Folkets rätt till uppror, när 7-klövern stampar på SD:s väljare

När demokratin sätts ur spel, genom att 7-klöverns partiledare helt nonchalerar drygt en fjärdedel av väljarna, som föredrar SD, då är frågan om dessa inte har rätt att göra uppror.
Det frågar sig Olle Ljungbeck i detta inlägg. Han tar upp infiltrationen av radikala islamister i partierna, i skolans värld, forskare som bortförklarar fakta om invandrares överrepresentation i brottslighet och lögner och dimridåer från 7-klöverns partiledare.
Rekordet innehar nu Annie Lööf med sitt valbudskap att ”Flyktingar förbättrar Sverige med sin kunskap och drivkraft”, magstrakt så det förslår. Ett hån mot alla offer, som till exempel våldtagna kvinnor, hederkulturens offer, rånade pensionärer, oskyldiga medborgare som mördats, bedragits, utsatts för stöld, misshandel och fått sina liv förstörda.
Uppmaningen till väljarna är att rösta bort dessa folkets fiender den 9 september. De som inte inser detta, förstör landets framtid.

…………………………………………………………………………………………………

”Uppror mot ledare som sviker sitt eget folk
I vilken situation/tillstånd skall ett land – i detta fall endast en formell demokrati – befinna sig i, för att en stor minoritet (omkr 1/4) av landets befolkning, har moralisk rätt att göra uppror mot en regim som förråder sitt eget folk och bryter mot grundlagen?

Utan att höra folket har landets regeringar under flera årtionden, släppt in en stor grupp migranter, flertalet utan identitet. Ur denna grupp finns otaliga, som på plats inte endast terroriserar, utan dödar, våldtar, rånar landets egen befolkning, men också förstör materiell egendom för miljarder utan att regeringen och med den allierade partier försvarar landets egna invånare?

Ta ställning mot förödelsen av landet
Vi är nu i den situationen, att vi som inte längre tolererar det som sker måste ta ställning och seriöst överväga om vi längre kan fortsätta den väg som innebär förstörelse av vårt land och slaveri av vårt folk innan det är för sent. Innebär inte det kommande valet en förändring med en tydlig maktförskjutning i vår riktning måste alternativ övervägas. Alternativet är inte ett utan flera.

Kulturbetingad brottslighet förnekas av regeringens experter
Den 22/8 redovisade Uppdrag Granskning en del av kränkningen och våldet mot vårt folk. Det gäller våldtäkter. Programmet visar att en stor majoritet av de som dömts för våldtäkter är utomeuropeiska individer. Somliga har försökt förklara detta med socioekonomiska termer. Men sanningen är att det rör sig om kulturbetingad brottslighet som det knappast går att stävja under de kommande generationerna. Då måste man först och främst förbjuda ondskans religion som skapar dessa brottslingar. Till detta kan läggas en kultur som är så väsensskild från vad som kan anses vara ett civiliserat tillstånd.

Ondskans religion
Att bara se de primitiva individer, som av regeringen ges tillstånd att driva skolor och förstöra barns liv från första ögonblick de sätter sin fot i ”skolan” är tillräckligt för att starta ett uppror. De länder där världens ondaste ”religion” är statsreligion har inte nått upp till civilisationens första trappsteg.

Nu vill sjuklövern ge den fotfäste och ta över i vårt land. Om detta sker blir det eviga våldet och tillbakagången i Sverige ett faktum. Vi ser dagligen hur denna kultur/religion dagligen vinner mer mark i vårt land. Böneutrop, acceptans för vägran att handhälsa, kvinnors klädsel, som försvårar och omöjliggör arbete, rättssamhällets förfall med bortförklaringar i stället för straff är bara några exempel.

 Detta land som före massinvandringen stod på civilisationens översta trappsteg är (med regeringens och dess omhuldade radikala islamisters såväl fysiska som psykiska våld) på väg att gå under.

Ansvar utkrävs
Kvinnor och flickor har blivit fredlösa och Mellanösterns våldtäktsmän kan upprepade gånger utan någon som helst bestraffning såväl döda, våldta, misshandla och terrorisera dem. Självklart är sjuklövern ansvarig för detta.

Att därför lägga sin röst på något av dessa partier är att krossa det fina samhälle tidigare generationer byggt upp och föra det tillbaka till medeltiden.

De skolor, moskéer dessa radikala islamister ges rätten att driva är inget annat än en återgång till de mest primitiva samhällsformer världen skådat.

Annie Lööfs lögnrekord ett hån mot medborgarna
När en av Sveriges främsta förespråkare för vårt lands- och kulturs utplåning Annie Lööf kan yttra följande borde det vara tillräckligt för att starta ett uppror. Så här säger hon; Flyktingarna förbättrar Sverige genom kunskap och drivkraft”.

Om vi hade en press värld namnet skulle denna inte vilat förrän man fått henne att lämna allt vad politik heter. Detta är inget annat än ett hån mot landets egna invånare och de som tidigare byggt det.

Rätt till uppror
Borde vi inte ha moralisk rätt att göra uppror, när vårt land som före massinvandringen var ett av de mest utvecklade, om man utgår från såväl upplysningstidens idèer som vad gäller vetenskap- och författarskap etc?

Självklart har vi rätt att rädda våra och våra anhörigas liv och framtida existens.

I stället för att bekämpa massinvandrarnas primitivism och vidskepelse anammar politikerna denna och ger tom dessa radikala islamister utrymme i olika offentliga och politiska organisationer.

