Vardagskriminalitet utan uppmärksamhet

Så här mejlade min syster i går kväll, vars familj bor i ett tidigare lugnt villaområde i södra Stockholm. Jag tror att detta är förklaringen till SD:s framgång, som även sker i huvudstaden.

”…Så till dagens jäkligheter, när mitt barnbarn kommer hem själv från skolan har dom haft inbrott i huset, en ruta på baksidan var urskruvad, hon blir självklart rädd och hennes pappa slänger sig hem!

Det var tre killar som vandrat runt i området och ringde på hos ett pensionärspar som var hemma och en av de mörkhyade ynglingarna låtsasfrågade efter ”Micke”, alla tre med handskar och keps på sig.
Nu måste hennes hårt arbetande föräldrar säkra huset med larm, nya dörrar med pengar som de tänkt renovera badrummet för!
Att komma hem och se att dessa gossar har hoppat i sängar, slängt ut vad som finns i garderober är tungt och saknaden över det förlorade guldsmycket från hennes morfar gör ont.
Jag känner fortfarande den delen av pappa som tjuvarna tog från mig tidigare, klockan som han fick av bolaget för lång och trogen tjänst, där sista hålet i klockarmbandet fick mig att minnas hans grova arbetarhänder.  Det känns bara tomt utan hjälp som inte finns, den finns bara för brottslingar som skadar och oss illagör.
Att en ung flicka får sin tillit skadad rör inte Löfven i ryggen, han skall nu göra landet tryggare med klimatet, för importen av valboskap måste fortsätta i oförminskad styrka, när hans parti blivit omsprunget av SD.
Nästa vecka får flickorna komma, hit så de inte är själva hemma, hur ska de klara sin framtid med alla jäkla ”berikare” som ska in i landet och leva på oss? Faen ta detta regeringspatrask!”

Veckan innan blev en äldre kvinna bestulen på en gångbro i samma område mitt på blanka dagen.

Mobilen och hennes halsband tvingades hon att lämna ifrån sig till en mörkhyad gosse. Tur var väl det, för i Rinkeby vägrade en man att lämna ifrån sig sin mobil, då åkte kniven fram, nu ligger han på sjukhus med livshotande bukskador.

Nu har vissa gäng tröttnat på att bryta upp fönster. Om man har otur, som några tonåringar hade i Uppsala, då kliver ett bortskämt rövarband bara in hos Dig och plockar med sig vad de vill ha. För vänsterns värstingar har tagit på dem offerkoftor och då blir allt djävulskap bortförklarat och förlåtit.

En nära vän väntar nu förgäves på sin cancer operation, som måste ske av specialist på Danderyds sjukhus. Efter upptäckt under våren så lovades operation inom en månad. Nu är tiden först den 17 oktober!

Självklart att personer med livshotande skador måste få hjälp direkt, men när offret består av gängkriminella som skjuter varandra, då börjar min övertygelse att falna.

Jag anser att dessa empatilösa unga män från en maffiakultur nu också har förbrukat sitt existentiella människovärde, för det funktionella, som skötsam och skattebetalande medborgare har de aldrig haft. Trots att de gödslats med miljarder i skattepengar för att komma upp på den rätta vägen.
Är det rimligt att cancer patienter, som arbetat och betalt skatt under hela livet får dö i köer?

Svaret är förmodligen ja från både ärkebiskopen och statsministern med sina stödpartier.
För skulle de erkänna skillnaden i moral mellan dessa brottslingar och deras drabbade offer, då skulle det lika värdet gå i kras.

För Löfven, med sitt patrask till regeringsunderlag, måste nog samtliga, skötsamma skattebetalare i både invandrartäta förorter och i medelklassområden ha blivit rånade, fått hemmet länsat av tjuven, öppnat dörren för trasiga kvinnor och barn, som blivit sexuellt trakasserade, våldtagna och tröstat anhöriga som förvägrats utlovad vårdtid, innan statsministern och hans rödgröna vänner inser att den skenande brottsligheten och förlorat skyddsnät orsakas av deras medmänsklighet för migranter som inte skall vara här. Detta är förklaringen till att medmänskligheten för deras egna landsmän inte längre finns kvar.

Relaterade källor

2 tankar kring ”Vardagskriminalitet utan uppmärksamhet

  1. Hur var det nu, var det inte sådär 80% som röstade för detta elände, och fortsätter att stödja det. Först när ett återvandringsparti får total majoritet kommer det att bli en ändring. I det flesta länder jag känner till, de som begår et brott, och synnerligen två, åker ut omedelbart och permanent. Medborgarskap dras in.

    1. I Sverige erhålls i stället straffrabatt, för fåtalet som åker dit. I min lokaltidning ”Östgöta Correspondenten” den 28/9, ”Två nya bränder tros vara anlagda” I Tannerfors förstördes 5 personbilar, i Äsmestad två samlarbilar från 60-talet. I Motala utreds inte bilbrand, inga uppslag…. osv varje dygn i Sveriges städer.
      Då är frågan vilket som händer först, att de 80 % eländesröstarna blivit ”berikarnas” forsatta offer eller att ett återvandringsparti kommer till makten?

Kommentarer är stängda.