”I LANDET DÄR VALOBSERVATÖRER BEHÖVS.”

Denna text är från ”Sunt Förnuft” av Magnus Stenlund.

Artikeln säger allt om hur långt Sverige har sjunkit. Nu platsar den humanistiska stormakten bland skurkstater.
För nu behövs valobservatörer enligt OSSE. Med en kulturminister som anställer terrorister som normbildare, med en statsminister som ständigt upprepar att det är oacceptabelt och som tillsammans med Jonas Sjöstedt rycker på axlarna åt sina valvåldsverkare, så förstår väljare att det behövs. Vänsterns hegemoni måste få ett slut och regeringen sparkas ut efter den 9 september.
(Mellan rubriker är mina egna, ej författarens)

…………………………………………………………………………………………………

”Sverige , en skurkstat?

I korthet: OSSE, internationella valobservatörer till Sverige för första gången.

Vi befinner oss nu alltså på Ukrainas och Kenyas nivå, enligt denna respekterade organisations bedömning.

När ett statsråd (Alice Bah Kuhnke) anställer terrorister som normbildare; när en partiledare (Jonas Sjöstedt, V), som är del av regeringsunderlaget, inte tar avstånd från sitt partifolks sabotage av andras valaffischer och störande av valmöten, och när statsministern själv inte tar honom och V ordentligt i örat, utan istället låter S-aktivister göra samma sak, ja, då är demokratin i behov av stöd från yttre makt.

Man brukar ju skoja lite om bananrepubliken Sverige, men aldrig har vi varit så nära den verkligheten som nu. Internationella valobservatörer är normalt bara vanliga i skurkstater och länder nära inbördeskrig, som Ukraina och Nigeria. Men i år bedömdes det att man behövs även i Sverige. Och man har tyvärr alldeles rätt. Men behovet är 99,99% ensidigt. Risken att spelreglerna inte följs börjar vid blockgränsen och ökar ju längre vänsterut man kommer. Bortsett från lilla NMR (ca 100 medlemmar enligt Wikipedia) förstås, de enda som bråkar på högerkanten, och som vänstern behöver så innerligt för att kunna skylla ifrån sig. 

Vänstern saboterar och regeringen stimulerar
Att vänstern inte har skam i kroppen är välkänt; tragikomiskt inkonsekvent är Ung vänster-ordföranden, Henrik Malmrot, som vill prata till punkt i debatten med SD, samtidigt som debatten gäller just vänsterns systematiska sabotage av det demokratiska samtalet i allmänhet och SD:s valmöten i synnerhet.

Jag är tyvärr övertygad om att han var medveten om paradoxen – han bryr sig bara inte. I hans eget parti får man inte ris utan ros när man beter sig regelvidrigt och hur är det med medias och allmänhetens reaktion?

 Citat: ’I Aktuellt diskuterades hur mycket det är okej att störa andra partier’. Ursäkta?
Hur m y c k e t?
Det är helt enkelt inte OK alls! Och detta borde inte ens debatteras. Så klart.

Nio av Malmrots kvinnliga partikamrater gick i våras ut i öppet stöd för ’autonoma nätverk’ – AFA och Revolutionära Fronten – sådana som använder våld, skadegörelse och andra olagliga medel för att driva sina åsikter.

Detta inte före utan efter att flera andra inom det famösa ungdomsförbundet rensats ut – gott om ohyra finns alltså kvar. Deras närvaro tillsammans med partiledningens överseende visar att Vänsterpartiet helt enkelt inte är rumsrent: det är ett parti som självklart inte borde ha plats i finrummen, lika lite nu som förr. Men det har man. Och man är i s k gott sällskap.

Aktivismen har inte bara tagit över i Vänsterpartiet, utan uppmuntras nämligen öppet även av regeringen.

