”Vår vilseledande regering”

Ni har väl hört om regeringens planer på en ny myndighet, som ska bevara Sverigebilden och förhindra desinformation från utländsk makt och från oss värdegrundstvivlare.

Min gamla väninna skickade denna sammanställning av Jens Ganman om vår vilseledande regering. Sverige borde i stället ha en fristående myndighet som skyddar oss från regeringens dimridåer och direkta lögner.

Orsaken är att politiker med Löfvens regering i spetsen tillsammans med systemmedia inte längre har monopol på problemformuleringen om samhällsproblemen, dvs. utmaningarnas orsaker och dess lösningar. Sociala medier lockar allt fler läsare och detta måste förhindras, eftersom faktabaserade sanningar är beska att svälja för makthavarna och deras beroende verkställare.

—————————————————————————————-

Jens Ganman:

VÅR VILSELEDANDE REGERING

Sverige behöver alltså en ny myndighet för samordning av det psykologiska försvaret. Anser regeringen.
I ett kommittédirektiv signerat Justitiedepartementet (d.v.s Morgan Johansson) står att läsa:
”…det försämrade omvärldsläget aktualiserar behovet av ett psykologiskt försvar anpassat efter nutida förhållanden.”

https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/kommittedirektiv/2018/08/dir.-201880/

Den som följt samhällsutvecklingen de senaste sex åren vet att det är vår egen regering och dess myndigheter som oftast står för denna vilseledande information. Och att deras paradgren är att röra till och fördunkla den sakliga debatten.

Dagsfärskt exempel:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/osaker-beredskap-beskrevs-som-god-av-regeringen

De kan inte ens låta bli att göra detta i sitt eget direktiv där de använder den svepande formuleringen: ”det försämrade omvärldsläget”.

Vän av ordning frågar sig:

Försämrat enligt vem?

DN Kultur? Aftonbladets Ledarsida? Sandro Scocco?

Den här nya myndigheten ska i vilket fall som helst – bland annat – motverka ”ryktesspridning” som skadar nationen.
Låt mig därför ta täten i frågan och sprida ut följande samhällsfarliga rykten:

– Sverige har under regeringen Stefan Löfven blivit ett kallare och otryggare land.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kriminolog-okat-dodligt-gangvald-kan-bero-pa-en-normforskjutning

– Detta faktum är nu vida känt i världen (regeringen Löfven är en ständigt pågående PR-katastrof).

https://www.nytimes.com/2018/03/03/world/europe/sweden-crime-immigration-hand-grenades.html

– Den organiserade gängsbrottsligheten i Sverige blir ett allt ohanterligare problem.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/trots-rimfrost-antalet-skjutningar-okar

”Olagliga sprängningar” ligger numera på rekordnivå – enligt regeringens husorgan Sveriges Radio. Och ja – notera ordvalet som är ett paradexempel på propaganda. *

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=7243467

– Regeringen har ingen plan för hur man ska lösa detta.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofvens-forklaring-till-det-okande-gangvaldet

– Den svenska ”integrationen” är därtill ett kapitalt misslyckande.

http://www.verdandi.se/rapport-fororterna-som-moder-svea-glomde/

– Regeringen leds dessutom av gravt inkompetenta människor som utan att blinka blåljuger media och allmänhet rakt i ansiktet.

https://omni.se/ygeman-inget-man-pratar-om-pa-fikarasten/a/MVkrM

https://kvartal.se/artiklar/morgan-johanssons-trumpna-tweets/ 

https://www.dw.com/en/morgan-johansson-on-conflict-zone/av-39465468

Jag uppmanar den kommande myndigheten (Namnförslag: ”Informationsbyrån 2″) att kontrollera dessa rykten och sedan bekosta stora PR-kampanjer som motsäger mina påståenden.

Jag föreslår också att Dan Eliasson får leda denna nya myndighet. En man med gedigen ideologisk bakgrund och befolkningens bästa för ögonen.

Hör upp, medborgare.

Det här initiativet från regeringen handlar b-a-r-a om att man – tack vare – sociala medier tappat monopolet på information och nyhetsförmedling. Det handlar inte ett dugg om att ”upplysa” folk om fakta. Det handlar ytterst om att konsolidera socialdemokratins makt.

Det här är är deras klumpiga försök att motverka en fri debatt under förevändningen att de bryr sig om ”sanningen”.

Gå inte på det.

Streta emot deras lögner.

Varje dag.

—————————————————————–

Till sist en glad nyhet i all mörker. Mucf avslår näthatsjägaren Tomas Åbergs ansökan om påfyllnad i sin jakt på oliktänklande. https://katerinamagasin.se/nathatsgranskaren-nekas-statliga-bidrag-ville-ha-13-miljoner-for-att-forfolja-oliktankande/

3 tankar kring ””Vår vilseledande regering”

  1. “Vår vilseledande regering” är väl för snällt sagt. Närmare sanningen är väl ”Vår Mind Controlled regering”!

  2. En ny myndighet, förstärkning av ”propagandaministeriet”. Problemet är den samhällsmodell Sverige driver. Ett hårt centraliserad system med en elit som ser sig själva som de som skall se efter den ignoranta massan för deras eget bästa eftersom dom inte själva anses har förmåga till det, som eliten ser det. Det är det vi historiskt kallar diktaturer. Den mest välkända diktaturen på senare tid är nog nazismen. Går man och läser deras funderingar och skrifter från den tiden framgår det klart att dom såg sig själva som en godhetens regim som skulle skydda och ta hand om det tyska folket. Metoden var att genom propaganda säkerställa att alla utvecklade en enligt centralmaktens åsikt som var de rätta, och genom att utrota de underlägsna, underordnade och odugliga ”raserna” som kunde hota det tyska folket. Idag ser vi något liknande, åsikter och handlingar skall styras med propaganda, nu liksom då genom arbete av journalister och genom media. Man föreskriver inte ”rasåtskillnad” idag, utan vad som med dåtiden språk skulle kallas påtvingad ”rasblandning”, och kulturjustering, numer kallat integration. Det är en metod och ett system som historiskt har visat sig odugligt, men som igen provas i Sverige. Det är drivet från toppen av en elit, liksom då i Tyskland. Kina har gått i diametralt olika riktning. Man accepterar att alla är olika och har en mänsklig rättighet att vara olika. Med respekt och tolerans går det att leva fredligt och harmoniskt tillsammans. Alla är inte av samma ”värde” eller jämställt likriktade, alla har rätt att vara olika. Det är en mänsklig rättighet. Alla skall inte ”malas” genom samma kvarn till likriktning, och pådyvlas samma värderingar. Det fungerar.

    1. Skrämmande likheter mellan nazismens utrotning av felaktiga åsikter och den svenska eliten i dag med täckmantel att kämpa för det goda. I dag är vänstern god och högern ond av de korrekta, som vägrar se att det förhåller sig tvärtom.

Kommentarer är stängda.