Varma vintrar från förr

Olle Ljungbeck skickar denna tankeväckande bild om hur vädret varierat genom århundranden. Uppgifter som klimatalarmisterna blundar för.

Vädret har förändrats precis som under tidigare sekler, hur klimatet förändras synliggörs först i framtiden. Miljön måste räddas för människor, djur och natur, men den globala finanseliten med politiker i släptåg ser bara fossila bränslen, som den enda boven i dramat. Här finns det skattepengar att hämta från ett skam- och ångestridit folk, som luras att se Agenda 2030 som en frälsning, i stället för fosterlandets undergång.

Koldioxid är växtlighetens livsnödvändiga näring och ger genom fotosyntes atmosfären dess lika livsnödvändiga syre. Att försöka minska atmosfärens CO2-halt och gräva ned växtlighetens näring är att föra krig mot själva Livet. ” Skriver Tege Tornvall från nätverket klimatsans.

https://newsvoice.se/2020/02/tege-tornvall-klimatfragan-sammanfattad/

Läs gärna Yrsa Häggströms brev till Hanna Stjärne, en reaktion på Stjärnes förnekande om att SVT skulle vara vänstervridet, där klimatlarmen också behandlas.

8 tankar kring ”Varma vintrar från förr

 1. Karl W: Ett av svaren var att ALLA fåglarna som föll hade fått något slags virus! Påhittigheten är stor bland våra ”grindvakter”, eller hur?

 2. Personligen anser jag att det är de två HAARP anläggningar som vi har i Sverige och som kontrolleras av annan makt! Vem gav tillstånd till dessa ”vädermaskiner”? Den ena heter LOIS och har sina antenner i de småländska skogarna runt Växjö-universitet. Den andra vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge. Vem äger och kontrollerar vårt väder med dessa djävulsmaskiner? Vem/vilka har gett UTOMSTÅENDE MAKT rätt att installera dessa? 2011, strax före midnatt hittades en mängd döda kajor på en gata i Falköping. Det är ett mysterium och fåglarna ska nu undersökas. Det har fallit fler fåglar annorstädes i Sverige utan trovärdig förklaring. De effekter som de skickar ut dödar fåglar, humlor etc. Man dödar faunan, pollineringarna o.s.v. med UPPSÅT! Vilka politiker är det som är DE ANSVARIGA? Det är inte bara i Sverige utan sök på ”fåglar som faller från skyn”.
  Boende i den italienska staden Faenza säger att de ”regnade ned som julkulor från himlen”. Plötsligt låg 8 000 döda duvor på marken. Försöker man att förstöra de svenska skördarna då man samtidigt verkar ta kål på bl.a. humlorna, bin m.m. De kommer att leda till framtida svältkatastrof och VEM/VILKA är som gett tillåtelse att FÖRSTÖRA SVERIGE? Vi varken äger eller kontrollerar dessa gigantiska MÖRDAR MASKINER. Fram med vilka de är så vi kan rösta bort ALLA de partier som varit inblandade alternativt skall dessa partier avhysas från Riksdagen, på LIVSTID.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VR4bl6/doda-faglar-fran-himlen-i-sverige
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kapJwv/8-000-doda-duvor–regnade-fran-himlen

  1. Här är de tre små aporna åter i farten, inte se, höra, tala, de tycks ha byggt bo i Rosenbad.

 3. Bra med en återblick på vädrets historia! Tack!

  Ja, det har alltid funnits kastningar och tillfälliga varma vintrar. Men nu har de tydligen upprepats så pass länge, att trädgränsen i fjällen flyttats uppåt.

  De båda lägren inom klimatforskningen, dem jag kallar Greta-lägret och Bern-lägret, verkar vara ense om att klimatändring pågår. Det som man tvistar om är i vilken grad människan påverkar förloppet. Greta-lägret säger att det är mycket, medan Bern-lägret säger att det är väldigt lite.

  1. Bern förefaller ju vara en aning mer påläst och han har även upplevt en aning fler både vintrar och somrar vilket kan ge ett lite rimligare perspektiv på variationerna.
   Vad Greta vet är svårt att säga, men hon kan visst se koldioxid enligt uppgift.

   1. Jag tycker Greta:s globala instruktörer påminner om kyrkans män under häxjakten på 1600-talet. Kloka kvinnor med erfarenhet från naturens skafferi hotade kyrkans män. Samma händer i dag när Rockefellers klimatsmarta, skatteplundrar drag hotas av de med mer sans och klokskap.

Kommentarer är stängda.