Nej, nej, nej till Nato!

Nej, nej, nej till Nato! skriver en vän och bifogar detta viktiga meddelande.

Hej Harriet!

Ju mer jag tänker på Hultqvists utsagor, desto mer växer oron över Sveriges Nato-politik. Det är uppenbart att våra statsmedier är samordnade så, att inget mot Nato irriterande får sändas. Övriga medier följer efter, utom Nya Tider, Samhällsnytt och några till. 

Jag tror att det bästa verktyg vi har, som motstår detta hot, är Riksföreningen Nej till Nato. Men dess tyngd avgörs av antalet medlemmar. Än så länge är det en liten organisation. Men om alla frihetliga bloggar och publikationer ville puffa för föreningen, så kan den antagligen växa betydligt. Ett delmål vore att Nej till Nato blir en självklar kommentator i P1 Ekot, Aktuellt osv. 

Medlem blir du genom att sätta in 200 kronor (100 om du är studerande eller pensionär) på Bankgiro: 619-9905.  

Stödmedlemskap på 200 kronor eller ett högre belopp välkomnas.

Föreningen uppskattar att samtidigt få ett mail med den nya medlemmens kontaktuppgifter. Föreningens hemsida hittar du här  www.nejtillnato.se . Den som saknar dator kan skriva kontaktuppgifterna på Bg-kortets meddelandefält.

Om du har frågor kontakta kassören:
Staffan Lundberg, staffan.lundberg@mbox302.tele2.se
………………………………………………………………………

Om Du inte hunnit läsa författaren Hans Myrebros inlägg om Nato, den 7/4, så finns länken här om Nato som utgör det största hotet mot världsfreden.
https://word.harrietsblogg.se/2019/04/07/nato-utgor-det-storsta-hotet-mot-varldsfreden/

Men Jökregeringen med Hultkvist i spetsen vill lura i oss att det är tvärtom!

En tanke kring ”Nej, nej, nej till Nato!

  1. Meddelande till alla läsare.
    Pga av ständiga spamattacker måste man vara inloggad och registrerad för att kunna kommentera. Det är en engångsföreteelse, därefter kan kommentering ske som tidigare.
    Scrolla längst ner på inlägget, under ”Meta” där trycker Du på registrera, fyller sedan i användarnamn/mejladress. Sedan kommer ett meil och Du väljer ett lösenord och därefter kommer rutan för kommentarer automatiskt upp varje gång du vill kommentera. Spam maskiner registrerar sig inte. Flera hundra spam/dygn, som därefter manuellt måste tryckas bort och däribland leta fram riktiga kommentarer är för tidsödande, trots att jag svartlistat mängder av ”sex, viagra…” ord. Ett annat alternativ för gamla följare, som har min mejl adress, skicka kommentaren direkt till mig, så lägger jag in den och skriver ”från signatur kommer denna kommentar:…..”

Kommentarer är stängda.