Ivar Arpi behöver larm till polisen, när AFA hotar och terroriserar

Vänsterns ”änglakör” går nu till attack mot SvD:s ledarskribent Ivar Arpi, vars pris är högt för att våga sätta sanningar på pränt.

Kanske näthatsjägaren behöver förstärkning av extremvänsterns skyddslingar? Att jaga oss gamla kvinnor som ventilerar vår ilska mot makthavarna på nätet, verkar inte ge tillräcklig utdelning. Därför har nu det sanktionerade hatet riktats mot kända ledarskribenter, som inte fallit in i ”änglakörens” repertoar.

Läs gärna Arpis ledare i SvD den 8 februari ”Den här larmknappen går direkt till polisen.”

https://www.svd.se/den-har-larmknappen-gar-direkt-till-polisen

Det är skillnad på hat och hat. Det fina hatet kommer från AFA, extremvänsterns organisation, som får härja fritt med tyst bifall från Löfven och hans rövslickare inom akademin, kyrkan, polis, generaldirektörer, kultureliten, politiker inom kommun, regioner, samt den ”oanständige” Wolodarski på DN m.fl, m.fl.

Varför inga rop om hot mot demokratin, som när politiker trampas på tårna?

Inledning på artikeln:

”När jag skrev min första rapport för Timbro fick de för första gången hyra in vakter till ett seminarium. Husbykravallerna, det blir en pjäs på Dramaten, skurken heter Arpi och har ”unkna värderingar”. Släktingar hör av sig och är upprörda. Men det är i samband med Anton Lundin Petterssons rasistiska mord i Trollhättan som hoten börjar komma, Extremvänsterns organisation, Antifascistisk aktion (AFA), uppmanar folk att hålla mig och några andra ansvariga för mordet. Få känner behovet av att vara anonyma när de sprider uppmaningen vidare.
Jag och ett par andra är alltså skyldiga till mord på barn. Håll honom ansvarig, tycker en av Sveriges mest kända postkoloniala forskare. Många andra delar uppfattningen. Journalister, politiker, aktivister – från RFSU, Ordfront, Politism, Dala-demokraten, Researchgruppen, Svenska Palestinagrupperna, och andra.
Bra att du har hund! Jaha, en mops… Larmet fungerar också. Ni måste ha säkerhetsdörr.………

2 tankar kring ”Ivar Arpi behöver larm till polisen, när AFA hotar och terroriserar

  1. Ivar, fixa ett antal gedigna ”Björnsaxar” liksom Charles Bronson ”brädor” (brädor med spikarna stickandes uppåt, färdiga att ”trampas på”. De kan vara bra att ha om ”någon” hoppar in från balkongen.

  2. Det är inte bara AFA som hotar. Det är skillnad på hot och hat. Jag har klarat mig hittills, men extremister som ofta gömmer sig bakom titlar som journalist har gång på gång skickat hotelsebrev till andra Kina kunniga personer som sagt emot dom och bemött eller avslöjat deras lögner. Detta med hotelser och hatbrev har blivit en politisk metod för att tysta och skydda ett patrask av högaktiva lögnare med en politisk agenda. Just nu flödar de grova lögnerna på främst Bonniermedia och statliga media om viruset. Det tycks inte finnas någon hejd på vad dessa personer kan fabricera ihop och sprida. Vi behöver ny lagstiftning som sätter stopp för detta. Lagarna om yttrandefrihet tillämpas ju även dom i politiskt syfte, och bara tillämpas selektivt.

Kommentarer är stängda.