Trygghet hellre än avskaffad värnskatt?

Nu börjar det bli intressant, när samhällets elit också drabbas av mångkulturens konsekvenser. Nu har det blivit en oväntad bumerangeffekt med rån och överfall även i de fina kvarteren. Volvochefen har redan klagat över brist på komptens, när efterlängtad expertis vänder i dörren, eftersom familjens säkerhet inte kan garanteras.

Det får mig att undra om inte trygghet värnas högre än avskaffande av värnskatten?
Om detta skrev Anders Cervanka i Dagens Industri den 27 september. Nu är det inte bara min systersons familj i ett medelklassområde som drabbas av Löfvens importerade brottslighet och hans öppna gränser. Jaktmarkerna utvidgas ständigt till bättre offer.


”Hur skyddar jag mig och min familj? I Stockholms finanskretsar är inte längre börsen eller minusräntan det hetaste samtalsämnet. En våg av brutala rån har skakat om de välbeställda kvarteren.
”Jag funderar mycket på om jag kan bo kvar i Sverige”, säger en finansman som rånats under pistolhot, till Di. 
”De tvingar ner mig på golvet och jag får krypa fram. Jag handlar i chock och försöker bara göra som de vill”, berättar en annan utsatt finansman i Di:s reportage.”

Men skillnaden är att tillhör man finanseliten så kan man dra vidare utomlands eller tacka nej till head huntern, men det är få inom medelklassen som har möjlighet att fly från den humanitära stormakten. De måste jobba och streta och hoppas få behålla jobbet i en kommande lågkonjunktur, för räntor och amoteringar måste betalas oavsett förvärvsgrad. https://www.gp.se/ledare/medelklassen-har-ingenstans-att-fly-1.18626110

Under tiden tog Annie Lööf lögnerna till nya höjder på centerns partistämma i Karlstad förra veckan. Först tyckte hon att det är moderaternas och kristdemokraternas fel att SD

i Sentios senaste valbarometer blev det största partiet och sedan ropar hon att hennes parti skall krossa gängkriminaliten???? Vilket är omöjligt att förstå, det är som att göra pyromanen till brandchef.
Därefter beklagar hon, att förslaget om förbud mot omskärelse blev klubbat på partistämman mot partistyrelsens vilja. För religionsfriheten får inte knuffas ner från hennes pidestal, för då riskerar viktiga röster att halka av.
Gängkriminaliten skall således krossas med fortsatt medmänsklighet för empatilösa unga män, som leder ligan för våldtäkter, rån, mord och skjutningar.
För säkerhets skull har Sverige i princip vidöppna gränser så tjuvarna från Baltikum kan bara trippa in. Inget offer är för stort för upplösning av nationalstaten.
Att nämna arkitekterna till denna strategi och dess vänsterliberala medlöpare, då får man genast stämpeln konspiratör i pannan, nu när främlingsfinetlighet inte längre biter på alla offer som utsatts för ”berikningen.”

3 tankar kring ”Trygghet hellre än avskaffad värnskatt?

 1. Från fd bloggerskan kommer följande kommentar:
  ”Annie Lööf tidigare Johansson motionerade 2007 om att förbjuda
  omskärelse. Men nu vill hon inte svara utan skickar en skriftlig
  bekräftelse ”jag har ändrat mig”. Hon är genomfalsk.
  Detta kunde man finna på Flashback.”

 2. Det är inte bara ”finanseliten” som kan fly. Själv var jag en ganska nybakad akademiker när jag flydde, jag såg att ”detta går helt enkelt inte”. Jag var då som ung man mest nyfiken på världen, och ville ut och äventyra lite. Jag upptäckte en värld jag helt enkelt inte visste fanns. Det kändes helt omöjligt att flytta tillbaka igen, som att fly från ett fängelse med straffarbete och tvång och förtryck. Jag har aldrig sett tillbaka, aldrig ångrat mig. Varför skall man vara slav under ett system med en netto mikrolön, med ett ännu sämre liv som en gång pensionär, när man kan välja livskvalitet, livsvärde och frihet i en annan värld där ens insatser och arbete uppskattas och värderas. Både kapital och kompetens lämnar det sjunkande skeppet.

  1. Ja, snart är det väl bara vi arga pensionärer kvar, som inte orkar lämna det sjunkande skeppet.

Kommentarer är stängda.