Välfärden inte längre till för gamla pensionärer

Olle Ljungbeck ställer här frågan: Hur länge till skall folkmördarna och folkförrädarna få förstöra livet och ta ifrån oss – svenska folket -rätten till ett tryggt liv där vi får skörda den välfärd vi skapat?
Ljungbeck utgår från ett besök på en vårdcentral, med en nära anhörig, som behövde läkarbesök. Först var det svårt att få tid, men med envishet gick det. Tyvärr var båda var ute i ogjort väder, för av 8 läkare fanns det bara en med svenskklingande namn. Den utomeuropeiska läkaren kunde ej ställa diagnos, trots konsultation med kollegor. Den vårdsökande ombads återkomma om två veckor då den ordinarie läkaren var tillbaka.
………………………………………………………………………………………………………….

För några dagar sedan fick en mig mycket närstående anhörig (80 år) symptom som tydde på att något hälsoproblem tillstött. Då detta medförde betydande besvär beslöt vi att kontakta läkare. Efter samtal med en sköterska på den lokala hälsocentralen fick vi beskedet att vi skulle bli uppringda om en timme. Så skedde också. Eftersom min anhörig kände smärta krävde vi att få konsultera en läkare på centralen. Detta skulle först inte vara möjligt men genom vår envishet fick vi till slut en tid.

Ankomna till hälsocentralen fann vi varenda sittplats upptagen av individer som det påstås skall berika oss och rädda vår välfärd. Ingen erbjöd oss en sittplats trots att ett flertal bestod av ungdomar som troligen enbart var sällskap.

På en informationstavla kunde vi läsa att centralen hade 8 läkare. Vad som trots detta gjorde oss en aning förvånade var att endast en av dessa bar svenskt namn.

Så småningom fick min anhörig komma in till läkare som var utomeuropeisk. Tyvärr kunde denna läkare inte ställa någon diagnos och inte heller någon av kollegerna som hon tillfrågade. I stället fick vi  beskedet att hon fick vänta på sådan och eventuellt behandling om  14 dagar då hennes ordinarie  svenske läkare var åter efter semester.

Sålunda fick vi lämna hälsocentralen utan att bli hjälpta så när som rekommendationen att inköpa ett receptfritt medel av något slag.

Efter detta måste vi, över 80-åriga pensionärer, som arbetat ett helt liv och om fortfarande var för sig årligen betalar in en inte obetydlig summa i skatt, ställa frågan om det kan anses vara denna slags humanism, som inte minst Stefan Löfven och övriga sjuklöverns ”ledare” dagligen stoltserar med när de utnämner sig till världens främsta humanister!

Samtidigt vill jag fråga om det är osanning att påstå som jag skrivit i rubriken – folkmördare och folkförrädare – eftersom de politiker Stefan Löfven inklusive de i sjuklöverpartierna som röstat för massinvandringen utan att höra folket, måste anses ansvariga för det enorma våld i form av mord, våldtäkter, rån, sexuell terror jämte förstörelse av allmän och privat egendom för miljarder som dagligen sker i dagens Sverige?

Själv anser jag att de är de ansvariga för det jag här redovisat och därför bör benämnas på det sätt jag gör.
Om Du håller med mig, skriv på mitt upprop om krav på Löfvens avgång. Ju fler som skriver på, desto mer eroderas hans regering, vars ”humanitet” inte tycks omfattar gamla pensionärer.

http://upprop.nu/MRWV

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 80591 Gävle”
……………………………………………………………………………………………………

För er som tvekar, vill Ni riskera att tvingas lägga Er klockan 18.00 varje kväll?
Vilket kan bli fallet om Stefan Löfvens globala humanitet får fortsätta.

Tvångsvila i denna värme under 14 timmar det är vad en handikappad dam på 71 år tvingas göra, pga av för lite personal på vårdhemmet. Hon hade glädjande nog skinn på näsan och vägrade (Rapport den 29/7).
Men ingen har frisedel från sjukdom och skador. Alltför många tänker att det händer inte mig och lever sitt liv utan tanke på de drabbade, där många lider av undernäring utan hjälp i sikte. Medan ensamkommande kan slå sönder inredning på sina HVB hem, om maten anses fel på tallriken.

Jag vet att jag ständigt upprepar, men för nya läsare fanns denna information redan under 2009.

