Brottsvåg, fusk och lögner ger reaktioner

Skönt att det är fler som uppmärksammar elitens omsvängning under galgen, här kommer förstärkning av gårdagens inlägg av bloggaren Magnus Stenlund.
Många välbeställda har själva varit med och sjungit mångfaldens lov över Reinfeldts och Löfvens import av migranter, eftersom det gynnat karriären, men när ”berikarna” riktar pistolmynningen mot egen panna, då är det inte roligt längre.
Jag minns hur SvD journalisten Jenny Norberg skrev i en krönika om hur unga östermalmsdamer kunde packa bilen full med blöjor, hygienartiklar och nallar och dela ut gåvorna på centralen under migrantvågen 2015. Unga flickor tog selfies som ett bevis på CV:t för sin mångkulturella gärning, när de kramade om dessa unga män med en nalle i knät.
Att de senare riskerade att bli våldtagna av samma ”barn” har aldrig funnits i änglakörens repertoar. Eftersom hedersförtryck, deras religions överhöghet och förakt för vårt leverne inte ingick i det lika värdet.

Så kom den då. Brottsvågen som även får eliten att reagera, skriver Magnus Stenlund på Sunt Förnuft.

*
”Hög taxerad inkomst och förmögenhet har genom Sveriges tillämpning av offentlighetsprincipen gjort de rika till måltavla för den nya kriminaliteten. Alla vet varifrån problemen kommer. Men ingen har yttrat det högt. När DI till slut skriver om människor under vapenhot och rånare med pistol, vrålande om att de ska mördas, i sina egna vardagsrum, så är det som om en ballong av politisk korrekthet punkterats i finkvarteren.

*
Som noteras i en läsarkommentar: ”Vad folk skriver här på DI är fullt i klass med vad läsarna av Samnytt tycker”. Rånvågen mot finanselitens Östermalm är en artikel av ett slag jag inte tror har skrivits förut på DI. Låst är den tyvärr, men den refereras utförligt i Fria Tider och kan summeras i skoningslös kritik mot uppgivenheten inför den ständigt mer brutala och ökande kriminaliteten: vad har politikerna gjort med detta land, kan man inte ens skydda våra mest aktade samhällsmedborgare? Att många av dessa nu överväger att emigrera är heller inget tomt hot. Det är en desperat konsekvens av slutsatsen att det inte kommer hjälpa med vare sig hot eller böner. Regeringen är inte bara ovillig, den är handfallet inkompetent också.

*
Och i kommentarsfälten är det immigrationspolitiken i första, andra och tredje hand, som utses till boven. Ingen bryr sig om integration längre. Integrationen har gått åt h-e med dem som kommit under 2000-talet, med barnen till dem som kom på 90-talet, och som prognosen ser ut även med den generation som kommer följa. Och nu ska man fylla på med mer. Ingen orkar bry sig om hur det blir med den fjärde generationen om 30 år; man drar slutsatsen att det är bättre att komma iväg först, hellre än att göra det sist – eller inte alls.

*
Till skillnad från i DN Ifrågasätts läsarspalt lyser här sossarnas betalda spinndoktorer med sin frånvaro. Jag ser en eller möjligen två ’som inte ser problemet’, och någon som tycker de rika kan få skylla sig själva, att bankerna är lika goda kålsupare. Men banken kommer inte hem till mig och riktar en pistol mot mina barns huvuden. Det fattar alla. Sossarna vet att spelet är förlorat här, den här målgruppen kommer inte rösta för mer mångkultur. Men kommer de att höja sina röster även offentligt?

*
Konsekvensen av den absurda tolkningen av vår offentlighetsprincip, att en privatpersons förmögenhet, inkomst och registrerade bilar är var mans rättighet att känna till, står här naket klar. Är snaskande kvällsblaskors lösnummerförsäljning verkligen viktigare än människors liv och säkerhet? Kanske var det en och annan som tyckte det var status att finnas med på listan över ortens rikaste. Men nu vill man ha skyddade personuppgifter. Så dags att vakna, näringslivstoppar, ni som så gärna sjungit med i mångfaldskören. Men det är förstås utmärkt ändå att man reagerar. Vi ska sympatisera med ’upproret’ på DI; det handlar säkert i de flesta fall om middle management på stora företag, sådana som inte vågat höja rösten av rädsla för att förlora arbetet, eller åtminstone minskad popularitet, löneförhöjning och befordringsmöjligheter. Och det är under pseudonymer man skriver sina kommentarer.

