Folk och Fred, en viktig motvikt till Folk och Försvar

Denna information kommer från kunnig och klok bloggföljare.

……………………………………………………………………………
Med FoF brukar man mena Folk och Försvar, det årliga mötet på Sälens högfjällshotell, där ministrar och andra politiker, ÖB m.fl. ägnar sig åt att bland annat mentalt baka ihop oss med USA/Nato, men utan att utmana folkets vrede.
Folkmajoriteten vill ju alliansfrihet, men tycks inte märka att den är på väg att kringgås. En av de fåtaliga på vänster planhalva, som har något av värde att bidraga med, nämligen Jan Myrdal, lär ha sagt att ”Peter Hultqvist sitter i Natos bröstficka”.
Att kalla Rysslands upprustning för hot är okunnigt. Vid Sovjetunionens fall var deras försvarsmakt skrotfärdig, enligt en del källor. De bygger nu upp den från en mycket låg nivå, och är alltjämt svagare än USA/Nato. Det är USA/Nato som slagit en järnring kring Rysslands gränser, inte tvärt om. Att ryssarna har orsak att stärka sitt försvar synes helt legitimt. 

Nu har en motvikt till Folk och Försvar bildats, nämligen Folk och Fred. 

Läs mera här:
https://www.lindelof.nu/folk-och-fred/

2 tankar kring ”Folk och Fred, en viktig motvikt till Folk och Försvar

  1. Sverigedemokraterna var tidigare emot samröret med USA/Nato. Men i samma veva som SD övergav både den och några andra punkter, detta för att bli dockningsbara med M och KD, bildades partiet Alternativ för Sverige.

    AfS är helt emot Sveriges fjäskande för USA/Nato.

    SD ville (genom sveket mot sina forna ideal) således tillmötesgå andra partier.

    AfS väljer istället att tillmötesgå endast sina
    väljare.

Kommentarer är stängda.