Östgöta Correspondenten 2009-11-20:
– En vikarie fick nattetid ensam ha ansvar för 38 st vårdkrävande gamla med demens och svåra sjukdomar på ett vårdhem i länet.
– Dagen efter den 21/11 kunde jag i DN läsa, att 20 personer arbetade i skift på ett HVB boende i Övertårneå med till synes helt friska sk. barn …..
Detta faktum borde uppröra varje hederlig svensk. För vem vet, nästa gång livet slår till kan den drabbade vara Du!

19 tankar kring ”Välfärden inte längre till för gamla pensionärer

 1. Nej välfärden är inte till för pensionärer. Det stämmer. Nyadeln som inte bidragit med en enda krona skall ha det bra. Folkutbytet skall fortgå enligt Bilderberg , NWO. Jacob Rotschild beklagar sig över att det inte går som han vill och tänkt. Donald Trump och Vladimir Putin är stora hinder.

 2. Med tanke på att hade H Clinton blivit president då hade det sett annorlunda ut idag.
  Tyvärr höll inte deras mångåriga planer på att en NWO skulle ta över oss alla.
  Hade planerna gått i lås då hade vi haft en katastrofal situation i Sverige, som i övriga länder.
  Att Sverige har brist på läkare kan vi tacka Carl Bildt för. Moderaterna halverade antalet platser till läkarutbildningen 1992. Tidigare när Fälldin var statsminister framkom det ju att Carl Bildt är en CIA agent. Han ringde under sessionen amerikanarna och förmedlade hur regeringskonstellationen skulle bli, innan det svenska folket fick den vetskapen.
  Som tur var uteblev agendan för NWO. Men kaoset inom sjukvården, Polis, socialtjänst m.m. får vi dras med.
  Den okontrollerade massinvandringen var/är också en del NWO planer.
  Tack vare Trump, slapp vi ett fullständigt samhällskaos.
  Det är detta som nu speglar av sig i den flathet som cirkulerar bland våra s.k. politiker. Speciellt M som varit springschas åt NWO i säkert 50 år eller mer. Meningen var ju att det NU skulle råda en NWO som skulle ”sköta allt”!
  Inte undra på att politikerna springer runt som yra höns och ingen har ett budskap som folket vill höra!
  Man kan nog säga att p.g.a. NWO misslyckandet, med USA valet, tappade de 7:s gäng i samma ögonblick sin politiska orientering över sin identitet.
  Det visar bara på att DE är inget annat än ”marionettfigurer” som kontrolleras av utländsk makt. De är politiska ”överlöpare” som svikit det svenska folket. Ingen av dem är värd ”en” röst. Man köpte nyligen Robotsystem för 10 Miljarder, men vi har inte råd med egna vattenbombningsplan! Politiker, det svenska folket vill ha VÄLFÄRDEN som Nr 1 och ASYLSTOPP som Nr 2 innan ni gör era leksaksaffärer.

 3. Orsak till att landets förstörs är inte de politiska partiernas fel. Det är naturligt att det finns partier för alla åsikter. Orsaken står att finna i att svenskarna i hög grad röstar på partier som driver denna politik. Majoritetsbeslut är ju demokratiskt och då får minoriteten stå tillbaka.

  Som folk får vi skylla oss själva, precis som de flesta arabländer utan olja har levnadsstandard. De har valt att leva enligt ålderdomliga religiösa regler, men deras Gud hjälper många genom svenska staten.

  Vi har valt att ta in lågutbildade och låta dem införa sin livsstil här.
  Vi har valt att ge bort vårt välstånd. Tyvärr verkar få ha insett det.

 4. Vad som verkligen är viktigt att beakta är vårt ”Säkerhetsskyddsavtal …”med USA –
  om”Vetenskapligt och tekniskt samarbete……” … utarbetat 2007 , undertecknat av vår dåvarande US-ambassadör J.Hafström 8 april 2008.
  Pådrivande av utformningen enligt P.Krabbe – F.Reinfeldt och C.Bildt. Förvånad ?
  Ref. till nedanstående länk –artikel som även innehåller två länkar till avtalet!! Hot stuff.

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/08/05/under-politiska-och-kemiska-moln/

  Lägg därtill värdlandsavtalet med NATO – och ett avtal sedan i våras – försvarsministern kom tillbaka från USA och var nöjd o stolt .(kan inga detaljer)
  — vi har inte mycket att sätta emot – ex. chemtrails -sprayningen och HAARP /Lois .

