Sverige har ”Huvudrollen i mordet på Europa!”

Tänk att alltid behöva skämmas för Sverige!

Ni har säker läst om den radikaliserade muslimska kvinnan Farah Alhajeh, som vägrade skaka hand med en manlig chef vid en anställningsintervju, som ej accepterade denna kulturberikning. Jobbet rök, men kvinnan anmälde detta till DO, där det vimlar av rättrogna i muslimer i referensgruppen, precis som bland nämndemännen i våra domstolar. Hon belönades med 40.000 tusen av arbetsgivaren tack vare Allahs verkställande organ;  DO!
Domen har upprört internationellt, det verkar som om regeringen och dess  verkställande organ inte längre känner av att landets humana gloria har slocknat. Det känns som om de har övertagit ”Bagdad Bobs” vokabulär, när verkligheten slår hål på lögnerna.

I Scweitz därmot nekades ett muslimskt par medborgarskap för denna vägran.
”…. Borgmästaren i Lausanne, Gregoire Junod, säger till nyhetsbyrån att de visade brist på respekt för könens lika värde. Vice-borgsmästaren Pierre-Antoine Hildbrand, som satt i den panel som behandlade parets ansökan, är nöjd med beslutet.
– Konstitutionen och jämlikhet mellan könen trumfar trångsynthet, säger han….”
I Danmark lägger nu de konservativa tillsammans med dansk folkeparti fram ett förslag om att skaka hand skall vara obligatoriskt för medborgarskap.
Men hos oss rullas röda mattan ut för radikala islamister. Statsministerns välvilja är utan slut, att hans skyddslingar, radikala salafister vill eliminera demokratin rör honom inte i ryggen.
Hemlandet för Europas trångsynthet är Sverige, där respekten för sharialag är större än för vår egen. 7-klöverns politiker vill inte  lämna sin strävan att upprätthålla första platsen i världshumanitet, där baktanken är riklig belöning från den globala och nationsförstörande eliten. Folkets vilja är dem likgiltigt.
Nu gäller det att ljuga allt vad tygen håller, så valbåsets väljare lyder uppropen om trygghet, sammanhållning och medmänsklighet.
Att 73 % av väljarna anser att Sverige är på väg åt fel håll, rör dem inte i ryggen. Brittiska Ipsos undersökning betraktas väl som Fake News eller att Putin har manipulerat resultatet.
Nu är det inflationssnyft över splittrade familjer med Lövin i spetsen (Fridolin får ligga lågt i denna valrörelse, så inte partiet sjunker under spärren). Anhöriginvandringen skall genomföras oavsett vad väljarna tycker. Att samarbeta med SD är uteslutet, detta unisona uttalande från den splittrade Alliansen är som silverputs på godhetsglorian, trots att folket inte längre bländas.
Väljarna vill ha en handlingskraftig regering. I  Norge och Danmark samarbetar övriga partier med SD:s motsvarighet och har fått gott betyg med omval av medborgarna. Ledarna har vaknat till om migrationens mörka baksida och försöker nu bromsa fallet, där Sverige bara ökar fallet, med snyft och helig asylrätt.
Ett litet hopp för att bromsa Moder Sveas fall rakt ner i avgrunden, vore om M+KD+SD kunde göra gemensam sak efter valet, hoppet finns dock kvar lokalt, där M-politiker kan samarbeta med kollegor inom detta elitföraktade parti.
Med S+C+L och med migrantvärstingarna MP och VPK som stödpartier, så får medborgarna fortsätta att bli vänster styrda från vaggan till graven och däremellan jobba till de stupar för att finansiera den politiska adelns gökungar med förturer och bidrag utan krav.
Konflikten i dag står främst mellan de skötsamma och icke skötsamma, där regeringen ömmar för de sistnämnda. Kanske för att de själva har samma hemvist?

Flertalet av den politiska eliten har aldrig haft ett riktigt jobb, karriären från ungdomsförbundets rövslickeri med  tomma innefloskler och med lögner, fusk och bedrägerier kan bli givande meriter fram till en ministerpost. Sedan följer livets glada dagar, när det gäller framtida ekonomi, se bara på hur väl utrikesministern har lyckats. Hennes pension efter skatt är snart uppe i 100.000 kr varje månad livet ut och den siffran lär nog öka eftersom denna dam inga planer har att lägga av. Alla mutor  till diktaturregimer för en plats i säkerhetsrådet är nog en lönsam framtida investering.  

