Samma eftergivenhet i dag för islam, som i går för nazismen!

I dag blir det ett längre inlägg, som Ni får ta del av i morgon också. Anledningen är medias grova förenkling av antisemitismens avsändare i samband med Förintelsens minnesdag och hur Norrköpings museum i en utställning om nazismen ”Medlöperi och motstånd” kopplar ihop nazismen med dagens Sverigedemokrater. Ordföranden Darko Mamkovic har med all rätt polisanmält museét och kommunen.

Förintelsens minnesdag den 27 januari har i systemmedia skildrades med en stor ensidighet beträffande de skyldiga till dagens utbredda antisemitism.

Hatet har i flera artiklar och program i SVT och SR främst riktats mot högerextremister och nazister, som ligger snubblande nära nationalister.

Ett tillfälle att ställa SD i skamvrån för deras nazistiska rötter var den röda tråden i systemmedia, men inte ett ord om övriga partiers mörka rötter. Därför är en titt i backspegeln nödvändigt.

Ett av många exempel fanns i SvD den 27/1 med rubrik ”Förintelseöverlevare- SD behöver en avhopparverksamhet.”

Undertecknad som under min yrkestid, som sjukgymnast inom rehabilitering, har kämpat med > 100 patienter med annan etnicitet, är inte i behov av något avhopp, eftersom jag som regel blivit mer bedrövad än berikad i dessa patientfall. Det är radikala islamister som skulle behöva en tydlig avhopparverksamhet, men detta är i de flesta fall lönlöst, eftersom de är uppfostrade i Koranens suror, som predikar hat och död åt otrogna.

På tal om mörka rötter, så har nog Annie Lööf aldrig tagit del av –Bondeförbundets partiprogram från 1933 som troligen fick Hitler att mysa av välbehag.

 ”I Bondeförbundets program från 1933 finns rasistiska tongångar: ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens [läs: bondeklassens] bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.”  

Samma mediala tystnad råder om –Baltutlämningen,

permit-tenttrafiken/tysk tågen i folkmun, där 2,1 miljoner tyska soldater med krigsmateriel fraktades genom Sverige under åren 1941-1943.
Bollhusmötet i Uppsala 1939, där studenterna protesterade mot att Sverige skulle ta emot 10 tyska judiska läkare, för de var rädda om sina framtida jobb, är också helt bortglömt. Unghögerns vurm för Hitler verkar ha suddats bort i moderaternas historia.

Icke heller att förgjömma är – tvångssteriliseringsarna under 1934-1975 av ”undermåliga individer”där rörelsens ikoner Alva och Gunnar Myrdahl var djupt delaktiga, i sin strävan att ”förbättra folkmaterialet.”

Många minns ännu –Vipeholms tandexperiment med sötsaker för att studeras karies utvecklingen på sk. ”undermåliga individer” med smärtsamma konsekvenser för försvarslösa ”svårskötta och sinnesslöa män.” Vilket får mig att associera till Hitlers hantlangare dr Mengele.

Min mor som under kriget arbetade som husa på Torsåkers slott i Uppland, kunde berätta om hur Hitlers porträtt fanns på hedersplats i salongen,

men vid krigsslutet hade det diskret bytts ut mot en leende Churchill med cigarren i mungipan.

Det största hotet mot dagens judar kommer inte från ca 300 sk. nazister med sympatisörer, utan från flera hundratusen muslimer som fått hatet mot judar i modersmjölken, men här stoppar statsministern huvudet i sanden och hans maktberoende underhuggare inom politiken och akademin tar på sig stora skygglappar.

Min äldsta dotter med lång lärargärning bakom sig har kämpat hårt för att tvätta bort antisemitistiska tongångar från elever, främst med annan hemvist. Hon har arrangerat flera studiebesök för sina gymnasieelever, både till Ukraina och Israel för utbyte av synsätt och erfarenheter. Studiebesökens syfte var att i praktisk handling lyfta fram likheter oavsett om eleverna var kristna, judar, ortodoxa eller muslimer. Efter dessa studiebesök kunde tom de mest hatiska eleverna konstatera att likheterna var större än skillnaderna.

En artikel av Ester Pollack, professor inom mediestudier på Stockholms universitet i SvD/Under Strecket den 27 januari gav undertecknad många insikter om hur historien går igen, och hur makthavarna och dess media ingenting har lärt sig.