*
Så ser livet ut för de flesta – har man något att förlora så blir man lätt gisslan. De som satt sina underskrifter på de där namnlistorna som MSM så gärna publicerar, som talar om hur rasistiska man tycker att SD är; de sitter högre upp i hackkedjan. För dessa är klyschan ’staten och kapitalet sitter i samma båt’ en pågående affär. Och de har råd med kamerabevakning och livvakter, även om de fram tills nu inte tänkt så mycket tanken. De har också kontakterna som gör bygglov för tre meter höga murar möjliga. Inom kort lär de flesta av dem ha sett om sitt hus och sonderat möjligheterna att göra sina närområden till gated communities.

*
En enda sådan flytt kan kosta Sverige hundratals miljoner i förlorade skatteintäkter. Gissar därför att etablissemanget kommer ge dem vad som krävs för att få behålla dem. De som inte har råd med egen livvakt kommer välja flyttalternativet desto oftare. De är förstås många fler och deras söner och döttrar uppmuntras redan att välja en utlandskarriär. Då blir det vi som är kvar som är förlorare. Tillsammans med ännu högre skatter, minimerad välfärd, krympta pensioner, islamistiska fundamentalister, gängkriminella – och en stor grupp allt mindre belåtna bidragsinvandrare, som i den kommande lågkonjunkturen lär bli varse att pengarna tagit slut. Då blir det liv i luckan.

*
Det är faktiskt ändå så att jag njuter lite, att det är Löfven och hans korrupta anhang som nu tvingas försöka lösa den här omöjliga ekvationen. Förutom skadeglädjen finns också ett realistiskt hopp om att inkompetensen gör processen kort. I så fall kan det trots allt ändå finnas något kvar att bygga på, och vi kommer en dag igen få se fågel Fenix resa sig ur askan.

Magnus Stenlund
Sunt Förnuft

https://www.di.se/nyheter/brutal-ranvag-mot-finanseliten-de-skriker-att-de-tanker-doda-mig/

https://www.friatider.se/brutal-r-nv-g-mot-stockholms-rikaste-verv-ger-l-mna-landet

Ja, hur många av oss har inte sett helsidor med upprop i dagspress mot främlingsfientlighet och rasism. Politiker, företrädare för hela det offentliga Sverige, fackföreningar, frivilliga organisationer tillsammans med karriärsugna kändisar har skrivit under. Syftet har varit och är att vi andra skall få se hur goda och fina människor de är.
När rasism gör skäl för namnet, är när unga män från en dysfunktionell kultur dagligen praktiserar sitt Svenneförakt och benämner svenska kvinnor för horor, som får skändas och våldtas. Men denna viktiga väljargrupp är självklart undantaget från hetsmotfolkgrupps jägarnas byten, för minoritetsgrupper, oavsett handlingar, har helgonförklarats av miljöpartiet, regeringens värstingar i migrationspolitiken och nu även i klimat alarmen.

Nu har rasism passande bytts ut mot klimatet, efter alarmisternas undergångs litanior. Samma masspsykos råder i västvärlden, som när bilden på den 3-årige drunknade Alain Kurdi kablades ut över världen. Nu är det Greta Thunberg som tårögd förkunnar i FN att hennes barndom är förstörd, av vilka förtydligar hon inte. För då skulle det avslöjas, att det är just dessa förstörare, den globala finansmaffian som nu använder henne som en galijonsfigur för genomförandet av Agenda 2030, som skall fösa länderna närmare mot den nya världsordningen. Läs denna kartläggning av hennes finansiärer! Samma globala finanselit som låg bakom massmigrationen. http://www.klimatupplysningen.se/2019/09/23/lilla-gretas-korstag-mot/

PR-kriget om klimatsanningen fortsätter, det senaste var att klimatforskaren Michaels Manns temperaturkurvor belgats med forskningsfusk av en domstol i USA. Han tog över när Al Gores alarmturné svalnade, som klimataktivisternas guru.

Jag är nog inte ensam om att bli trött på den rödgröna vänsterns lögner, när alltför många flyktingar visade sig vara ekonomiska migranter, ensamma barn blev vuxna män, hemvisten var ofta Iran i stället för Afghanistan, påstått utanförskap kunde bestå av stor lönsamhet med dubbla identiteter, assistans bolag kunde finansiera terror resor, skilsmässor med dubbla lägenheter, där den ena kunde hyras ut svart osv och nu fusk med klimatdata vars upphovsman varit ledstjärna i domedagspredikningarna.

https://samnytt.se/mannen-bakom-klimatlarmen-falld-som-bedragare/