Alternativa medier avslöjar, där MSM tiger om politikers oegentligheter
Tack vare alternativa medier har vi fått veta att en riksdagskvinna från KD och en riksdagsman från M lämnat sina partier efter att ha kommits på med att de stulit pengar från folket.

Vidare har C tvingats utesluta en riksdagskandidat som var placerad som nummer två efter Annie Lööf på riksdagslistan. Han uteslöts på grund av sina konspirationer tillsammans med en av Turkiets mest högerextrema grupper.

Svensson, när inser Du att merparten av sjuklövern inte tjänar Sveriges land och folk utan enbart sina egna syften?

Röster viktigare än kvinnofrid
 Att tusentals svenska kvinnor våldtagits och terroriseras får ske för att dessa sju partier skall kunna locka invandrare att rösta på dem. När valbudskapen tom äger rum på arabiska i stället för svenska, då förstår vi att alltför få migranter med medborgarskap haft ambition att lära sig värdlandets språk, som är förutsättning för integration och egen försörjning. Välviljan med höga bidragasnivåer är ett effektivt medel för att konstruera utanförskap, vilket man ofta beskyller SD:s väljare för att bidra till.

Har Du någon gång hört någon av sjuklöverns ledande politiker erkänna sina brott eller åtminstone be svenska folket om ursäkt och lovat att återställa välfärdssamhället och tryggheten?

Självklart inte.

Människor, som likt sju-klövern saknar såväl moral, hederlighet och känsla för sitt land och folk gör inte detta.

Så Svensson vill Du efter valet den 9 september kunna se en framtid för dig själv, dina barn, dina anhöriga och Sveriges folk då kan Du inte lägga din röst på något av sjuklöverpartierna.

Då lägrar sig mörkret för evigt över ditt land. Och kom ihåg att det är värre än Du tror därför att regering och övriga sjuklöverpartier döljer vad som verkligen sker.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
…………………………………………………………………………………………………..

Ondskans religion kan  forma onda män, Ni som tvivlar kan läsa denna länk: https://mitti.se/nyheter/ebbas-vandalen-garning/?omrade=hela-stockholm
Ebba Åkerlunds grav vandaliseras på Adolf Fredriks Kyrkogård. Ebba var ett av Akilovs offer på Drottninggatan i fjol.
Ebbas pappa håller vakt och kunde övermanna vandalen på bar gärning. Men självklart släpptes han av polisen, även om brott inte kan uteslutas….” Vi föräldrar till Ebba har tappat tilltron till det svenska rättssamhället”, skriver Ebbas pappa i ett mejl till Mitt i.
Skam, Löfvens regering, går nu på torra land i sällskap med Annie Lööf och Jonas Sjöstedt.

6 tankar kring ”Folkets rätt till uppror, när 7-klövern stampar på SD:s väljare

  1. Tycker Åkesson skötte sig utmärkt i debatten med Bildt för som sagt Carl Bildt är en gammal slug räv i alla politiska sammanhang men med samma dammiga argument som man hade vid omröstningen ang inträdet i EU: Utanförskap, arbete över gränserna och säkerhet var ju saker som man skrämde eller lockade folk med redan då!
    Harriet, din blogg här visar på ett utmärkt och värmande sätt att vi fortfarande , om än få, som är vakna nog för att se det förfall som kan drabba en så stark demokrati som ändå Sverige varit!
    Det som gör mest ont är att vi genom historien blivit förda bakom ljuset genom lögner, mörkningar och att våra styrande utnyttjat och skott sig på våra skattepengar! Det som skrämmer att det vi pratar om här är inte längre förenligt med svensk lag utan vi riskerar att bli straffade för våra åsikter!
    Detta var kanske inte en direkt kommentar på just detta inlägg men praktiskt taget allt som tas upp i denna blogg strider mot den ”nya” demokratin Sverige! Tyvärr är det tillräckligt många som fortfarande går runt och tror på alla dessa rena lögner!
    När till och med vår statsminister reser för att träffa Donald Trump och där ljuger honom rakt upp i ansiktet säger en hel del om vad våra så kallade folkvalda är kapabla till!
    Det finns väl heller inget annat land än Sverige där befolkningen ska anpassa sig till minoritetsgrupper och inte tvärtom!
    Språkundervisning som lagt mer tyngd på det språk en invandrare redan kan än svenska!
    Läkare som pratar så dålig svenska att många äldre inte förstår vad dom säger och tvärtom!
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att dessa styrande en dag ska få stå till svars för vad dom gjort!
    Ett svek inte bara mot oss som redan bor i detta landet utan även mot de som kommer hit!
    Stay strong Harriet!

  2. Helt rätt Harriet, C.Bildt har en del att förklara ihop med Estonia-katastrofen (25 år nästa år) – C.Bildt och Reinfeldt har varit och förmodligen fortfarande är för ett Turkiskt
    EU-medlemskap – (globalism) vilket för mig är totalt fullständigt otänkbart – se upp med den sluge och tyvärr skicklige C.Bildt.

    1. Ja Staffan. C Bildt är lömsk och svår att debattera mot. I kväll möts J Åkesson och Bildt i Tv.

    1. Denne man borde sitta på häkte efter alla oklarheter, oegentligheter kring Estonia haveriet. Där starka misstankar finns om Sverige som transitland för krigsmateriel från det sammanfallande Sovjet till Mellanöstern. Därför lystes gravfrid med cement snabbt över fartyget, trots anhörigas protester.
      ”Den enda vägen går till Europa” förkunnade denne lömske politiker, dvs. till hans eget bankkonto, som fyllts på av den globala finanseliten, där Rotschilds bankimperium utgör basen.

Kommentarer är stängda.