Ekonomin i kommuner kracklerar, pensionen krymper, men Jökarna migrationen prioriterar

Löfven försöker nu åter triumfera i EU, där hans största engagemang ligger, med att dessa hemska högerextremister (fosterlandsvänliga) måste krossas, som han gärna kallar för nazister. Allt för att flytta fokus från vad hans humanitära stormakt kostar i blod, svett och tårar för värdlandets folk. EU valet står mellan Macron/Merkel och Salivini/Orbans politik och Löfven svassar för de förstnämnda som aldrig förr.

I stället för att lyssna på Ebbas pappa, som föreslår en haverikommission för utvisningsdömda (Nya Tider v.15/19), så har landets sämsta statsminister fullt upp med att hota medborgare, som vill bevara fosterlandet, men som tvingas finansiera denna dårskapspolitik.
Löfven hoppas givetvis att hans röst når ut till alla som önskar ett bekvämt bidragsliv, helt enligt FN:s avtal om i princip fri invandring.

Sveriges fjäskeri för FN, tror jag saknar motstycke i hela världen!

Stockholm med sina avskräckande politiker beviljar nu bidrag på löpande band till illegala migranter. Ingen politiker lyfter ett finger för att farliga gärningsmän skall utvisas, förmodligen är de rädda för Jökarnas skäll och då väger orden från Ebbas pappa lätt.

För att inte tala om nationstorpeden Soros, som har många globala järn i elden. Han fixar säkert några fler styrelseuppdrag till sin beundrarinna, för Cecilia Wikströms misstänkta fallenhet skattefiffel måste givetvis belönas.
https://samnytt.se/nya-uppgifter-om-wikstroms-l-bolagsengagemang-misstankt-nepotism-och-skattefiffel/

Tänk så smart av regeringen både Löfven 1 och 2 att vältra över kostnaden för massinvandringen till kommunerna. Där Reinfeldts öppna hjärtans politik öppnade slussarna för alla som ville hit och få leva ett arbetsfritt bidragsliv.

Kanske kommunpolitikerna kan dryga ut sin tomma plånbok med fler utbyggnader av 5G?

När både Bryssel och Schweiz infört ett”moratorium”, fördröjt verkställande, efterom hälsoriker för människor, natur och djur inte är tillräckligt utredda. Då kan frågan hamna på fler kommuners skrivbord.https://newsvoice.se/2019/04/5g-stoppas-schweiz/

Statsbidragen räcker på långa vägar inte till när nyanländas alla lagstadgade krav skall uppfyllas i kommunerna. I vanlig ordning drabbas de gamla först, som slitet, strävat och betalt sin skatt utan att knota. Nu sitter många ensamma och längtar efter utevistelse, dusch och vällagad mat, som blir en sällsynthet för allt fler. Om bevakande anhöriga saknas, så kan oroliga själar drogas ner med mediciner och bäddas ner i sängen redan klocka tre.

Nysvenskar har däremot rätt till all välfärd med råge, tolk, lägenhet, SFI (som en alltför stor del struntar i är min yrkeserfarenhet) och låtsasjobb, för att inte tala om miljoner och åter miljoner, som vräks ut över förortens unga män, så att de ska bli snälla och skötsamma. Om de inte blir det, så är det oberikade pensionärers fel, som inte tagit del av postmoderna och relativistiska idéer.

Resultatet av bidrags- och projketregnet är dock klent, när Morgan Johansson äntligen har tvingats till straffskärpning med lag om ”blåljussabotage.” Troligen är det ett slag i luften, när få av dessa ”utanförskaps” marodörer med flexibel ålder sällan fångas in.

Kommunpolitiker gråter nu över polisens ofärskämdhet att ändå publicera listan över dessa no go zoner. Kommunen måste skyddas för dåligt rykte.
https://samnytt.se/polisen-kommer-inte-hemlighalla-listan-over-utsatta-omraden/

Att sopa problemen under mattan är viktigare för dessa småpåvar än att göra något åt dem. UD ljuger om Sverigebilden och kommunpolitiker om moraset i ekonomin.
Att ställa rimliga krav från dag ett betraktas som kränkning. I stället slimmas det ytterligare på de gamla, upphandling av omvårdnad påminner nu om gårdagens fattigauktioner. Nysvenskar kan dock flytta in i bostadsrätter, toppmoderna lähenheter och tillämpas månggifte så ryker direkt några miljoner, för här råder inga restriktioner.