Ingressen lyder: ”Hur mycket visste omvärlden om Förintelsen medan den pågick? En studie av rapporteringen i Dagens Nyheter, vid tiden Sveriges största morgontidning, visar att den nyhetsförmedling som hade kunnat ge allmänheten bättre kunskap kvästes av regeringens ängsliga presspolitik.”

Jag byter ut ordet nazism mot islamism i artikeln och finner dagsaktuella likheter beträffande regeringens undfallenhet mot radikala islamister och dess utbredda stöd i förorten, som leds av sk.”skäggiga skuggor.” Muslimska Brödraskapet, Unga Muslimer med flera invandrarföreningar har gödslats med pengar från Allmänna arvsfonden och MUCF, vars syfte är ”att öka kunskapen om det civila samhällets utveckling, organisering och samspel med samhället i övrigt.”

Tyvärr har resultaten ofta blivit dess motsats, interaktionen med värdlandet har resulterat i avståndstagande och tom hat. Tafattheten och bortförklaringarna av islams förkunnare, som i moskén hyllar IS terrordåd och eldar på föraktet mot alla otrogna, har varit gränslös av den vänsterliberala eliten.  

Denna samling av både integrations- och nationsförstörare har ensidigt hyllat den kulturella identiteten och totalt glömt våra medborgerliga rättigheter. Samma ivriga förstörelselusta har vänsterliberala, mediala tolkningsföreträdare visat när det handlat om bevarandet av vår egen kultur, vår historia med gamla traditioner.

Tyvärr har de aldrig frågat sig hur invandraren skall kunna integreras i vårt samhälle, när vår egen kultur ständigt skall negligeras och stampas på.

Makthavarnas beteende är en mästerlig uppvisning i de tre små apornas beteende, att inte se, inte höra, inte tala om dessa grymheter, vare sig de skedde under 2:a världskriget eller under IS framfart på 2000-talet.

För att inte tala om hedersförtrycket i förorten, där kultureliten hyllar Fadime och Pela, men ingen kräver förbud mot kusingiften, som gör att alltför många skolbänkar står tomma efter sommarlovet, vilket stympar unga flickors liv, förutom att avkomman löper ökad risk för missbildningar och kognitiva skador. Dessa konsekvenser av ”giftiga ingiften” har jag tagit del av vid flera hembesök under yrkestiden. Astronomiska kostnader för både sjukvård, hjälpmedel och assistans får inte nämnas och absolut inte lidandet för barnet själv.

 Kriminella aktiviteter från förortens unga gossar som tagit det offentliga utrymmet till sitt och trampat sönder tryggheten för oss som tvingats försörja dem, bortförklaras med arbetslöshet och främlingsfientlighet.

Uppmaningen från ledarskribent Alice Teodorescu i GP  att ta upp en bok och släppa stenen, verkar inte ha gått hem, varken hos statsministern eller unga gossar i sin brottsliga karriär.

 Ester Pollack skriver i sin artikel att ”Fakta om förintelsen var ”grymhetspropaganda”. I dag har fakta om islam förvandlats till grymhetspropaganda med tilläggen islamofobi,  främlingsfientlighet och rasism.

Hon tar upp att Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning redan 1942 publicerade en artikel om ”Utrotningskriget mot judarna” precis som Göteborgsposten i dag har många klarsynta ledarskribenter.

En artikel av den polska exilregeringen om Tysklands koncentrationsläger och förintelse av judar ”The German New Order in Polen” publicerades i den antinazistiska veckotidningen ”Trots Allt”, men den drogs snabbt in av svenska myndigheter

Citat: ”……”Trots Allt” publicerade ytterligare en ny och reviderad utgåva av rapporten i februari 1943 och därefter i september 1943. I en annons i Dagens Nyheter 25/9 1943, några dagar innan den sista utgåvan skulle distribueras, skrev publicisten: ”Publicering av den här boken är inte ett brott emot svensk lag. Att känna till sanningen och dölja den är å andra sidan brottsligt”. Svenska myndigheter svarade med en ny indragning. DN nöjde sig med att publicera annonsen…..”

I dag råder samma klappjakt mot oliktänkande, som på sociala mediers alla ingångar skriver om ”sanningar” som makthavarna inte vill skall spridas. Hetsmotfolkgrupps jägare skattefinansieras, Facebook och Google har fått böja sig för kraven på censur.

Kanske detta är en gentjänst för deras kylanläggningar i norr med billig el?

