Statsministern mumlar, äter korv, gömmer sig och mutar barnfamiljer

”Alla orden som inte betyder någonting. Den här sömningheten , mumlandet. Enda gången då han tänder till är när det handlar om korv med bröd”

Alex Schulman, Expressen om Stefan Löfvens svaga insats i valrörelsen.
”Steget Efter” har konstaterat att statsministern inte gillar att debattera.
Men nu på upploppet har han vaknat till och hoppas på barnfamiljernas röster, med undantag av de med svårt sjuka barn. Maxtaxan gick ju vägen i tidigare val, så nu gäller det att fjäska till, så han kan klamra sig kvar, 5,6 miljarder kostar detta mutkalas och arbetsgivarna anger > 30 miljarder i förlorade intäkter, där välbehövliga skatteintäkter ryker.
Steget Efter ser hur det går till.

Skam över denna regering! Tack ”Staffan” för detta tips!

https://vimeo.com/287142791

5 tankar kring ”Statsministern mumlar, äter korv, gömmer sig och mutar barnfamiljer

  1. ”Sanslösheten” är för mig obegriplig, gamla förklaringar om indoktrinering, grupptryck, karriär, feghet, dålig moral, godhetsnarkomani räcker inte, när fakta, statistik, rapporter ständigt avslöjar massmigrationens mörka påfrestningar. Eller är det så enkelt att alltför många väljare enbart är dumma i huvé? När skolan prioriterar värdegrund, genus och förkastliga strukturer i stället för att lära ungarna läsa, skriva och räkna?

   1. Skolans uppdrag är att uppfostra barn & ungdomar till könslösa hens, att programmera de att ta avstånd i från SD & andra Sverigevänliga partier, men absolut INTE att läsa, skriva och räkna och DEFINITIVT INTE att lära sig kritiskt tänkande, ja utom att kritisera uppenbara fakta från den nya Sverigevänliga Folkrörelsen. Trist men sant. Ingen ändring 2022 senast, då flyttar jag från Sverige. Jag är mer än lovligt trött på att fylla Anderssonskans skattlador med pengar som hon sen öser över alla världens lycksökare.

    1. Jag lyssnar nu med ett halvt öra på debatten mellan Löfven och Kristersson, när skolan debatters, mer resurser, mer resurser är mantarat från Löfven, Kristersson tänker en aning längre och nämner innehåll, men ingen nämner att kranen måste stängas helt för asylanter, det är tabu. Löfven tror ännu på fördelning inom EU, trots att Macron tappat tron på detta idiotiska förslag. Den sämsta valrörelse i mannaminne är mitt omdömme, där ingen nämner elefanten i rummet och när en som gör det, då ökar engagemanget betydligt hos 7-klövern i sann bäste bror gemenskap. Tyvärr är jag för gammal för flytt till annat land.

     1. Tror vi har en bra samsyn på tidernas sämsta ”valrörelse”,men nu måste Alliansen rycka upp sig ta ansvar och acceptera folkets röst. Förpassa Såsseriet och Marodörerna till oppostionens ringhörna minst 4 år, ta makten och släppa in Sd i ett normalt politiskt samarbete. Varje regerings alternativ UTAN rödgrönrosa är att fördra! Jag blir så förbannad över Alliansens ständiga feghet lr ”markeringar” mot Sd. demokrati handlar om samarbete inte exkluderande. Dom partierna som förpassar Sd åt sidan är inte demokratiska, det är klassisk fascism att göra det.

Kommentarer är stängda.