Riksdagen klubbade redan 1975 att:
”Invandrar- och minoritetspolitiken bör präglas av en strävan att skapa jämlikhet mellan invandrare och svenskar. Invandrarna och minoriteterna bör ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten.” Prop1975:26.

Utvecklingen har gått som smort. Solna domen, Waberiskandalen med muslimska friskolor, böneutrop, bönerum, könsseparering i samhället, reklam för hijab och shariatrogna politiker upp till ministernivå, är väl ett imponerande facit?
Nu får vi svenskar i stället kämpa och slåss för att behålla vår kulturella identitet, som mångfaldspolitiker stampar på.

Collage av Carolin Nielsen (Medborgerlig Samling):

Pensionen ligger långt borta för dagens unga, men för många som närmar sig 65- årsdagen blir insikten om hur lite som finns i det oranga kuvertet en kalldusch, under hälften av gamla lön för många yrken, enligt uträkningar från ”Senioren.”
Samma mantra kommer här från politiker, som när det gäller återkomst av gamla sjukdomar och ohyra, orsaken är att vi reser för mycket och bränner upp kosingen på lustigheter i stället för att pensionsspara.
Rådet från regeringskreaktiva Annika Strandhäll är dock att mer pengar måste tillföras pensionssystemen, alltså alibi för höjd skatt.
Insikten om att ett försäkringsbolog snabbt går i konkurs om utbetalning sker till alla, även till de som inte betalt in en krona i premier, den finns inte hos regeringen, lösningen är superenkel; höj skatten! För nu har en fjärdedel av den utlovade pensionen gått upp i rök. Regeringen har lovat att morgondagens pensionärer skall få ut 60 % av tidigare lön, som nu har sjunkit till 40 %. Kanske detta faktum får de något mindre hjärntvättade yngre att plocka ner Refuges Welcome skyltarna?
Men Reinfeldt håller stadigt i sin, han fortsätter med sina dåraktigheter, utan invandring stannar Sverige! Karln borde skriva med i stället för utan.
Kanske syftar han på att brand- och polisbilar inte direkt stannar, men blir mindre frekventa?
Jag tror att både Löfven och Reinfeldt har samma manual, direkt från herrarna inom den globala eliten, för de brukar betala bra för lojala predikningar.
http://www.friatider.se/reinfeldt-kritisk-till-minskad-invandring-f-rs-mrar-m-jligheter-till-en-god-pension

Ständiga skattehöjningar drar undan mattan för en lågavlönad Svensson, som har tvingats att prioritera bort privat pensionssparande för länge sen, för här gäller det bara att klara dagen!

Dagens Jökregering passar Löfven förträffligt, han behöver inte hålla i ratten. Ingen kör ”Långbens” husvagn, som rullar allt närmare stupet. Löfven matar/mutar sina Jökar, för att få ha ratten kvar, när han kommer ner till EU.

I tilläggsbudgeten får alla en liten kaka var. Så summan blev att gamlingar och polis får stryka på foten för migration, miljö och klimat.
http://www.friatider.se/skattebetalarna-s-gar-nya-budgeten

Till sist viktig information från regeringen, invandringen har absolut inget samband med;

 • kommuners och sjukvårdens kriser
 • ökad kriminalitet, våldtäkter, otrygghet
 • sjunkande skolresultat
 • återkomst av sjukdomar och ohyra
 • sjunkande pensioner, rekord i fattigpensionärer
 • söndertrasat samhällskontrakt

https://www.senioren.se/nyheter/inte-ens-halften-av-lonen-kvar-i-pension/

Tabellens kolumn i artikeln från ”Senioren” 3/2019 för respektavstånd anger skillnaden i hur mycket man får i disponibel pensionsinkomst om man arbetat ett helt liv, jämfört med om man inte har arbetat alls och därför får garantipension och bostadstillägg. Min rekommendation till restaurang/kökspersonal och fastighetsskötare är att på stört lägga sig i hängmattan eller jobba svart. Upplägget är perfekt för nysvenskar. M:s gamla förslag om att få kvala in sig till välfärden, ligger i papperskorgen, som är tömd för länge sen.

