Sveriges och svenska folkets värsta bödel någonsin – Stefan Löfven. Av Olle Ljungbeck.

 ”En totalt obegåvad individ visar återigen sig som den stackare han är – Mikael Damberg.
Rubricerad person har trots sin fruktansvärda brist på begåvning och förnuft kommit in i politiken och regeringen på grund av släktskap. Nu visar han detta och sitt rövslickeri för Sveriges genom tiderna värsta bödel – Stefan Löfven.
Dessa båda plus ytterligare ett antal från sjuklövern har nu lyckats föra Sverige till katastrofens brant. Trots detta utestänger de det parti och de personer som i migrationsfrågan haft helt rätt från första början.

Deras och sjuklöverns agerande är första steget innan de gör Sverige till en diktatur där islamisterges rätten att agera efter sin kulturs/religions människofientliga och grymma ideologi.

Partier som M, och KD låtsas ibland ha kommit till insikt om de senaste årens mest politiska dårskap – invandring av flera hundratusentals individer som ännu inte nått nedersta trappsteget på civilisationens stege. Trots att sjuklövern nu kommit överens om att samarbeta om Sveriges sammanbrott är deras förslag totalt menlösa och kommer inte att förändra eller lösa den katastrof dessa obildade, inkompetenta och ointelligenta stackare föreslår. Den enda lösningen har Sverigedemokraterna. Därför kommer mord, våldtäkter, rån, terror, skjutande, förstörelse av bilar och fastigheter att fortsätta som förut.

Så, Svensson vänta dig inte något av de som nu kommit överens om att träffa,s  utan den som har lösningen. Svensson skall Du verkligen låta dessa ”sju” fortsätta tills den absoluta och oundvikliga katastrofen är ett faktum?
Är det feghet som håller dig tillbaka eller vad? 
Stig fram och visa dessa bödlar att deras tid är ute.Visa dessa lismande, fega stackare att vi – Du och jag och en stor del av svenska folket har fått nog och nu bestämt att deras tid är ute.

Bakgrunden till Mikael Dambergs utestängning av SD i samtal om gängkriminaliteten, är den person som utöver Fredrik Reinfeldt har orsakat den. Genom besinngslös invandring är Sveriges och svenska folkets värsta bödel någonsin – Stefan Löfven – han skriver så här till SVT nyheter.
”att det verkar finnas en bred politisk enighet om behovet av en samling mot det besinningslösa våldet”.
Löfven skriver vidare att ”det kräver fortsatt resolut och tålmodigt arbete mot brottsligheten här och nu, hela tiden i samråd med polisen och andra myndigheter som gör jobbet”.

Löfven menar också att det krävs långsiktiga insatser i förebyggande syfte.

”Vi ska minska klyftorna i samhället och därför är det ytterst en samling av hela vårt samhälle som krävs”.

Lägg märke till hans ordval. Inte på någon punkt erkänner han sitt eget ansvar. 

Trots att ansvaret i första hand är hans kräver han att vi som varnat och bönat om att han skall agera och som han har kallat såväl nazister etc skall nu vara med och rädda honom från folkets vrede.

Han är bödeln som av maktbegär låtit kriminella element ta över vårt land, som helt cyniskt och känslolöst släppt in tusentals unga män, som inte accepterar den civiliserade staten, utan endast Koranens dysfunktionella suror.
De värderar inte människoliv i likhet med nazisterna under Hitler. Denna gång får judarna sällskap av oss alla som vägrar acceptera en medeltida religion, som står för kvinnoförtryck och maktanspråk över hela samhället.

Löfven med stödpartier har inte gjort det minsta för att de inkommande skall rätta sig efter Sveriges lagar i rädsla, att de då inte skall rösta på honom och hans parti SAP. Hela 7:klöverns är samma kålsupare i sin mångkulturella hybris.

Märk att han använder orden det besinningslösa våldet. Kan våldet vara värre än besinningslöst?
 Eftersom han nu använder ett ord som han aldrig accepterat av en Sverigedemokrat måste det väl vara sant!

OBS! Att han använder ordet resolut. Något mindre resolut än hans agerande finns inte. Det enda han är ”stor” i är ”truten”. Orden är stora men handlingen saknas alltid. Därför är ordet resolut en lögn.

