och allt är bara uppdiktat och lögnerna nöts in systematiskt i förhoppning om att bli sanningar. Verkligheten ser helt annorlunda ut på plats.

 2. Sedan detta skrevs har ytterligare länder uttalat stöd för den nya nationella säkerhetslagen i Kina vid United Nations Human Rights Council (UNHRC) i Genève. Däribland Ryssland, en av världens ”tyngsta” nationer, Laos, Myanmar, Kambodja, Afghanistan, Burundi, Nord Korea, Venezuela, Cameroon, Serbia, Chad, Nepal, Kyrgyzstan, Tanzania, Maldives, Ethiopia, Indonesia, Vietnam, Bahrain, Sudan, Algeria, Nigeria och Morocco. Inte att förglömma att flera av dessa länder är ibland kritiska mot Kina.

  Totalt nu stöder över 70 länder officiellt lagen, vilket närmar sig halva jorden länder. Stödet är otroligt, och allt mörkas i Svenska media.

  ”Klicken” av aktivister uppskattas vara omkring 1,000 personer, men det är endast deras skränande som tillåts höras i svenska media, av 7 miljoner innevånare. Fejknyheterna och ful-propagandan i svenska media når nu samma nivåer som 1933 i Tyskland. De är rent otroliga i Sverige. I Hong Kong finns en blogg, som kallar sig tidning, och den är välkänt finansierad av CIA via ”donationer” och ”Crowdfunding”. ”Hongkong Free Press”. Den liknar i allt Nordfront, svenska nynazisternas blogg, och nu har bloggaren varnats att inte hetsa till våld och upplopp på exakt samma sätt som Nordfront har varnats och fällts i Sverige. När Sverige Radio rapporterar låter det annorlunda. ”Yttrandefriheten har begränsats kraftigt” och ”Polisen stoppar publiceringar” eller ”bilder på frihetsmärken ska censureras”. När Nordfront får ta bort bilder på hakkorsflaggor och en hailande Adolf Hitler, då är censur OK, men när samma motsvarande sak sker i Hong Kong då är det censur.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7508881

Kommentarer är stängda.