OBS! För er som har möjlighet att demonsterera mot den krackelerade yttrandefriheten, stöd den fängslade Julian Assange och Chelsea Manning kl. 13.00 på Medborgarplatsen i Stockholm i dag!


https://newsvoice.se/2019/04/assange-behandlats-svenska-journalister/

Från kommentatorsfältet:

”Anders Romelsjö skriver: “På fredag kl 13-14 kommer flygbladsutdelning till stöd för Julian Assange och Chelsea Manning att ske på Medborgarplatsen i Stockholm. Appelltal hålls. Vi träffas utanför Söderhallarna. Kom!”

8 tankar kring ”Ekonomin i kommuner kracklerar, pensionen krymper, men Jökarna migrationen prioriterar

 1. Jämför man med den dåvarande regeringens engagemang i det s.k. ”Fallet Assange” mot ALLA våldtäkter som begåtts och kommer att begås, DÅ är det inget snack om att ”våra” politiker är fullständigt kontrollerade av annan makt. Hade man lagt ned LIKA mycket i resurser på VÅRA inhemska våldtäktsproblem, då kanske det blivit flera fällande domar. Politiker, ser NI inte vad ni är på väg att åstadkomma Sverige genom att skada dess befolkning? Vad säger Hovet, ska vi ha en ”fransk revolution”?

  1. Tyvär tror jag Du har helt rätt. Domstolsdaltet med utomeuropiska våldtäktsmän jämfört med Assanges ”påstådda” våldtäkt är avgrundsdjup. Han utgör ett för stort hot mot den djupa staten. USA:s erövringskrig för att lägga beslag på andra länders naturtillgångar, saknar motstycke i världen.
   https://word.harrietsblogg.se/2019/04/07/nato-utgor-det-storsta-hotet-mot-varldsfreden/
   Läs avslöjande artiklar om Assange från Newsvoice:
   https://newsvoice.se/2019/04/helene-bergman-feministerna-i-assange-harvan-gor-vald-pa-feminismen/
   Citat: En statsfeminism som reglerar sexet i sängkammaren. Där målsägaren A kan säga i ett förhör om förhållandet med Assange:

   “Jag var ju skitstolt, får världens häftigaste man i säng och som bor i min lägenhet”. Sedan går hon till polisen.” Av Text: Helene Bergman (Bergmanhelene.com), journalist, författare, fotograf och föreläsare. Hon var en av profilerna i det legendariska kvinnoprogrammet Radio Ellen i Sveriges Radio.

   -https://donaldbostrom.com/projects/on-wikileaks-and-julian-assange
   Citat: Vad hände egentligen veckorna 2010 när Julian Assange kom till Stockholm som pressvärldens rockstjärna eftersökt av flera underrättelsetjänster? Blev han lurad i en venusfälla? Var det egentligen en våldtäkt? Svaren verkar finnas i både klartext och mellan raderna i Donald Boströms berättelse. Boström lånade ut sitt kontor till Assange och han bevittnade händelseutvecklingen och dramat runt Assange dag för dag.
   https://samnytt.se/amerikansk-presidentkandidat-gripandet-av-assange-ar-ett-hot-mot-journalister/
   Behandlingen av Assange är att skrämma andra avslöjare till tystnad. WikiLeaks förstahandskällor utgjorde ett hot mot krigsindustrin, den globala finanseliten under Rotschilds bankimperium.

 2. SVT Nyheter nämnde om demonstrationer för Assange ute i världen. men inte ett ord om den i Stockholm.

 3. Theresa May is celebrating Assange’s arrest in parliament!!
  Utöver det nämner hon ”Mr Speaker this goes to show that in the United Kingdom no one is above the law”!

  Nå, svenska Politiker står NI över den svenska lagen eller inte? Det svenska folket har rätt att få veta om så är fallet eller inte. De som ”står över den svenska lagen” skall inte de åtalas. Om inte! Förklara då varför det bara är VI som kan åtalas, men inte politiker?
  Finns det INGEN politiker som kan uttala sig offentligt om att INGEN i Sverige skall eller kommer att få stå över den svenska lagen. Svar: Inget svar kommer p.g.a. att man överträder den svenska lagen, DAGLIGEN. Utan konsekvenser medför inte det att ett ”korruptions-spridnings-fenomen” har och kommer mer och mer att etablera sig som en rotad NY vardag där ”fri korruption” tillåts. Fråga är om man inte även ”medverkat” till begångna mord? När blir det dags att ta fram LÖGNDETEKTORN i det offentliga rummet, POLITIKER? Polisen skulle nog själva vilja veta vilka NI är eftersom deras liv kan hänga på er korruptionsbenägenhet.
  Törs NI de 7:s gäng EN efter EN framträda i SvT och säga: I Sverige står ingen över den svenska lagen. Gör någon det då skall väl ett offentligt åtal verkställas. Vad säger ”Vilde Bill” Kristersson med sin (illegala) puffra. Ska alla få inneha illegala vapen utan åtal eller inte? Är det bara politikerna som får ”införskaffa” illegala vapen utan att redovisa var de kommer ifrån? Måste det svenska folket kalla in Jägarförbundet/skapa medborgargarden/skaffa eget illegalt vapen, innan NI själva följer/faller in i den svenska lagen till punkt och pricka?

