Ett parti på väg mot ideologisk katastrof.

Vi är många som håller med om socialdemokraternas ideologiska katastrof, som Olle Ljungbeck här skriver om:

”För maktens skull är Stefan Löfven, beredd att offra partiets grundideologi. Regeringens budgetsatsning visar tydligt att Stefan Löfven för maktens skull är beredd att offra partiets grundideologi.
Medan vård, skola och omsorg är på väg mot katastrof får dessa gemensamt ett bidrag på 0.95 miljarder.
Den rikaste delen – höginkomsttagarna – får skatten sänkt med 6,12 miljarder!
Detta är endast ett exempel på var Socialdemokraterna med Stefan Löfven som partiledare är på väg. Jonas Sjöstedt som hotade med att fälla regeringen efter Januariöverenskommelsen tiger givetvis. 
De svagaste som är mest i behov av resurser drabbas självklart hårdast av denna budget. Men inte enbart ekonomiskt utan i Löfvens Sverige är den fysiska tryggheten också borta.
Ett exempel: 

Men inte enbart våra barn drabbas. Dagliga mord, våldtäkter, rån, misshandel, hedersvåld, barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, bränning av bilar och fastigheter till tiotalsmiljarders värde är vardagen i Stefan Löfvens Sverige.
Så är högern – L och C –  på väg att ta över den ekonomiska styrningen av budgeten medan invandrade brottslingar får härja fritt. Detta är det Sverige Stefan Löfven har gett oss. Något som inte är ett offer för Löfven bara han får behålla makten.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/han-har-varit-misstankt-for-221-brott-pa-fyra-ar-och-ar-19-ar-gammal

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/har-blir-lars-ranad-av-hassan-och-tva-andra-det-ar-sa-har-jag-kommer-do

https://mitti.se/nyheter/lyxbilstjuven-bromma-angrar/

Av utmätt straff på 34 månader för Hassan, återstod två efter alla rabatter och värdegrundsdamerna från socialen hämtar kraft från ”ingen blir bättre av inlåsning och straff.” (Uppdrag Granskning 18/9).

Att offren slipper dessa empatilösa monster under en längre tid finns inte en tanke på. Varken intenationella konventioner eller rättsväsendets lagbok är anpassad till dagens situation där unga brottslingar med invandrarbakgrund, löper amok. Enligt lagen får invandrare tillämpa sin kultur med förakt för oss som tvingas betala för dess konsekvenser genom politikernas förräderi mot sitt eget folk.
Om utvisning av vårdnadshavare med sin omyndiga avkomma som gör sig skyldig till grova och upprepade brott hade skett för länge sedan, då hade en småbarnsmor inte blivit skjuten på öppen gata och en ung pojke i Nacka inte förlorat synen i sitt hem av en förlupen kula. De och alla andra offer betalar priset för Löfvens maktgalenskap, som inte sker i ett vaccum, utan med styrning från den globala finansmaffian. Detta avfärdas snabbt som konspiration av högerextremister med sina fake news. För denna slutsats är det få som vågar stå för. En som glädjande står för sina slutsatser är författaren Björn Ranelid, numera krönikör i Expressen, läs och njut, om hur svetsarn skjutit sig i foten.

Svetsaren Stefan Löfven fäller sitt visir för ansiktet och vägrar att se verkligheten i Sverige, men svetslopporna hoppar omkring överallt i riket. Ibland bränner de små glödkulorna rakt genom lögnen.……”

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/socialdemokraterna-skjuter-sig-i-fotterna-med-losa-skott/

3 tankar kring ”Ett parti på väg mot ideologisk katastrof.

 1. Men Löfven lovar ju högre bidrag…
  Då glömmer vi att invandring inte blir lönsam på sikt eller att inga bolag behöver outbildad arbetskraft.
  Vi fortsätter tycka synd om de som kommer och tror det är andra som våldtar, kastar sten och bränner bilar.
  Vi fortsätter bygga hus med förtur för invandrare och ställer oss i vårdköer.
  Vi undviker delar av landet som tagits över, växer och blir fler.
  Vi nöjer oss med några hundra kronor mer i pension som inte räcker till pris- och avgiftshöjningar.

  1. Bara din mening om att invandringen inte blir lönsam på sikt och att arbetsgivare inte behöver outbildad arbetskraft, avslöjar att det är andra krafter som styr, som signaturen ”Karl W” tydliggör i sin kommentar. Det är bara att ”follow the money” och då kommer jag till den globala eliten med Rotschild, Rockefeller och alla deras frimurare vid spakarna, där Sverige med ett folk, som haft hög tilltro till staten, blev ett lätt byte för att förvandlas till den humanitära stormakten.

 2. Sveriges verkliga problem är inte att någon person, helt utan krav och ansvar, överger sitt partis grundläggande ideologi. Det verkliga problemet är att Sverige är en maskerad alltmer hårdare diktatur, där ”diktatorn”, en härskande elit, inte har några krav ställda på sig och inte har något ansvar för vad dom gör och det i kombination att systemet, ”den svenska modellen”, saknar alla möjligheter till förändring och utveckling. Det är ju nästan omöjligt att skapa förändringar i det svenska systemet. Vad eliten väljer att bestämma över, det bestämmer eliten över, autonomt och autokratiskt. Massinvandringen ett exempel. Det rapporteras att närmare 90% av svenskarna vill ha en reglerad invandring, njet – säger eliten, vi bestämmer här, det kallar vi ”demokrati”. Lägg till att denna elits diktatur alltmer kontrollerar en massiv och effektiv propagandamaskin, där alla oliktänkande röster stängs ner systematiskt och alltmer effektivt. Till och med polisen är ju nu ett verktyg för att tysta obekväma journalister och media. Media har blivit en integrerad del av makten, den granskar inte längre makten, den är en del av makten. Det behövs dramatiska grundläggande förändringar i Sverige för att införa folkstyre, och det ser alltmer ut som om dom bara kan ske med en modern ”fransk revolution”.

Kommentarer är stängda.