Svenska kvinnor och män, inse att nu får det vara nog.

  ”Vi degraderar oss själva till stackare om vi inte utkräver ansvar. Vad är vi för ett folk som accepterar att de värsta brottslingarna och förstörarna av vårt land får ställa upp i val för att på nytt kunna fortsätta förstörelsen och terrorn?” frågar sig Olle Ljungbeck.
Målgruppen är de som tror på 7-klöverns löften om trygghet och ansvar. Vilket klingar mycket falskt, när dessa partiledare under denna mandatperiod endast förvärrat situationen för värdlandets landsmän.
För de som ännu tror på förbättring, läs länken från en luttrad fd.bloggerska om hur den feministiska regeringen skickat in unga, svenska kvinnor i dessa importerade våldtäktsmäns gap. Denna gång fick de ett rättvist straff, men med fortsatt regeringsinnehav är risken stor för sharialag.
………………………………………………………………………………………………………..

Olle Ljungbeck

” Svenska kvinnor och män! Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har raserat det svenska samhället som ingen regim före dem gjort sedan Sverige blev en nation. Trots detta utkräver ni inte ansvar. Har ni ingen självrespekt eller är ni slavnaturer?
 Den katastrof de rubricerade orsakat Sverige och svenska folket är så enorm att det är svårt att beskriva hela vidden av den. Men en sak går inte att motsäga.
De är på grund av sitt landsförräderi indirekta mördare och skyldiga till sammantaget -otaliga medborgares död,- våldtäkter,
– terror, – misshandel och – förstörelse av privat och samhällsägd egendom får tiotals miljarder under ett flertal år.
Självklart är dessa landsförrädare indirekt skyldiga till bränderna i Göteborg m fl städer.
Trots detta (eller kanske därför) går man inte in med kraftfulla åtgärder och berövar brottslingarna och våldsmännen deras frihet.
Kan man på ett mer uppenbart sätt offra sitt eget folk?
Att inte utkräva ansvar av dessa (sjuklövern) brottslingar innebär att vi inte längre kan definiera Sverige som en rättsstat.
Politikerna har befriat sig själva från det ansvar som normalt utkrävs av vanliga medborgare, då de brutit mot lagen.
Stefan Löfven jämte de två språkrören och övriga 5 partiledare har med sin politik sanktionerat terrorn mot folket och har dessutom fräckheten att berömma sig av detta genom att kalla sig humanister, när de i stället borde benämnas avskum.
De är skyldiga till den värsta katastrof i form av död, lidande, våld och förstörelse som någon gång drabbat Sverige.
Hur kan ni svenska män och kvinnor låta dessa förrädare och indirekta mördare än en gång få möjligheten att regera Sverige? Ni offrar därmed era barn och barnbarns framtid för er feghet.
 Vi degraderar oss själva till stackare om vi inte utkräver ansvar. Vad är vi för ett folk som accepterar att de värsta brottslingarna och förstörarna av vårt land får ställa upp i val för att på nytt kunna fortsätta förstörelsen och terrorn.
–  Kan orsaken till att ni svenska kvinnor och män låter dessa (sjuklövern) gå fria, att katastrofen är så enorm, att ni inte fattar vidden av den?
– Eller är ni för fega att ärligt och uppriktigt stå för den sanna  bilden att sjuklövern har förstört Sverige och de är såväl landsförrädare som indirekta mördare?
– Är ni i er feghet rädda för att inte bli kallade humanister utan i stället rasister och främlingsfiender?
I så fall har landsförrädarna lyckats övermåttan i sin strävan att tysta er. När ni beskylls för rasism från dessa grova brottslingar borde ni i stället ta det som ett beröm och inte kapitulera för deras demagogi.
 Den 9 september har ni möjlighet att kasta ut dem från regering och riksdag utan möjlighet att komma tillbaka. Om inte, röstar ni fram landsförrädare och indirekta mördare. En gång får ni kanske stå till svars för era barn och barn- barn. Men då kan det vara försent.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

……………………………………………………………………………………………………

Ni som ännu inte har bestämt Er eller Ni som tänker rösta på 7-klövern, läs denna berättelse, om ”Den feministiska regeringens offer”, som förmedlats av en fd bloggerska, som förföljts för sina varningar. Nästa gång kan det vara era döttrar, barnbarn som blir inlåsta, våldtagna och söndrade i fortsatt liv.
Är flocktillhörigheten viktigare än att rädda familjen och landets framtid?
Inse, att det sannerligen får vara nog, om fyra år är det försent.

Soldatmamman:

Den feministiska regeringens offer
JA har gjort följande inlägg på FB: En 16-årig kille valde att tillsammans med sin bror (!) våldta en ung kvinna. Under pistolhot spärrade de in henne, band fast henne och hotade henne med kniv. Sen började helvetet för kvinnan. Hon tvingades utstå flera vaginala, orala och anala samlag och enligt domen hade hennes kropp bjudits ut till andra inbjudna män. Männen turades om att våldta kvinnan och i 17 mörka timmar pågick förnedringen.
Man ringde hennes vän och krävde 20 000 för att släppa henne fri. Vännen ringde polisen, och en insatsstyrka lyckades befria kvinnan.
En månad tidigare bröt sig den äldre brodern in i en annan kvinnas bostad. Tillsammans med sin kompis gick de fram till kvinnan, tog stryptag om hennes hals och våldtog henne i timmar. Enligt domen var våldtäkterna en slags hämndaktion då polisen tidigare valt att anmäla den yngre brodern för vapeninnehav.
Mellan dessa våldtäkter hade den äldre brodern lurat in en kvinna in i en bil, när kvinnan slagits sig ner låste han bilen och började förgripa sig på och våldta henne. Den yngre brodern var känd av rättväsendet sedan tidigare då han hade kidnappat och rånat en taxichaufför.
Han och hans kompisar hotade chauffören med kniv och körde sedan omkring honom i bagageutrymmet innan han dumpades. Killen friades i rättegången då man tyckte att han var ”för ung”.
Enligt rättväsendet och åldersundersökningen har ”pojken” dock ljugit om sin ålder. Man har lyckats ta fram bevis att han är över 18 år och den här gången kunde han inte smita undan utan dömdes till drygt 3 års fängelse medans hans bror fick drygt 7 år.
Bröderna var dock inte nöjda med domen. De testade sin lycka och överklagade domen till hovrätten. Men någon lycka skulle man inte finna, snarare tvärtom. Hovrätten beslutade istället att höja brödernas straff.
Den äldre brodern döms nu istället till fängelse i nio år och den yngre brodern får fängelse i fyra år och sex månader. Man fastslår även utvisningen och bröderna kommer inte få återvända till Sverige före år 2032.
Det här är dagens sanning. Det här är dagens Sverige. Unga kvinnor som blir påhoppade och gruppvåldtagna i timmar. Som torteras med kniv och pistol. Svin som står i kö för få ut sina vidriga fantasier samtidigt som kvinnor ligger förkrossade på marken och skriker efter hjälp. Det är nått fel på människan. Det är nått som är trasigt och fullständigt vedervärdigt! Allvarligt talat! Vart är det här sjunkande skeppet på väg?
DET FÅR SANNERLIGEN VARA NOG NU! ”
Källa:http://soldatmamma.blogspot.com/2018/08/den-feministiska-regeringens-offer-i.html
Läs gärna:
https://www.alandsnyheter.com/brott/valdtakt/finskor-offer-i-80-av-asylinvandrares-sexbrott-halften-av-dem-flickor-under-18/
Finskor offer för 80% av asylinvandrares sexbrott – hälften av dem flickor under 18!
I Sverige råder mörkläggning och vänsterns begivenhet att smeta ut dessa väldtäktsmäns gärningar på alla vita män slår rekord i deras lögnfabriker.

7 tankar kring ”Svenska kvinnor och män, inse att nu får det vara nog.

 1. Kvinnor, NI är en maktfaktor. UTNYTTJA detta! Vi alla måste inse att vi röstar ”för våra liv”. Vi bör rösta på de partier som har ASYLSTOPP som Nr 1 i sitt partiprogram annars både väljer vi som vi tillåter att den redan etablerade våldtäktskulturen kan få fortsätta i oförminskad takt. Vi borde väl vid det här laget inse att ”våra nuvarande” politiker kommer aldrig STOPPA den s.k. ständigt pågående invandringen. Vi måste RÖSTA BORT så många procentenheter det bara går från de 7:s gäng till förmån för Alternativa partier som har VERKLIGHETEN i sitt partiprogram, sett ur det svenska folkets synvinkel och inte några fejkade propagandaprognoser som inte säger någonting.

  1. Helt rätt TT kvinnor är en stark maktfaktor. Globalisterna har satsat på kvinnorna. Kvinnor har moderskänslor som gör att dom är lättare att vilseleda.

 2. Vi svenskar känner tacksamhet över våra förfäders slit och arbete för att vi skulle få det bra.
  Men vi har anledning att oroas över framtiden för våra barn och barnbarn. Hur ska de kunna försörja alla som inte arbetar? Det är bedrägeri att kalla ekonomiska migranter för flyktingar. Varför föraktar så många invandrare det svenska samhället? Pågår ett lågintensivt krig i Sverige? 7-klövern kör samhället i sank istället för att ta ansvar för svenskarnas väl.

  1. Du har helt rätt i alla frågor. Inget sker i ett vaccum, starka krafter, dvs.pengarna, styr politikers vurm för EU och FN.

 3. Varför ser det ut som det gör i Sverige?
  En stor del av förklaringarna kan hittas i nedanstående länkar –
  UfM – en verklig doldis i världspolitiken – varför gör inte journalisterna sitt jobb?

  https://www.gatestoneinstitute.org/12838/union-for-the-mediterranean

  Socialdemokraternas fina samarbete sedan 1994 med SMR – Sveriges muslimska råd.
  https://ledarsidorna.se/2018/07/andra-vagens-islamism-nar-socialismen-motte-islam-uppstod-nagot-mycket-obehagligt/

  Ikväll är det A. Lööf-frossa på SVT och TV4 – tänka sig att det sammanföll.
  En given fråga till Annie är om deltagandet på Bilderbergmötet juni- 2017.

  1. Tystnad råder om Medelhavsunionen (UfM) där EU tiger och/eller samtycker till sharialag, precis som sker här hemma. Där infiltration av radikala islamister finns i alla samhällets organ, riksdag, statliga verk/myndigheter, domstolar, DO, AF, FK, kommunens förvaltningar osv, medan en stor del av Svennsson sover och röstar mot sin egen undergång.

 4. Ja Olle. Vi har varit alldeles för blåögda och förda bakom ljuset. Får mig att tänka vad David Rockefeller sa 1993. Att nu har vi kontroll över media.Resultat ser vi nu.

Kommentarer är stängda.