  Länk till May:s uttalande om att ingen i Storbritannien står över lagen! Vilken lögnhals och vilket skämt!
  https://youtu.be/S9EM4FXD7F8

 4. Theresa May is celebrating Assange’s arrest in parliament!!
  Utöver det nämner hon ”Mr Speaker this goes to snow that in the United Kingdom no one is above the law”!

  Nå, svenska Politiker står NI över den svenska lagen eller inte?
  Det svenska folket har rätt att få veta om så är fallet eller inte. De som ”står över den svenska lagen” skall inte de åtalas. Om inte!
  Förklara då varför det bara är VI som kan åtalas, men inte politiker?
  Finns det INGEN politiker som kan uttala sig offentligt om att INGEN i Sverige skall eller kommer att få stå över den svenska lagen.
  Svar: Inget svar kommer p.g.a. att man överträder den svenska lagen, DAGLIGEN. Utan konsekvenser medför inte det att ett ”korruptions-spridnings-fenomen” har och kommer mer och mer att etablera sig som en rotad NY vardag där ”fri korruption” tillåts.
  Fråga är om man inte även ”medverkat” till begångna mord? När blir det dags att ta fram LÖGNDETEKTORN i det offentliga rummet, POLITIKER? Polisen skulle nog själva vilja veta vilka NI är eftersom deras liv kan hänga på er korruptionsbenägenhet.
  Törs NI de 7:s gäng EN efter EN framträda i SvT och säga:
  I Sverige står ingen över den svenska lagen. Gör någon det då skall väl ett offentligt åtal verkställas.
  Vad säger ”Vilde Bill” Kristersson med sin (illegala) puffra.
  Ska alla få inneha illegala vapen utan åtal eller inte?
  Är det bara politikerna som får ”införskaffa” illegala vapen utan att redovisa var de kommer ifrån? Måste det svenska folket kalla in Jägarförbundet/skapa medborgargarden/skaffa eget illegalt vapen, innan NI själva följer/faller in i den svenska lagen till punkt och pricka?

  Länk till May:s uttalande om att ingen i Storbritannien står över lagen! Vilken lögnhals och vilket skämt!
  https://youtu.be/S9EM4FXD7F8

  1. Assange är en skandal utan like. Arresterad för att en kondom spruckit med två vänsterstyrda damer, som av fri vilja krupit ner i sänghalmen på kammarn hos denne berömdhet.
   Sverige hade sannolikt utlämnat Julian Assange till USA, där långt fängelsestraff väntat.
   Jämför med rättvisans dalt med bestialiska våldtäktsmän, enskilt eller i grupp från utomeuropeiska länder, här snyftar alla i korus att den stackaren, som förstört livet för många svenska flickor/kvinnor kan råka illa ut om han tvingas återvända.
   Några timmars samhällstjänst, sedan är straffet klart och han kan förtsätta att praktisera sitt hemlands seder med god hjälp av vänsterns bortförklaringar.
   Min misstanke är att det finns många sharialags trogna bäste bröder som nämdemän, precis som på Migrationsverket. Mänskliga rättigheter omfattar visst inte vita män.

 5. Sverige behöver ett nytt politik system där odugliga och falska politiker kan avsättas med kort varsel. Även Sverige har ju politiska fångar och politiskt dömda. Hundratals, främst pensionärer, har ju antingen kraftigt bötfällts eller fängslats när dom protesterat mot regimen. Regimkritiska media stängs på löpande band, och regimvänliga media tillåts att beskatta allmänheten eller belönas med rikliga bidrag av politikerna. Kallas visst Tidningsstöd eller något sådant. ….

Kommentarer är stängda.