Blir vänsterns aktivister åter morgondagens politiker?

Jag tänker på hur många av min ungdoms -68 års generation, som begav sig in i politiken och vars barn har fortsatt det socialistiska samhällsbygget, som nu rasar.  

Vilket är syftet från den nya världsordningens förespråkare. Instabila samhällen med motsättningar och gigantiska lån är andra medel, som kan få folk på knä.

Vänsterns aktivister kämpar för en kommunistisk världsordning och inser inte, att de endast är ett passande medel för deras välgörare.

Omfördelningspolitiken har nått vägs ände, när miljarderna rullar för alla som ej har rätt att vara här och välfärden sinar för de som med råge betalt den.

Nu snyftar miljöpartisterna värre än någonsin och klämmer ur sig att de är det enda parti som värnar asylrätten, dvs, ekonomiska migranter och sina bekväma politikerplatser. Troligen vill de testa Löfven och hoppar tillfälligt ner från hans knä, men när de har fått visa sin godhet, så kryper de nog upp igen.

Att terrorstämpla AFA finns inte på kartan, för där kan många av -68 vänsterns bortskämda barnbarn befinna sig, tillsammans med andra som är utsatta för strukturell diskriminering och patriarkalt förtryck. Allt för många kastar sten, vandaliserar och lever rövare på gatorna i sin kamp mot ”fascismen” dvs. främst medelålders vita och pensionärer som arbetat, slitit och knappt fått behålla hälften tack vare skattefogdens krav. Om det är några som kan kallas fascister, så är detta pack.

I USA, som alltid ligger före oss, kämpar Antifa aktivisterna tillsammans med låtsasdemokrater och med finanstorpeden Soros, som misstänks finansiera denna pöbel. Den globala finansmaffian tackar för dessa nyttiga idioter som kan bana bredare väg till en ny världsordning, Soros med bröder skiter fullständigt i aktivisternas kommunistiska arv, bara nationalstaterna och Trump elimineras. Det primära för dessa rika män är att rädda The deep state.

”Den djupa staten tros vara ett hemlig nätverk förankrade inom regeringen, byråkrati, underrättelsetjänster och andra statliga organ. Den djupa staten förment styr statliga politiken bakom kulisserna, medan den demokratiskt valda process och förtroendevalda är bara galjonsfigurer…”
En konspirationsteori, bedyrar politiker med lojal media.
AFA, antifascistisk aktion har många likheter med USA:s Antifa, jag tycker att de är av samma skrot och korn.

”Vad är Antifa?
Antifa kan beskrivas som en transnationell upprorsrörelse som avser att omstörta, ofta med hjälp av extremt våld, den liberala demokratin, med målet att ersätta den globala kapitalismen med kommunism. Antifas uttalade mål på lång sikt, både i USA och i andra länder, är att etablera en kommunistisk världsordning. I USA är Antifas direkta mål att sätta punkt för Trumpadministrationen.
Antifas ärkefiender är bland andra polisen, som ses som en verkställare av den etablerade ordningen. En vanlig taktik som använts av Antifa i USA och Europa är att utöva extremt våld och förstörelse av offentlig och privat egendom för att sporra polisen till en reaktion, vilken sedan ”bevisar” Antifas tes om att regeringen är ”fascistisk”…….”

Om och när en ny världsordning installeras är trösten att då har jag nog lämnat jordelivet. Jag undrar vilka positioner ledarna för denna pöbel kommer att inneha? De som inte är starka och anpassningsbara får bli arbetsbin från vaggan till graven och frågan är hur mycket makt islam kommer att ha?

Bild: Från artiklen i Gatestone, visar aktivisternas framfart. Att vara vit ute på gatan är numera mycket farligt.

Källor

https://sv.wikipedia.org/wiki/Antifascistisk_aktion

https://sv.gatestoneinstitute.org/16170/historik-antifa

3 tankar kring ”Blir vänsterns aktivister åter morgondagens politiker?

  1. Antifa och AFA är ett symptom, inte det verkliga problemet. Att världen konstant ändras är det väl få som betvivlar. Jag kommer själv ihåg 40-talet. Då gick det att springa ikapp spårvagnen, och folk hängde utanpå precis som i Indien. Få hade ens telefon, en tågresa, efter ett ånglok, var ett äventyr, vi brukade sitta vid landsvägen och samla bilnummer, på en timma fick man ihop ett tiotal. Cyklar var standardtransporten privat. Problemet med den liberala demokratin är att den inte ändras, inte kan utvecklas, medan i hela världen runt oss ändras den. Mycket drivs av teknologin, som driver ekonomi, kunskap, insikt och åsikter och handlingar. Sverige har haft en enpartistat med ett enda dominerande parti i över 100 år. Deras ideologi är inbyggd och cementerad i hela samhället, så samhället inte kan förändras. Det finns en ökande klyfta, med ökande spänningar, för att använda ett populärt uttryck. Sverige är så primitivt idag att det kan i relation till avancerade nationer liknas vid en klassisk, inte längre existerande, primitiv infödings stam som dansar regndanser för att det skall växa och rabblar WooDoo för att bota sjuka. Demokrati systemet måste demonteras och ersättas av någon form av folkstyre. AFA revolterar helt enkelt mot WooDoo hövdingarna och vilken ändring som helst är bättre än ingen ändring.

  2. Jag säger som jag tidigare påpekat när det begav sig, att det STORA misstaget som främst sossarna gjorde var att de inte proklamerade för att Nyval/Extra val skulle verkställas. Istället har man varit handlingsförlamade och efter lång tid började saktliga konsekvenserna framträda. När dessa kom i dager framkom det även att man förde en ständig ”blockeringspolitik” där man mer ägnade sig åt att tillgodose varandras ”intressen”. De var tillsatt att värna om det bästa för Sverige och inte det sämsta för Sverige. Resultatet av regeringskonstellationen gjorde att man blev mer upptagna av de interna intressekonflikterna än att värna om Sverige. Detta kan än idag beskådas av alla medborgare. De 7 har med andra ord förbrukat sin roll som existerande partier inom Sveriges gränser, enbart på att man inte UTLYSTE Nyval/Extra val. Ser man till vad man i övrigt har åstadkommit sedan 2006 borde många ha suttit bakom lås och bom. Korruptionen och misskötseln av sitt ämbete kan fortgå så länge man INTE har något Tjänstemannaansvar att ta hänsyn till. Tjänstemannaansvaret måste bli det kommande valets kärnfråga. Det svenska folket måste komma till insikt med att VI inte längre kan tolerera den ansvarsfrihet som politikerna omgärdas av. Det är bara att se tillbaka vad denna politiska ansvarsfrihet har kostat det svenska samhället sedan 1976 och då i form av den ständiga vardagliga politiska korruptionen. Man har ju ägnat mer tid åt dessa intressen än vad sitt ämbete är avsett till. Vad ska vi då med politikerna till? Speciellt när de inte gör det jobb de är valda till för att göra!

  3. Från min syster:
    Ja, jag tror som du inte vill miljöpartiet ramla ner i golvet och inte få vara med vid köttgrytorna där makten finns!

Kommentarer är stängda.