Generösa bidrag, Youtube-Tack och kravlöst medborgarskp

Tänk så härligt att bo i Irak och få en halv miljon i bidrag!
Kvinnan som flyttade tillbaka till Irak, ”glömde” anmäla detta. Kanske för att adress saknades i Sverige?
Barnbidrag, flerbarnstillägg, föräldrapenning och bostadsbidrag betalades ut varje månad sedan flytten under 2013. Nu är hon anmäld för bidragsbrott, men ingen tror väl att FK i Stockholm får någon återbetalning.
Hur många som gjort som hon, vågar jag inte tänka på. Toppen på ett isberg. Kontroll av bidragsföldet till invandrares aktuella hemvist, betraktas som en kränkning och det drar sig nog FK för i det längsta att åtgärda och absolut inte i valtider.
http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/kristianstad-kvinna-fick-en-halv-miljon-i-bidrag-bodde-i-irak/
……………………………………………………………………………………….
Tino Sanandaj är som vanligt på bettet, så här skriver han på Facebook:

”Granskning av register tyder på att tusentals invandrare lämnat Sverige men fortfarande är folkbokförda här. I en del fall handlar det om misstag, men i andra ett sätt att bo i sitt hemland men fortsätta få bidrag. Expressen om en kvinna som fick bidrag utan att ens ha en svensk adress:

”Kvinna fick halv miljon i bidrag – bodde i Irak

Under drygt fyra år kammade den 40-åriga kvinnan hem bidrag – trots att hon bodde i Irak. Hon misstänkts ha lurat till sig drygt en halv miljon kronor. – Hon har ingen svensk adress, det finns bara en postadress i Irak, säger Rickard Glantz, presstalesperson vid polisen i Kristianstad.

När kvinnan bodde i Sverige beviljades hon bostadsbidrag, barnpenning, barnbidrag och flerbarnstillägg för sina fem barn. Under sommaren 2013 flyttade hon till Irak. Men den informationen delgav hon inte svenska myndigheter – och fram till för ett år sedan fortsatte bidragen att betalas ut”

Hade kvinnan varit skickligare hade hon inte åkt fast. I orter som Malmö är det lite av en industri att få falska adresser för säg 2000 kr i månaden så man ser ut att bo kvar och få sina bidrag.

Sydsvenskan: ”Folkbokföringen har blivit ett brottsverktyg…I en sådan här tvårumslägenhet på Rosengård i Malmö var 45 personer folkbokförda häromveckan. Migrationsminister Helene Fritzon (S) häpnade inför åsynen.”

Hur många miljarder handlar detta bidragsfusk om?

Svaret är att ingen vet då man aldrig undersökt det. Politiker som i flera år bluffat för svenska skattebetalare om lönsamma flyktingar vill inte att det ska komma fram vad de ställt till med.”
……………………………………………………………………………………………………………..

Inte konstigt att ”Elin” 71 år måste i säng på sjukhemmet redan klockan 18.00 pga för lite personal och att svårt sjuka barn blir utan assistans. Vårdplatser saknas för patienter, som måste skrivas ut innan de kan stå på benen, andra får vänta i långa köer och somliga hinner dö under tiden.

Annika Strandhäll kör sitt vanliga mantra om en vård i världsklass, som allt färre når och hennes kollega Helen Fritzon kan inte svara på frågor om den förkastliga gymnasielagen och Löfven verkar sitta i en garderob om han inte är i Bryssel och stöttar Junker.

Att inse att hög migration leder till låg välfärd är inget för Löfven och Alliansen med deras aktivister. De ser bara sambandet mellan detta EU- fjäsk och egen karriär. Nu pågår tävling om mer resurser för massinvandringens följder och fler verkningslösa integrationsprojekt till de som inte vill bli inkluderade. Baktanken är fler jobb för sina värdegrundsindränkta stödpatruller.
Generösa bidrag med förturer är nog innebörden av socialdemokraternas valbudskap ”Trygghet tillsammans”, som enbart nyanlända får och de som återvänt till sina hemländer, för värdlandets befolkning är det snålt med både trygghet och välfärd. Gamla invandrare går över till SD, som fått jobba hårt och lära sig språket på egen hand, utan SFI dalt.

Öppna hjärtan, som nu blöder är rätt åt denna sovande massa, tänker nog en nöjd och elitförsörjd Reinfeldt, som nu drar in  nära en miljon i månaden på sina företag, efter att ha insett att SD är svårmobbat. Han smet ut bakvägen efter förra valet, månne fler partiledare ligger i samma startgrop?

All kraft läggs nu på att dra i SD:s rötter, som gått av för länge sedan, till skillnad från nazistvurmen inom centern/dåvarande bondeförbundet under 30-talet och socialdemokraternas egna, som SD nu lanserat på Youtube. Där ikonerna Gunnar och Alva Myrdal tappar folkhemsglorian av sin kastreringsiver för undermåliga individer. 