I dag är det alternativa medier som låter oss känna till sanningen, som systemmedia med DN i spetsen har övergivit i sin globala hybris med hyllande av identitet, relativism och ständig upprepning av den vite mannens förtryckande strukturer.

Författaren avslutar sin artikel med ett konstaterande från 2:a världskriget ”… En normalisering av ”att inte veta” och en åskådarposition skapades, både genom regeringskontroll och genom självcensur. Det arvet ser vi återverkningarna av ända in i vår egen tid.”

Däremot är jag inte säker på om det är undfallenheten mot islam, som professorn syftar på, när kristna i hela världen förföljs och dödas av radikala islamister utan att den internationella eliten lyfter ett finger. Elitens mantra upprepas ständigt om att 30-talet går igen, med riktning endast mot högerextremister, dvs. mot oss som värnar och vill rädda fosterlandet från en medeltida  kultur som går på tvärs mot vår egen värdegrund. Muslimers tro skall skyddas och värnas oavsett vad som följer i dess kölvatten.

Det enda jag är säker på är att nazismens syskon är kommunism och islam.


Så, visst går 30-talet igen tack vare regeringens eftergifter mot islams grymheter och dagens mörkläggning av sina egna nazistiska rötter.

Relaterade källor:

https://samnytt.se/sd-polisanmaler-museum-det-lagsta-jag-har-varit-med-om/
https://www.svd.se/sd-medlemmar-behover-en-avhopparverksamhet
https://popularhistoria.se/politik/partiernas-historia-centerpartiet
https://www.sydostran.se/ledare-sydostran/nar-centern-var-varre-an-sd/
https://sv.wikipedia.org/wiki/Bollhusm%C3%B6tet
https://sv.wikipedia.org/wiki/Permittenttrafiken
https://sv.wikipedia.org/wiki/Vipeholmsexperimenten
http://lup.lub.lu.se/luur/download?func=downloadFile&recordOId=4449338&fileOId=4460184
https://sv.wikipedia.org/wiki/Inavel
https://web.archive.org/web/20171205051141/http://www.lakartidningen.se/OldPdfFiles/1998/18189.pdf
https://www.svd.se/fakta-om-forintelsen-var-grymhetspropaganda
https://sv.gatestoneinstitute.org/15520/slutet-judisk-narvaro-europa

10 tankar kring ”Samma eftergivenhet i dag för islam, som i går för nazismen!

 1. Så länge man tar upp nazismen och liknar det ena eller det andra vid denna åsiktsriktning visar man att man inte på något sätt är frigjord från den världsbild globalisterna prackar på oss.
  Låt nazismen vara begravd för evigt nu.

  1. Nazismen är mycket levande idag i Sverige, eller snarare, deras metoder. Svenska MSM är uppenbart framgångsrika i att sprida ras-hatet, metoderna är desamma som under Nazityskland. Lärare i skolor varnar nu elever för att röra vid etniska kineser, precis som nazisterna en gång varnade för att röra vid judar förra seklet. Kineser blir skymfade med glåpord i tunnelbanan och på bussen. Man säger att alla kineser är virus. Ibland kan det röra sig om handgripliga attacker. Kineser i Kina förtalas systematiskt i artiklar med oftast grovt förfalskade uppgifter.

   Man attackera kinesiska restauranger på webben, och påstår att där finns virus. Coronaviruset kallas ”kinesiskt virus” eller ”Made in China” virus. Det är så nära man kan komma den gula stjärnan och att skriva ”jude” på butiksfönstren. Allt drivet av journalister, precis som förra seklet. Ingen åtgärdar rasismen på media som får fritt fortsätta. Inga journalister bötfälls eller fängslas som med oliktänkande som kritiserat regimen och angivits av Näthatsgranskaren.

   Även nu, som då i Tyskland, är det journalister på statligt styrda medier, medier som finansieras genom statens försorg, i Sverige som driver demoniseringen av etniska kineser, precis som nazisterna in gång gjorde med judarna. Precis som förra seklet gör polisen och myndigheterna inget för att stoppa att journalister sprider ras-hatet, och antisinotismen, identisk med hur antisemitismen en gång spreds. Det kallas yttrandefrihet och pressfrihet. Samma uttryck användes förra seklet i Nazityskland.

   Journalisterna och media ursäktar sig med att det är ”regimen” man ”granskar” och ”kritiserar”, men även det är identiskt med de ursäkter som serverades upp förra seklet. Staten, myndigheter och media måste väl vara väl medvetna om effekterna av rasist-dreven, och det börjar nu ge tydliga effekter i samhället på samma sätt som då. Journalister manipulerar allmänheten.