  P.Krabbe inledde artikelserien förra våren med rubriken ” Vem bestämmer när solen ska gå i moln” – skrämmande.
  Här ytterligare läsvärd länk.
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/03/03/hoten-mot-manskligheten-slutdiskussion-del-5/

  1. Tack för avslöjande länkar.
   Peter Krabbes uppmaning för ett år sedan är värd att tänka på angående sekretessavtalet med USA, dvs. med The deep state och Bilderbergarna med sina hjälpredor Reinfeldt och Bildt, båda rika som troll i dag…

   Citat ”…..Det är således endast den regering, som vi själva har att välja, som kan omformulera detta avtal så att svenska myndigheter har egen beslutanderätt vad gäller allmänhetens insyn i förhållanden som gäller svenskt territorium och svenska medborgares hälsa och välbefinnande. Beakta detta i kommande val!!”

  2. Bra Staffan att du tar upp ett allvarligt problem. Jag har följt Peter Krabbes blogg länge. Har själv upplevt och sett flygplan utan transponder flyga utanför Stockholm. Bespruta kors och tvärs. Mycket otäckt att människor kan vara så djävulskt onda.

 5. Det är stöld när partier i riksdagen tar inbetalda skattepengar från en grupp människor, sina egna gamla och sjuka, och ger till en annan grupp människor, välfärdsmigranter.
  Några tror att man kan göra så som kristen, det är fel. Det finns inte en enda bibelvers, som säger att man som kristen har ansvar för hela världen. Tanken om global solidaritet kommer från socialismen, inte från bibeln. Som kristen har man först ansvar för sina närmaste. Se 1 Timoteus 5:8.

 6. Känner inte helt igen mig i berättelsen om svenska sjukvården. När jag skulle behandlas för min ögonsjukdom har jag alltid med ett undantag fått kompetent behandling. och den kompetente hade ett namn som skvallrar om härkomst från så kallat mena land; den inkompetenta personen kom troligtvis från Sydamerika jag klagade skriftligt till vårdgivaren som var Cityakuten (beläget i centrala Stockholm) Fick sent omsider det svammelsvar som läkarna tror att de kan avfärda klagande patienter med dock slutade det med att jag fick patientavgiften tillbaka

 7. Vid valet 2014 var det ca 87% av de röstande som tyckte att allt stod rätt till i vårt land.
  Jag hoppas att något färre fortfarande tycker så den 9 september i år.

  1. Jag undrar ständigt vad det är för fel på folk? Indoktrinering, karriär, rädsla för stigmatisering räcker inte som förklaringsmodell. Eller har självskadebeteendet spridit sig till hela åldersspannet?

   1. Träffade två ytterligt välutbildade personer som tyckte att allt var väl i Sverige De är visserligen välbärgade och behöver inte själva oroas för framtiden. Men de fnös när jag sade att jag kollar på nätet och hittar annan info.
    Sedan var det samtalet över!
    Ser man på TV, lyssnar. på radion och läser dagstidningar behöver man inte oroa sig. Så stundtals undrar jG om det är jag som är snett ute!

    1. Nej, det är Du inte! Klarsynta ser och trampar inte snett. Har man gott om pengar så är risken stor att smittas av de tre små apornas beteende, att inte se, inte höra, inte tala om obeghagligheter är mycket bekvämt.

     1. Tack signaturen Andersson för att jag fick lära mig ett nytt begrepp ”Gaslightning”
      ”Gaslighting är en form av psykisk misshandel där information förvrängs, förvanskas eller utelämnas eller där falsk information presenteras med avsikten att få offer att tvivla på sina egna minnen, uppfattning och sinneshälsa. Det kan variera från att förövaren endast förnekar ett begånget övergrepp till att iscensätta bisarra händelser med avsikten att desorientera ett offer.” Kommer från filmen ”Gasljus” där Ingrid Bergman gjorde succé.

 8. Ett exempel på den nya sortens vård av äldre personer kommer här: En 71-årig man som blev akut by pas opererad för 20 år sedan fick andningsbesvär plötsligt. Liknande de som han opererades för 20 år tidigare. Åkte då till akuten i Motala där man inte fann något fel men han skulle ändå få göra ett arbetsprov. Det tog 6 månader att få komma till arbetsprovet!!! Dessbättre visade provet att det inte var något problem

 9. Det är en förtäckt/otäckt/passiv ETNISK RENSNING av svenskar som pågår i detta landet, Sjupartiet har det på Agendan, lägg det på minnet i fortsättningen, dessutom att svenska ”journalister” ställer sig bakom rensningen.

Kommentarer är stängda.