Men filmen raderades snabbt, säkert som Tack från denna nätleverantör, för mark, byggnadslov, skattefördelar till Haarpanläggningarna/servicehallarna på marken, som ogenerat får bidra med värmerekord tack vare gigantisk mikrovågsstrålning från landets sk. Haarpanläggningar (service stationer till nätleverantörerna med förtätning av antennsystem) Men efter proteststormen på nätet kom den tillbaka. http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2017/08/cancerexpert-bevisen-kan-inte-langre-ignoreras-mobilstralning-orsakar-cancer/

Våra politiker är i vanlig ordning en samling fjäsknissar utan vett, även till ICNIRP, en industrivänlig organisation, som tillåter 100 ggr högre gränsvärden för strålning än Schweiz, Italien och Ryssland.
Men nätets ägare nöjer sig inte med det, strålskyddsstiftelsen (Tack Stefan och signaturen ”TT”) består enligt dessa köpta herrar, av en samling bluffmakare, de är årets förvillare och smädelserna haglar. Samma behandling fick de första asbetsutsatta arbetarna, som kippade efter luft med sina lungemfysem, innan den tog slut. 

Sjukvården tillsammans med politiker är makalösa att hitta på andra, naturliga förklaringar, liksom arbetsgivare med sina advokater, när det gäller skadestånd för olyckor och sjukdom som orsakats av jobbet. Läkemedelsverken ligger heller inte långt efter.

Samma taktik med bortförklaringar använder alla globalfrälsta makthavare, för faktorer, händelser som kan störa den globala elitens profit och sin egen karriär.

Dubbelt medborgarskap utan krav blir nog bara kvar för invandrare som flyttat hem, svenskar utomlands lär nog få pallra sig hem och jobba tills de stupar, nu när över 300 000 anhöriga skall in till denna bidragsbjudning.

11 tankar kring ”Generösa bidrag, Youtube-Tack och kravlöst medborgarskp

 1. Och så har 225 kr SD-post ”försvunnit” hos Postnord, lr Postnörd som det egentligen heter i original.

  1. ”Svenska elkonsumenter ska betala dubbelt för att andra länder ska få snabbare Facebook-uppkoppling och Facebook ska gröntvätta sin tjänst – dels direkt via elpriset och dels genom att slå ut svensk basindustri och 10.000-tals förlorade arbetstillfällen när basindustrin får lägga ner pga elpriset”, skriver Wilderäng i sin blogg.”
   Tänk att våra politiker tyckte att det var orimligt att miljardärerna Mark Zuckenberg/Facebook och Sergey Brin/Google skulle finansiera sina datacenter själva…. Men rimligt är att beskatta medborgarna till sista kronan, för att visa att de är i framkant av utvecklingen. Avvecklingen av landet med bortsopat samhällskontrakt är dem likgiltigt, för deras eget är skrivit av den globala finanseliten.
   Tyvärr sover majoriteten av det svenska folket ännu. Tack Stefan och Hans, som förde detta elände på tal!

   1. Mark Zuckerberg är barnbarn till avlidna David Rockerfeller. Kan berätta att när google skulle bygga en serverhall i Horndal i Avesta kommun. Var förhandlingarna mellan kommunen och en advokatbyrån i Stockholm topphemliga med kodad kommunikation.

    1. Äpplet faller inte långt från trädet. Sekretss precis som hos regeringen, där offentlighetsprincipen krymper betänkligt. Tack för upplysningen.

 2. Lite utanför ämnet. Läste på http://www.friatider.se att elpriset i vinter kanske kommer upp till 3kr/kwh timme. Helt otroligt. Det saknas 10 kärnreaktorer. I Finland bygger man kärnkraftverk. Elpriserna kommer knäcka många svenska familjer. Inte bostadsbubblan som många har framfört. Vind och solkraft fungerar dåligt i Sverige den mörka årdtiden när vi som mest behöver energi.

  1. Ingenting är nu för tiden utanför ämnet. Oavsett ämne/händelse så kan man följa pengarna. Jag hamnar först hos våra globala, folkföraktade politiker och bakom dem står oligargerna, Rotschilds bankimperium med Bilderbergarna som är EU:s sufflörer. Därför skyr dessa globala aktörer inga medel för att tysta oss som vill värna vårt land. Forskare eller lekman får samma svartmålande behandling. Nu är det relevant att sjunga ”Upp trälar ut i alla stater….” När statsministerns med följe stämmer upp i denna kampsång, då mår jag illa.

 3. För länge sedan blev det strul med utbetalningar från någon myndighet, kan ha vRit försäkringskassan. Då skickades det ut postavier istället OcH för många kom tillbaka med ”adressat okänd”. Kanske FK skulle i sitt system lägga in att då och då skicka ut postavier.
  Numera är vi ju registrarde med lägenhetsnummer. Måste vara enkelt för den myndigheten att kolla hur många som är skrivna på adressen.
  VILL man inte? Eller…..?

  1. Nej, det blir för känsligt att åtgärda, när t.ex 43 hyresgäster är skrivna på samma adress. Lägenhetsinnehavaren tjänar stora pengar och bidragen flödar med flera identiteter och landets fattigpensionärer ökar med rekordfart.

  2. Det skulle nog anses rasistsikt att sända utbetalning till en adress eller att kräva personlig utbetalning på kommunkontoret. Vad gör en del svinn när man kan höja skatterna i miljöns och välfärdens namn. Däremot krävs verkningslös minskning av koldioxidutsläpp till sista droppen. Svenskar betalar ju och fortsätter i hög grad rösta på politiken.

   1. ”Vad gör en del svinn när man kan höja skatterna i miljöns och välfärdens namn” blir 2018 bevingade ord!

Kommentarer är stängda.