Sjuka offras för att migrantläkare med stora brister i kompetens skall komma i arbete

Nu kommer fortsättning på ett tidigare inlägg av Olle Ljungbeck. Då han följde med en sjuk granne till vårdcentralen och blev utan hjälp, för läkarbemanningen bestod bara av utländska läkare med stora brister i kompetens.
https://word.harrietsblogg.se/2018/08/09/valfarden-inte-langre-till-for-gamla-pensionarer/

……………………………………………………………………………………………………

” Bevisen  förstärks alltmer om att sjuklöverns massimport av ekonomiska ”flyktingar” för varje dag slår än hårdare mot välfärdsområden som åldringsvård, sjukvård, skola etc.
 Denna redogörelse visar på ett fruktansvärt sätt vad inte minst våra åldringar har att vänta sig av Stefan Löfvens och övriga sjuklöverns humanism på vårt eget folks bekostnad.
Och fortfarande finns det svenskar som kommer att rösta på dessa och därigenom svika sina landsmän/kvinnor!
Efter att det gått 14 dagar efter besöket på hälsocentralen och vi då blivit lovade läkare som skulle ställa diagnos besökte vi hälsocentralen på nytt. Tyvärr fick vi samma besked som förra gången.
Det fanns fortfarande inga andra läkare än de som tidigare inte kunnat ställa diagnos. Vi begärde då, men fick ingen remiss till sjukhuset. Någon annan utväg än att lämna hälsocentralen fanns sålunda inte, varför vi for hem igen.
En vecka senar fick min nära anförvant så svara smärtor i magen att vi än en gång måste söka oss till hälsocentralen. Min anförvant var då mycket dålig.
Vi hade inte mer än väl kommit in i undersökningsrummet så svimmade hon. Som tur var kunde jag fånga upp henne så hon inte slog i golvet.
Men som några vet skall man försiktigt lägga ned en avsvimmad person på golvet.
Personalen liksom ”läkaren” var alla invandrare med dålig språkförståelse. I stället för att handla sprang de som yra höns, utan att veta vad de skulle göra.
När jag larmat ambulans, som kom mycket snabbt och var enbart bemannad med svenskar lugnade det ner sig. Väl komna till lasarettet gjordes en omedelbar undersökning och läkaren förklarade att hon måste opereras inom två timmar.
Läget är nu att hon ligger kvar på sjukhuset efter operationen sedan ca två och en halv vecka och kommer minst att få ligga där ytterligare en vecka.”
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 80591 Gävle
Ps. Det är ytterst sällan en minister eller riksdagsledamot gör sig besväret att svara, på brev om konsekvenserna av deras ”flykting” politik, som nu drabbar allt fler, med katastrofala följder.
Ifall ingen hör av sig visar detta deras totala avsaknad av intresse för sitt folk utan enbart egennyttan av en stor lön och god pension. Men detta har vi ju alltid vetat om. DS

…………………………………………………………………………………………………

Läs gärna om en frustrerad överläkare på KS akuten, som berättar om ett dygn på sin arbetsplats, han tycker det är ett under att inga fler misstag sker!

Politiker lovar nu förbättringar vitt och brett, men i praktiken ökar stressen, överbeläggningar, platsbristen. och vad värre är kunskapsbristen. Svårt lidande och i vissa fall död för sjuka patienter är  resultatet.
Talande är att en underläkare sitter och snyftar hos stora chefen för kränkning, när han fått en välbehövlig reprimand pga av  felbeslut i ett patientfall.

Vänsterns kränkhetskultur finns nu överallt, där allvarliga fel begåtts. Anmälningar om vårdskador får nästan alltid samma harang ”så att inte misstaget upprepas.”
Olämpliga och kunskapslösa läkare får fortsätta, som ingenting hänt och läkarförbundet vägrar allmänheten upplysning om läkares grad av kompetens.
Utländska läkare kan fortsätta att verka trots allvarliga brister och ibland med förfalskade meriter.
Patienter offras för bejakande av mångkulturen!
Men, i vanlig ordning nämner inte överläkaren  ett pip om det största problemet; politikernas ansvar för befolkningsökningen på 2 miljarder och samtidigt utsätta vården för kraftiga besparingar, försämringar som på landstingsspråk kallas för effektiviseringar, allt för att öppna dörrarna för fler välfärdsmigranter och den internationella karriären för den politiska eliten.

https://www.svd.se/overlakaren-berattar-ett-under-att-inte-fler-misstag-sker

2 tankar kring ”Sjuka offras för att migrantläkare med stora brister i kompetens skall komma i arbete

  1. Varför DYKER alla problem upp till varje val? Är det bara bra däremellan? Man lovar som brukligt allt för att vinna valet för att sedan försöka göra det man lovade ”då”. Inte undra på att de har gått Carl Bildts kurs i Teflon a’ la immunitet. När man med UPPSÅT förstör Sverige utan att kunna bestraffas DÅ är det väl något som är helt galet, eller hur? Vi, Det Svenska Folket, är i händerna på politiker som kan UTARMA oss riskfritt! Detta kan leda till slutet för den Svenska mångåriga uppbyggda välfärden. Politiker, inser ni inte att ni förstör ”vår” välfärd? Om inte, då måste ni vara ”lobotomerade” hela bunten. Hela Världen undrar ju över vilka ”rötägg” till politiker som vi har eftersom VI slår dem med flera ”hästlängder”!

    1. Denna kommentar passar lika bra till dagens inlägg, den 6/9 om våra moraliskt undermåliga politiker!

Kommentarer är stängda.