Mordet på Tommie Lindh tystas av Löfvens media

Om man är en Sverige vän, som Tommie var i Härnösand, då finns inget medlidande kvar. Att gärningsmannen kom från Sudan hjälper också till att flytta fokus snabbt som attan från detta bestialiska knivdåd.

Om Tommie försökte förhindra en våldtäkt av denne ”berikare”, dvs. bastard råder delade meningar om. Det skedde inte samtidigt skriver systemmedia och vill ge sken av delad brottslighet. Allt för att bagatellisera ett fruktansvärt mord.

Statsministern tiger som vanligt, när offret är etnisk svensk. Han följer sin vana trogen, Ikea morden Västerås blev en axelryckning, men till Trollhättan, efter Anton Lundins dåd, for han på stört . Föreställ er att offret varit en muslim och gärnigsmannen tillhört Nordiska Motståndrörelsen, då hade instasstyrkan ryckt ut och burat in varenda en.

Nya Tider v 21/2020 berättar att den unge gärningsmannen kom med sin stora familj till Sverige under 2008. Ingen av föräldrarna arbetar och kan varken tala svenska eller skriva och läsa. De får mig att minnas kommentarer från min yrkestid inom rehabilitering. ”I Sverige får man bidrag, behöver inte arbeta”, ”Lära sig svenska, varför det, vi har rätt till tolk”

Enda kravet är att man röstar rött, som förmedlas av moskéns imam.

Tommie är inte ensamt offer för den humanitära stormakten.

Katarina Janouch påminner oss om sista tidens offer –Wilma Andersson 17 år i Uddevalla, – gamla Helga i Nordsjö 89 år som knivskars till döds i ett pannrum och Kjell Gustavsson 57 år i Gislaved föll offer för rånare, samtliga gärningsmän var av utomeurpeisk etnicitet. Nu kan vi också lägga till en 55-årig kvinna i Kungälv, där mördarens hemvist ej deklareras, men när 13-åringen kan vara äldre så kan jag inte utesluta en ”berikare” som lockats hit av främst Reinfeldt och Löfven. https://www.friatider.se/13-arig-ranare-hogg-ihjal-55-arig-kvinna-i-kungalv

Att vänstern har en mycket selektiv och skiftande moral vet vi. Rasistiska strukturer, utanförskap och annat dravel låter det när gärningsmannen har utomeuropiska hemvist, fängelsestraff hjälper ej.

Men när brottslingen har svensk hemvist, då djävlar är det önskat spöstraff som borde gälla och fängelsestraffet kan inte vara nog långt, för här handlar det enbart om ondska. Linda Snecker (V) är ett utmärkt exempel på denna dubbelmoral. Kanske är det fel ord, för moral har hon ingen. Bara hat finns mot vita, svenska män och bara blind förståelse för mördare, våldtäktsmän och rånare.

Läs Katarina Magasin: https://katerinamagasin.se/stefan-lofven-fordomer-garna-brinnande-fritoser-men-ar-tyst-nar-svenskar-mordas-och-valdtas-bestialiskt/

10 tankar kring ”Mordet på Tommie Lindh tystas av Löfvens media

 1. ”tystas av Löfvens media”! Är det Svt och Bonniers media som man egentligen avser?

 2. Den genomsnittliga IQ:n bland Sudans medborgare ligger på 70!
  När man läser om att ”När IQ-nivån sjunker under 90 bryter demokratin samman”! Det råder det ingen tvekan om att ALLA 7 PARTIERNA SKA UT FRÅN RIKSDAGEN VID NÄSTA VAL. Framförallt borde detta vara en självklarhet hos alla svenska kvinnor. Inse att ERA röster handlar om ERA LIV. Rösta därför om er egen överlevnad och inte efter jobbet eller plånboken. För som död, behöver man ingenting.

  https://www.worlddata.info/iq-by-country.php
  https://www.ingridochmaria.se/2019/06/05/nar-iq-nivan-sjunker-under-90-bryter-demokratin-samman/

 3. Det finns väl en uppsjö artiklar där Migranter nu inte kan åka och ”semestra” i sitt hemland p.g.a. Corona. Tydligen har man gjort det i alla år utan några som helst problem. Naturligtvis betalas dessa semestrar av skattebetalarna, eller hur ALLA politiker?
  Migranters skyddsstatus förfaller om man åker till det land som man sökte skydd ifrån – och det med all rätta. Enligt 4 kap 5§ Utlänningslagen ”En flykting upphör att vara flykting om han eller hon av fri vilja på nytt använder sig av det lands skydd där han eller hon är medborgare”. Har någon av dessa semesterfirare fråntagits sin ”flyktingstatus” och sänds hem?

  https://putilov.org/2017/04/27/flyktingar-aker-hem-pa-semester-for-skattepengar-migrationsverket-reagerar-inte/

  1. Din kommentar stämmer väl med verkligheten. Under min yrkestid inom vården, fick jag önskemål om intyg till socialen för beviljandet av medel till hemresa.
   Undertecknad: ” Men, du kan ju inte åka tillbaka till landet som du nyligen flytt ifrån???”
   Svar: ”Nej, nej ingen fara, det var inte krig där….”
   Tack för länken till Ingrid&Marias artikel om IQ.

  1. Jag skulle vilja variera det inlägget. Svenskarna har degraderats till andra klassens innevånare av den härskande eliten.

 4. Sett från där jag sitter ser Sverige alltmer ut som en feodalstat med en elitisk feodalklass och härskare som lever gott på att suga ut folk, både när det gäller pengar och ideologi.

  1. Tyvärr lever alltför många väljare i tron, att de lever i den bästa av världar!
   Här har vänstern gjort ett tigert jobb, dess styrmedel på statliga verk, myndigheter, kommuner, regioner, utbildning, media, kyrkan, rättsväsndet, föreningslivet, civilsamhället, m.fl är mycket lyckosamt.
   Dess företrädare kan knappast säga en mening utan att mänskliga rättigheter och det lika värdet pluppar upp. Det låter likadant, som när tjuven bedyrar sin oskuld.

Kommentarer är stängda.