Gårdagens förtryckta; alibi för dagens förtryckare

Gunnar Sandelin granskar annonser från femti- och sextitalen och konstaterar att kvinnor var kvinnor och män fick vara män. Publicerat i K-A Arnstbergs blogg ”Invandring&Mörkläggning” den 30 juni.

GS skriver;
”På senare tid har jag gått igenom en stor samling veckotidningar från femtio- och sextiotalet. Jag fick dem av en vän, vars föräldrar hade efterlämnat ett helt upplag på vinden. Tidsandan fascinerade mig och jag har scannat in mer än hundra annonser. För mig, som är född i början av femtiotalet, utgör de en guldgruva, eftersom de sätter igång en minnesprocess. Kanske är det naturligt för åldrandet att tycka att det var bättre förr, men jag minns ett samhälle, där allt som var enkelt och naturligt i dag har vänts till sin totala motsats.
En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Dessa bilder berättar en historia om ett etniskt sammanhållet land där kvinnan hade makt över mannen i kraft av sin femininitet och där manligheten var självklar, ja närmast dyrkad….”

Vi som nått upp till mogen ålder kan t.ex. få återuppliva

 • Nygifta Fru Nykvist lockar sin man med smör
 • Tokalon Creme charmar en man
 • En Sunsilk doftande tjej som gillar grabbar
 • Maskulin friskhet med Old Spice After Sheve Lotion
 • Andas gott med Vademecum, när Ni ska träffa honom

En söndag (den 28 juni) tittade jag på diagnoskampen på svt1 från Norge. En tävlan om att ställa rätt diagnos mellan lekmän med dator och läkare utan dator. Lekmannalaget bestod av ”Team Trans” där en av transorna gjorde verbala utfall mot läkarna, som nog kände sig tvingade att le och hålla med.
Samma beteende tvingas vi andra ofta med i, för att inte bli utsatta för hat och överfall. Att tiga är inte att samtycka, om pöbeln står bakom knuten.

Gamla oförrätter skall dagens medborgare ställas till svars för av hämndlystna ofta bortskämda aktivister, där flertalet tar tillfället i akt för att löpa amok utan straff.

Minns hur ledsen min mor var, när utställningen ”Ecco Homo” av Elisabth Olsson visades i kyrkans rum. Min mor var tolerant och brydde sig inte om med vem kammarens aktiviteter sker, men hon kunde inte förstå varför utställningen inte kunde visas på konsthallar och museer i stället för i kyrkan. Men kyrkans potentater var alldeles till sig av hänförelse, när Jesus framställdes som bög tillsammans med hela arsenalen av HBTQ:s bröder och systrar. Att illagöra kristna med provocerande budskap är samma inställning som finns inom islam; att attackera otrogna ger poäng hos Allah.

Homoglorifieringen har nu nått nya höjder, med stöd av 7 klöverns politiker. Numera anses det nästan som onormalt att hylla en mor och far med egna barn.

Nu har HBTQ rörelsen fått konkurrens av ”Black live matter” min misstanke är att det ofta handlar om samma personer. De utgör en liten grupp av landets medborgare, men är mycket inflytelserika. Politiker och media rullar ut röda mattan, bidragen flödar och vi andra som struntar i Pridetåget anses rekationära och fördöms.

Tyvärr är det så att alla företeelser som destbiliserar ett land får applåder av den globala finansmaffian, eftersom det för dem närmare den nya världsordningen, men den analysen av dagens tillstånd anses bara vara konspiration.

Muhamed Omar skrev i ”Det Goda Samhället”; https://detgodasamhallet.com/2020/06/30/mohamed-omar-de-antirasistiska-talibanerna/#more-29336

I en hätsk debatt på brittisk teve jämförde Brexitledaren Nigel Farage den statyförstörande rörelsen Black Lives Matter med talibanerna. Det var inte Farage som gjorde debatten hätsk. Han stod för den rimliga åsikten att man inte bara kan gå runt på stan och slå sönder saker som strider mot ens värderingar. Hans motståndare menade dock att den antirasistiska kampen står över lagen.…”

Det verkar bara vara Trump som är förbannad över dessa vandaler, till skillnad från våra politiker som bara jamsar med.

Jonas Sjösted är nu stolt över sina barn som deltog i försöken att hindra Trumps supporter att komma in på hans valmöte nyligen i Tulsa i Oklohama, delade meningar råder om blokadens framgång. Tänk om detta skulle återgäldas till hans partis valmöte under 2022, då skulle stoltheten snabbt förvandlas till fördömande hat.

https://samnytt.se/jonas-sjostedts-barn-deltog-i-kampanj-for-att-blockera-biljetter-till-trumpmote-stolt/

Kränkningar, förföljelse och våld mot oliktänkande har alltid varit maktens medel över folk genom hela historien. När gårdagens förtryckta utgör alibi för dagens förtryckare, så förvandlas det till en evighetsmaskin.

5 tankar kring ”Gårdagens förtryckta; alibi för dagens förtryckare

 1. Som 40-talist har man sedan länge insett att mångkultur är vansinne och dårskap.
  Historielösa medborgare och kunskapsfattiga politiker inom åsiktskorridoren har aldrig förstått detta.
  Homogena samhällen med god sammanhållning/matkultur är överlägsna.
  Covid 19 pandemin visar detta med stor tydlighet.
  I länder som använder kokosprodukter m. m. i sin kost är dödligheten per 1 miljon inv. mycket låg. T. ex. Indonesien 11, Singapore 4, Filipinerna 12, Malaysia 4 och Thailand 0,4.
  Mångkulturländer som USA 397, Frankrike 458, Sverige 536, UK 648 och Belgien 843.
  Det finns naturligtvis fler orsaker men i stort är detta förmodligen riktigt.
  Mer information på Worldometer och Anthropocene.

 2. De 7 partierna måste helt enkelt bort från den svenska politiska scenen. Det går inte längre att dessa får vara verksamma på ”gamla meriter”. Medborgarna är totalt förda bakom ljuset av den propagandamedia som dagligen publiceras och snedvrider den verklighet som vi lever i. Man påstår t.o.m. att den miserabla politik som man för ”är bra för Sverige”! Det svenska folket har alltid varit ett godtroget folk och har alltid trott på våra politiker som vad media förkunnar. Speciellt Svt. Folket kommer förr eller senare inse att vi lever i en ”mardröm” och att den är skapad av dagens politiker. När den dagen kommer är det adjöss med det nuvarande politiska etablissemanget. Det är många som hoppas på att det svenska folket inom en snar framtid till slut insett det. Helst till NÄSTA val.

 3. Män var Män och Kvinnor Kvinnor och resten av den ramsan är det idag olaglig att skriva. Det var faktiskt bättre förr.

Kommentarer är stängda.