Alice Bah Kuhnke, en skandal!
Sådana som Alice Bah Kuhnke har gjort det till en hederssak att bryta mot vårt demokratiska regelverk. Om en minister kan göra det utan att ställas till ansvar så är det klart att även andra känner sig manade. Och i hennes utnämningspolitik är det uppenbart att aktivism är något som är ett plus i cv:n.
När t o m sådana som Pia Laskar, med i Bader-Meinhof-ligan och fortfarande trogen sina terroristideal, utnämns till ’normansvarig’ (ni vill inte veta vad det innebär) på Historiska Museet – då finns det uppenbarligen inga gränser.

Vänstern saboterar i stället för att debattera
 Givetvis har den här typen av ’samtalston’ inte uppstått ur tomma intet. Det är så här vänstern bemött sina politiska motståndare länge nu: genom att blockera och censurera, tiga ihjäl eller trolla bort. Vad som helst för att slippa samtala. Man har väl insett att man bara förlorar på öppen debatt: vänsterns argument är helt enkelt för dåliga när de synas i klart ljus. 

Åsiktsdiktatur med känslor
Och bemöter man hen, så mår hen dåligt, då är det synd om hen. ”Motståndarna säger saker hen inte gillar, hjälp! Hen känner sig kränkt!”

Genom att införa den helt obegripliga normen att den som säger eller skriver enligt yttrandefriheten tillåtna saker, ändå har ansvar för mottagarnas känslor, kan man godtyckligt stänga ner sajter och grupper på facebook och ändra sökvägarna på Google.
Vi har nu fått en svensk version av algoritmer, medan den fria världen har en annan.
Grattis Sverige, det första och hittills enda västland (och land öht) som på demokratisk väg är på god väg att göra om sig själv till en åsiktsdiktatur. Vad är det som händer, kan man undra, men det är det förvånansvärt få som tycks göra.
Stefan Löfven, känd för sina frekvent utlovade tuffa tag mot våldsverkare i samhället, skulle naturligtvis kunna säga: ”Låt för h-e bli att sabotera!” Det är inte OK att göra så mot andra partier i deras valkampanjer.

Kanske till och med g ö r a något åt saken? Detta är inte OK mot vår demokrati eller mot de svenska väljarna, som har rätt att ta del av alla partiers budskap, så därför utesluts (bötesfälls/tvingas sanera och återställa) vederbörande. Eller åtminstone: ”Be om ursäkt, skaffa en uppfostran och säg tack – så får det gå för den här gången!” Men tänk inget av detta gör han; när ungsossarna sprejar ner M:s valstugor med S-budskap, så är det tvärtyst.

Sverige har tagit flera exempellösa kliv in i mörkret under Stefan Löfvens fyra år. Låt oss hoppas att det går att träda tillbaka in i ljuset efter 9/9 – med partier som respekterar åsiktsfrihet och demokrati vid makten.

Magnus Stenlund
Sunt Förnuft

https://www.dn.se/nyheter/politik/internationella-valobservatorer-till-sverige/

https://nyheteridag.se/ung-vanster-vill-stora-sds-torgmoten-ordforande-begar-sjalv-att-fa-prata-till-punkt-nu-pratar-jag/

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/debatt-mellan-ung-vanster-och-sd-i-aktuellt

https://nyheter24.se/debatt/768193-nio-kvinnor-fran-ung-vanster-rf-och-afa-ar-vara-kamrater

En tanke kring ””I LANDET DÄR VALOBSERVATÖRER BEHÖVS.”

  1. Att vi behöver valobservatörer bekräftar ju bara om misstankarna om att valet 2006 var riggat. Det var första gången som ”siffrorna” gick via nätet! Varför gjordes det ingen efterkontroll eller samma manuella förfarande som tidigare som en ”säkerhetsåtgärd”? Moderaternas enorma uppgång var en Världssensation samtidigt som det inte kunde förklaras som statistiskt möjligt. Vi blev alla handlingsförlamade som en effekt av ”medias” del i att sakta men säkert höja M:s procent i folks medvetande så att det till slut blev en omöjlig sanning.

Kommentarer är stängda.