Löfvens hycklar om SD:s förflutna, men om sitt eget tiger han still

 Nu har oron spridit sig i inom hela socialdemokratin över tappade röster. Då försöker statsministern än en gång plocka fram det utslitna nazistkortet för att skrämma väljare som gått över till SD.
Men denna gång gick det inte så bra, för SD gick till motangrepp och presenterade en film med avslöjande om hans eget partis mörka förflutna, som lades ut på Youtube. ”Ett folk, ett parti -socialdemokraternas historia”  vars rötter ingen vågat rycka i.
Lars Bern, alltid lika alert kämpande mot Gudarnas dumhet, skriver i Anthropocene och Nya Dagbladet om ”Socialdemokraternas självmål” vilket innebär att den som gräver en grop åt andra kan lätt trilla i den själv.

Min misstanke är att i första svängen, drog någon sossepamp i trådar till Youtube och fick dem att stänga ner visningen, men något som jag lärt mig är att det är marknaden som styr, om profiten tryter, då spelar innehåll inte ett dugg.

När proteststormen ökade i styrka, så kom filmen om mörkret inom rörelsen tillbaka. Artiklarna på nätet är många, jag väljer här en av Öystein Rönne från NewsVoice , som konstaterar:

Denna uppmärksammade film borde väcka varenda fortfarande sovande sosse, som också borde ställa sig frågan: kan det ändå kanske vara så att jag är hjärntvättad?”

ÖR avslutar sin artikel med: ”Ni krympande skara sossar som finns kvar, missa inte chansen i valet att sätta spiken i kistan för detta bedrägliga parti! Jag lovar att förlåta er, genom decennier lojala hållning, ty hjärntvätten har onekligen varit synnerligen effektiv om än osmaklig.”

Samtidigt vill jag Tacka signaturen ”Nisse” för hans upplysande kommentar den 6/8!

För de som vägrar släppa taget om värdegrunden, kanske nästa artikel från NewsVoice ”Fakta som krossar de som romantiserar massinvandringe” av Erik Wiklund, kan göra greppet lösare.

Fakta från olika håll visar att majoriteten som flytt till Europa inte är flyktingar utan ekonomiska migranter. Det har vi andra insett för årtionden sen, men blivit insmorda i främlingsfientlighet och rasism.

Några citat från artikeln:

 • Polisens talesman Renato Cortese, talesperson för den italienska polisen, sade redan under 2015: “Sveriges bidragssystem är skyldig till tusentals migranters död i Medelhavet”och “Till Sverige dras migranterna på grund av de generösa bidragen och skattefinansierade livsförsörjande uppehälle för de som varken kan eller vill arbeta”.

(Under samma tid snyftade Åsa Romson ut med sin godhet och historielöshet, bredvid en pressad Löfven, som presenterade sin låtsasåtstramning)

 • Även UNHCR rapporteradei september 2015 att; av de syrier som i sin vandring norrut hade kommit till Turkiet så uppgav två tredjedelar av dem att de söker sig till andra länder på grund av dålig ekonomi och arbetsbrist – och att 90 % av dem ville komma till ett EU-land, helst Tyskland eller Sverige.
 • Även den Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån Frontexstalesperson Fabrice Leggeri säger, år 2018, till nyhetsbyrån France 24: “Det är främst ekonomiska migranter och unga män från Afrika som nu söker sig till Europa.”
 • Svensk personal som arbetar med nyanlända säger att den första frågan som de nyanlända ställer till dem är: “Hur mycket bidrag kommer jag att få?”

Men Heléne Fritzon på order av sossarnas högsta höns, vägrar tillstyrka EU anslutna länders krav på asylanläggningar utanför Europa. Allt för att hindra att deras humana gloria trillar av.

Annie Lööf vill underlätta för anhöriginvandring, en målgrupp som ska utvidgas till alla som skramlat ihop till utsedd ”ankares” resa. Hon har säkert kvar sin förhoppning om 30 miljoner, även om hon inte vill skryta med siffran i valrörelsens sena timma.

Fridolins och Sjöstedts krav orkar jag inte längre kommentera, det skulle vara en förolämpning mot läsares tid.

Om någon väljare, som tänker rösta på 7-klövern råkat ta ett snedsteg utanför åsiktskorridoren, så är mitt råd: Försök att vakna och inse fakta att regeringen ljuger utan skam.

4 tankar kring ” Löfvens hycklar om SD:s förflutna, men om sitt eget tiger han still

 1. Socialdemokraterna, och de andra partierna som ingick i samlingsregeringen under Andra världskriget, har ett standardsvar på frågan, hur de kunde vara Hitlertyskland så behjälpliga, nämligen: ”Det var inte kontroversiellt på den tiden”.

  Men då bortser de från alla antinazister som samma regim placerade i interneringsläger. För dem och deras familjer var det verkligen kontroversiellt. Men nu hoppas förstås Löfven & Co att allt detta ska glömmas med generationsväxlingarna. Ja, det blir nog glömt, eftersom skolans historieböcker inte vågar nämna detta, sägs det.

 2. Det vore mycket intressant att få veta vem/vilka som dels ligger bakom filmen samt de som producerat den. Jag tror inte SD har den förmågan att färdigställa denna film utan frågan är vilka som är bakom? Alliansen? Enbart M? Det sionistiska Israel (som SD sympatiserar med)? Nå, SD vilka är de ALLA som ligger bakom ER film om sossarnas förflutna? SD, Varför fick vi inte filmer om ALLAS förflutna? Kan det vara som så att det är Alliansen som ordnat det och ni frontar mot sossarna sedan är ju valet klart! Eller hur? Det som sker är att vi angrips genom manipulationer, från både inom som utanför Sverige. Allt syftar till att det ska bli en sista tömning av det som finns kvar i statskassan och då ligger väl ALLIANSEN + SD bäst till. Konsten att tömma statskassan till förmån för företagen och till sig själva, har ju alltid varit de Borgerligas ”favoritämne”. Blir det inte en Regering som har asylstopp på sina tapeter då har man förbrukat sin roll som politiker på bekostnad av att man havererar den svenska välfärden som tagits mer än 100 år att bygga upp. Kan någon ge ett enda exempel på VAD har de Borgerliga bidraget med i denna Välfärdsutveckling som man nu istället tömmer, utarmar, säljer etc. på folkets bekostnad?

 3. Kärt barn har många namn.
  Flykting, asylsökande, invandrare, barn, migrant, välfärdsmigrant och nu senast nyanländ.
  Nyanländ säger inget om på vilka grunder personen sökt sig till Sverige.

  1. Det är väl precis det som är meningen, att inga asylskäl skall avslöjas med ordet, eftersom > 80 -90 % saknar dessa.

Kommentarer är stängda.