 

Nu annonserar SVT att många kommuner behöver höja skatten, för stor kull av äldre kräver mer resurser.!!!
Gamla som slitit och släpat under hela sitt liv skall skuldbeläggas, men inte ett pip om välfärsmigranter, som kan få bidragsförsörjning livet ut och inte lyfter ett finger för hederlig försörjning.
Migrationens miljardrullning har ingen del i detta. Lena Micko på SKL har väl fått stränga order från regeringskansliet att hålla tyst.
UD fortsätter med ökad styrka att ljuga om Sverige, allt är frid och fröjd bortsett från nazisterna i Borlänge…..Svartlistade är nog alla utlandsrapporter om landet som fallit, här är det en dansk som återvänder efter många år utomlands, han fick en chock, när han såg mordet på Europa, där Sverige spelar huvudrollen.
När dansken Michael Hansen återvände till sitt hemland efter många år i USA fick han en smärre chock. Allt hade förändrats, till det sämre. Hans vänstervänner hade försäkrat att det där bara vara en högerextrem myt, men Hansen nöjde sig inte;
– Jag tog min kamera och åkte runt i Europa för att se med egna ögon. Det visade sig till och med vara värre än jag trodde, särskilt i Sverige. En dansk vän som följde med på resan sa “Sverige har fallit”.
Hjälp landet att resa sig igen, sista chansen är den 9 september!

10 tankar kring ”Sverige har ”Huvudrollen i mordet på Europa!”

 1. Det är mycket ondskefulla människor som vill förstöra Europa. Om det vore en demokrati skulle vi inte behöva skriva och läsa på alternativa medier.

 2. Ja vi är riktigt illa ute. Med en kommande lågkonjuktur och höga elpriser ,massarbetslöshet, kravaller en ordningsmakt och rättsväsende som har klappat ihop. Belägra sig på landet med bra grannar och samverka verkar vara framtiden. Förbaskat tråkigt att landet har förstörts så inne helsike. Folkutbytet är här. Trodde aldrig att mitt Sverige skulle bli så förstört.

 3. På Svt text tv Kan man läsa om att” M mest öppna för lokalt SD-samarbete”. Då kom det till slut fram att en röst på SD är lika med en röst på M. ”Propagandamaskinerna” avser ju att få ”folk” från S (speciellt) att rösta på SD, som om det vore en protest mot S politiken! Man börjar tydligen på ”lokal nivå” Tror att jag nämnde tidigare att det blir många sossar som kommer slita i sitt hår när de upptäcker att deras röst på SD är detsamma som att man röstade på M. Varför inte rösta på M direkt, gråsossar? Ingen kan väl vara så naiv att man tror att det blir bättre med Åkesson som statsminister. Eller gör det? Tänk bara tanken hur det skulle se ut vid ”Representationerna” runt om i världen. Nej, utan det är Kristersson som står i ”startblocken” till statsministerposten, skulle man kunna tro. Tyvärr har Kristersson ”redan” gjort krokben på sig själv. Det har NU i efterhand visat sig att HAN var ordförande för Adoptionscentrum under den tiden, Sveriges största adoptionsförmedlare, senare visade sig att barnen hade stulits från China, för att bl.a. säljas för adoption i Sverige. Många av barnen FÖRSVANN (om inte alla)! Det verkar som om att det handlar om Pedofili! Vad säger den ”blivande” statsministern, f.d. ordförande i Adoptionscentrum? M.a.o. både SD och M har inte kompetensen till att STYRA Sverige.

  1. MSM har visst stängt dörren till alla lik i garderoben, medan SD:s är vidöppna för länge sedan.

 4. Har vi inte yttrandefrihet längre? Har vi vanliga medborgare inget skydd längre? Ska alla bli registrerade för sina åsikter? Sverige börjar likna gamla DDR mer och mer. Vi behöver verkligen Guds beskydd mer än något annat land i EU.

  1. Jag har åtminstone kläckt ur mig att jag förtidsröstat på SD muttrande jag vill hellre bli lurad av J.Å än av S.L- och jag tänkte på Stefan Demerts visa LURING

 5. Egentligen borde han handlat en ”luffare” med tanke på om du äter ”gris” då smädar du Islam, liksom det övriga ”packet”. Tacka vet jag ”Negertårtan”, som Fru Reinfeldt bjöd på. Den skulle passa in som framsida i Moderaternas valprogramsbroschyr. De tycker ju så mycket om ”mångkulturen”, bara den är långt borta från sitt eget hem. Men när det gäller skattefinansierade”Tårtkalas” för ”vuxna”, då passar det bra att ”vara med”! Eller hur, Politiker? Tyvärr är det flera partier som borde göra det svenska folket den tjänsten att ni ”Lämnar in”. D.v.s. gå i konkurs och lägg ned er ”Partiverksamhet” för NI respekterar ju inte det svenska folkets väl och ve. Ni är inte ens värda 5 Öre i ”lön”. Politiker som avser att fortsätta med att IGNORERA att All Makt Skall Utgå Från Folket, AVGÅ IDAG med omedelbar verkan, tack.

 6. Från min syster:
  Har du sett, en dansk minister Jarl Feyling skriver i Berlinske enl. Fria Tider den 25 Aug att vår stadsminister inte har en korrekt verklighets uppfattning om migrationen som kommer att sänka hela vårt land, denna minister som är socialdemokrat råder svenskarna att rösta på SD! Jag undrar vad statsministern säger om detta när han nu handlar korv!

Kommentarer är stängda.