Orden tålmodigt och långsiktigt är sanna på så sätt att eftersom orden aldrig åtföljs av handling kommer raseringen av Sverige och brotten mot svenska folket att pågå i all oändlighet om vi inte avsätter honom med det snaraste.
Och varför gör vi inte det?
Han är den värsta brottsling som någonsin regerat Sverige.
Självklart har vi då rätt att avsätta honom på ett ordnat sätt. Eller kommer det att gå som mot Rumäniens Nicolae Ceausescu att någon vettvilling tar lagen i egna händer?
Nog måste vi visa att vi står högre än honom och ställa honom inför riksrätt. 
Att han som den bödel han är har förorsakat svenska kvinnor/män, flickor och pojkar såväl mord, våldtäkter, rån, terror etc måste trots detta hemska innebära, att vi inte låter det som skedde i Rumänien vägleda oss utan genom att i motsats till honom agera efter grundlagen, när vi skiljer honom från regeringsmakten. Den medborgare som i dag inte inser att Sverige är förlorat om denne bödel får vara kvar har inte endast svikit sitt land utan alla de människor som står honom närmast.

Du Svensson. Har Du inte funderat över att fler och fler ger Sverigedemokraterna, SD och alla dem som varnat för följderna av denna galna invandring har rätt. Nu kan t ex moderaten Kristersson påstå att gängen håller delar av Sverige i ett järngrepp. Sådana varningar har ju SD och vi andra motståndare till den galna invandringen utfärdat alltsedan 2015.

Vi har fått rätt i allt. Eftersom alla nu är av samma åsikt att en stor del av invandrarna är på väg att göra Sverige till en stat där terrorn och inte laglydnaden råder måste vi handla och agera mot den främst skyldige, Stefan Löfven men också mot hans medlöpare som t ex Annie Lööf. 

Sveriges kvinnor och män. Du som läser tidningen och lyssnar på TV kan nu dagligen höra erkännande från sju-klöverns ledande politiker som helt är i överensstämmelse med vad Sverigedemokrater/Jimmie Åkesson etc påstått allt sedan 2015.

Nämligen att invandringen är för omfattande, ja galen.
Att en stor del av de inkommande är brottslingar och aldrig anpassar sig till svenska lagar och normer.

SD har sålunda från 2015 sagt sanningen medan Sjuklövern förnekat den tills nu.
Men inte nog med detta, nu vill de ha hjälp av hela svenska folket.

Låt oss ge dem den hjälp de är värda.

Kasta ut dem ur regering och riksdag!

Börja med Stefan Löfven. Låt oss tillsammans ta över vårt land genom at omgående också kasta ut alla med icke svensk etnicitet, som gjort sig skyldiga till brott där fängelse är normen. Detta är enda möjligheten att rädda Sverige. Inte ens hundratusen poliser räcker om vi låter dem stanna kvar.

Svensson: Kvinna, Man. Om Du inte agerar så offrar Du därmed dina barn. Kan Du svika dem för en man som uppträder som en bödel mot sitt folk. Och detta av maktbegär och inget annat!”

5 tankar kring ”Sveriges och svenska folkets värsta bödel någonsin – Stefan Löfven. Av Olle Ljungbeck.

  1. Var i Köpenhamn i helgen träffade några italienare, frågade var vi kom i från skämdes säga Sverige. Har en bekant företagare som har bestämt att flytta till Spanien i december. Säljer sitt företag. Han säger går inte vara kvar i landet, barnen skall i skola där nere. Tänk att det har gått så här.

    1. Förr var det med stolthet man berättade om sin hemvist, i dag skäms man. Dagens prioriteringar från regeringskansliet är fler bidragstagare och utarmade skattebetalare.
      Därför stärks jag i tron om att den globala finanseliten arbetar på att få Sverige bankrutt, tack vare ”köpta” politiker. Annars borde de inse att när förtegsledare flyr landet, duktigt folk och expertis vänder i dörren, så sjunker landets produktivitet. Arbetskraftinvandringen spär bara på med individer som ingen vill anställa och ingen behöver, förmögna blir de (ofta invandrare) som lockar hit dem för stora pengar. Men den omhändertagande migrationsindustrin blomstar och dess anställda sjunger ofta i änglakören för att inte jobbet skall ryka.

  2. När Makten vill begränsa yttrandefriheten, med hänvisning till behovet av att stoppa hat & hot, så är det i själva verket kritiken mot regimen man vill stoppa.

  3. Det är Morgan Johanssons parti som rullat ut röda mattan för dessa samhällsfarliga unga män, med Koranen under armen som alibi. Hyckleriet slår ständigt nya rekord, när identitetspolitiken och internationell karriär blockerar insikten om att gängkriminaliteten = med invandring från dysfunktionella kulturer. Enligt Löfven och kompani; så kommer den från mars, inga samband finns med deras fosterlandsfarliga politik.

  4. Från min syster:
    ”Vi ska jaga dom till världens ände”, lever Morgan Johansson i sagornas och fablernas värld? Ser han inte verkligheten ” världens ände” behöver han inte jaga dessa gansters till, den har han här!

Kommentarer är stängda.