Historieförfalskning, populärt hos regeringen

Hybris är en av utrikesminister Margot Wallströms främsta egenskaper. Minns hur hon drottninglikt tågade in och sedan ut för nästan 30 år sedan på en konferens för sjukgymnaster, när hon var socialminister, med en ”hovdam” efter sig.
Rehabilitering och integrering löser allt…
Minns att konferensen handlade om de ökade sjuktalen, som skulle lösas med mer rehabilitering. Nu, är politikers inneord integrering, som ska lösa alla migrationsrelaterade problem.
Men inget svar ges på frågan vad gör vi med patienter och klienter som varken vill rehabiliteras eller integreras?
De som är lata, smarta och som saknar symptom och asylskäl, vars mål var sjukskrivning, förtidspension gärna med godkänd arbetsskada och nu med målet PUT och medborgarskap.
Båda grupperna var och är parasiter på välfärden, som minskar för de riktigt behövande och brickor i spelet om den politiska makten. Sjukskrivningsepidemin på 90-talet slutade med att de riktigt sjuka fick betala för att fullt friska skulle sluta att sjukskriva sig.
Massinvandringen får främst betalas av de som står längst ner på den socioekonomiska trappan och som extra bonus för politikernas karriärpolitik, så har både trygghet och samhällskontraktet försvunnit för tyngda skattebetalare, allt medan vänstern hojtar om global solidaritet.
 I stället för att svara blev vi som ställde frågan (om åtgärder för de som inte vill rehabiliteras och integreras) förklarade för icke kulturkompetenta, sedan för främlingsfientliga och nu är jag en rasistisk högerpopulist, som borde hålla tyst.
Därför är det ett hån mot oss inom vården, polisen och brandkåren som tidigt förstod att den extrema invandringen, skulle knuffa landet mot nedförsbacken, när Ulf Kristersson nu säger att väldigt få förstod problemen med invandringen.
Att jag i stor uppförsbacke under yrkesåren har gett järnet för att hjälpa ett 100-tal invandrare under deras rehabiliteringsförsök hör inte dit. Jag kände mer bedrövelse, när politikerna predikade om lönsamhet och berikning.
Margot twittrar om EU:s jokrar
Nu försöker utrikesministern tävla med Trump på sitt twitterkonto genom att läxa upp fulingarna Viktor Orbán i Ungern och Matteo Salivini i Italien. De är ett hot mot demokrati och yttrandefrihet.
Orsaken är att de är solidariska mot sitt folk och inte mot EU:s uppdragsgivare, den globala eliten, när de stänger dörren för  illegala invandrare.
Orbán och Salivini är Jokrar i EU:s kortlek, precis som Åkesson är på hemmaplan.Skillnaden är stor, Trump anser att Google, Facebook, Yougov och de stora nätjättarna är ett hot mot yttrandefriheten och att illegala invadrare är ett hot mot samhället.
Wallström med vänstern anser att landets folk är det.
Demokratins folkstyre är nu mycket tunnt, eftersom det är EU som håller i ratten. Grundlagsskyddet som garanterade att Sverige var en fri stat har tagits bort, genom dolda statskupper av riksdagens politiker under 1994 och 2002.
Därigenom har riksdagen redan sett till att EU rätten har konkurrerat ut folkets rätt. Läs Björn Söders (SD) motion från i fjol.
Historieförfalskning
Migrationsminister Heléne Fritzon vill vara Margot behjälplig. Hon sätter likhetstecken mellan Ungernkrisens flyktingar under 1956 och dagens illegala välfärdsmigranter, som till 90 % utgörs av frustrerade unga och mobilförsedda män från länder där kvinnor har ringa värde. Vilket har besfästs med rekord i våldtäkter, ofta utförda i grupp, så deras egen kultur inte utsätts för assimilering till regringens feministiska politik.
Hon kanske inte vill vara sämre än Åsa Romson, som tårögd deklarerade att drunkningarna på Medelhavet var att jämföra med Auschwitz. När det var hennes förflackade miljöparti, som var ansvariga för döden på Medelhavet, med sina locktoner om evig bidragsförsörjning, som lockade Reinfeldt till vänsterprassel, när väljare föredrog SD.
Sveriges ambassadör krävs på förklaring
Ungerns utrikesminister blev förbannad över Margots twittrande och kallade upp Sveriges ambassadör i Budapest, för att få förklaring till denna dams attack på Ungerns migrationspolitik, enligt Reuters.
Tyvärr är risken stor att UD:s falska historia och Sverigebild får fortsätta. Risken är överhängande för att vi får en samlingsregering med Bilderbergarnas kronprinsessa Annie Lööf som statsminister. När Åkesson kastas ur kortleken.
Detta mardrömsscenario får Frankensteins monster att framstå i ljus dager, till skillnad från denna ev. regerings ministrar. Då lär nog Sveriges ambassadörer bli uppkallde titt som tätt till andra länders beskickningar och får försöka bortförklara regeringens förolämpningar och fadäser.

Källa: http://www.kormany.hu/en/ministry-of-foreign-affairs-and-trade/news/illegal-immigration-peter-szijjarto-summons-swedish-ambassador

2 tankar kring ”Historieförfalskning, populärt hos regeringen

  1. Eller genusvetare, ideologiska forskare, åsiktsuppfostrare osv som har sk icke-jobb. Eller folk med bidragsjobb livet ut. För att fylla på listan med parasiter som dränerar vår gemensamma kassa.

    1. Ena halvan administrerar bidragskarusellen, den andra halvan konsumerar den. Frågan är vem som skall betala den? Nya lån, gillar banksfären och Sverige köps upp av globala miljardärer och folket undrar vart landet tog vägen.

Kommentarer är stängda.