 2. Två frågor: Skapades inte Nazismen av amerikanska Zionistiska Miljardärer?
  Var det inte DE som finansierade Hitlers krig?

  1. Detta faktum sysselsätter mig ständigt. Är mammons girgihet så stor att man offrar sitt eget folk?
   Att det globala bankimperiet har judiska ägare är odiskutabelt, Rotschild, Rockefeller och Soros säger väl allt. Det sorgerliga är att vänstern blivit dess nyttiga idioter, kanske tror de på att arbetare i hela världen skall förena sig, men deras ledare är mer intresserade av att dricka champagne, åka limousine och sko sig för egen vinning.
   Många i Israel tar avstånd från ledarnas politik, precis som jag och Ni som kommenterar också gör från den politiska elitens internationella demonstration om feminism och humanism.
   I hela världen pågår i dag folkliga protester, där makthavarna ännu lyckas slå ner med förföljelse och våld i sitt skenande maktmissbruk.
   Tacksam för fler synpunkter, som kan minska mitt bryderi.

  2. Nej, nazismen, eller mer korrekt, Nationalsocialismen, ideologiskt ha sina rötter i Sovjetkommunismen och ytterst i delar av Marx skriverier. Under sina tidiga utveckling plagierade nazisterna rätt av tidiga kommunistiska affischer och bara bytte texten mot tyska och man bara översatte sovjetiska skrifter. Starka finansiella krafter i USA stödda dom dock, och det gick så långt att dessa krafter ville byta ut USAs hela statsskick mot en kopia av den tyska nazismen. Nazismen var väldigt affärsvänlig, och gynnade den ekonomisk utvecklingen. Helt klart finansieras Hitler från både USA och UK. Man var angelägna att se Hitler ta kontroll över ett enat Europa och så skydda sig mot Sovjet. Även om Tyskland var avväpnat 1933, hade dom en mycket betydande exportindustri. Inom landet betalade man svältlöner och påhittade pengar, pseudo-pengar. När dom gick i krig deklarerade man krigstillstånd som satte normala ekonomisk regler ur spel.

 3. I artikeln står det:

  ”Hur mycket visste omvärlden om Förintelsen medan den pågick? En studie av rapporteringen i Dagens Nyheter, vid tiden Sveriges största morgontidning, visar att den nyhetsförmedling som hade kunnat ge allmänheten bättre kunskap kvästes av regeringens ängsliga presspolitik.”

  Idag då? Hur mycket får ni veta idag om om vad som pågår i världen utanför Sverige. Jag talar om länder som inte underordnat sig USAs militärdiktatur. Nazismens metoder att mörka, förtala, desinformera och rätt ut ljuga pågår ljust nu, och just i Sverige, och just på media, främst DN och statliga media. Hur ofta får ni läsa lögner och falsk information om andra länders ”mänskliga rättigheter”, ”censur”, ”förtryck”, ”förföljelser”, medan alltihopa är bara grova lögner och propaganda. Nazismen, eller snarare deras metoder, är verkligen levande idag. Då härskade Tredje Riket, idag vill Fjärde Riket härska.

 4. ”Ett tillfälle att ställa SD i skamvrån för deras nazistiska rötter”!!! Kan någon förklara hur det går ihop när SD stödjer det ZIONISTISKA Israel? Samtidigt som man ”klassar” SD som Nazister!

  1. Nej, jag förstår det inte heller! Svartmålning av allt som kan hota den korrekta elitens makt är överordnad allt förnuft. Att ständigt backa för både krigsindustrin i USA och muslimers krav, som går stick i stäv med svensk lag, är ett måste för att behålla makten och befästa alla lika värdelagen, trots att den sedan länge gått i kras. Systemmedia ljuger, förvränger och flitrerar allt som eroderar den påhittade värdegrunden. Rädda demokratin, visa medmänsklighet och krav på öppna hjärtan är bara falsarium för EU, FN den globala finansmaffians lakejer. Utländsk media från olika källor är ett måste i landets utförsbacke, därför måste nätet begränsas och styras av makthavarna som inte vill oss väl.

 5. Mejl från en bloggföljare:
  Bra inlägg men det finns en del saker i Israel som inte är bra idag.
  Dess ledare bryr sig lika lite om sitt folk som våra ledare

Kommentarer är stängda.