Vänsterns valbudskap förskräcker och en statsminister utan handlingskraft.

Johan Westerholm: ”…..Efter upploppen i Göteborg ……… var inte längre kufarna och nördarna nere i källaren som letade efter djupare förklaringar. Istället såg vi hur riksdagsledamöter, komiker, artister och ledarskribenter plötsligt började ägna sig åt yviga spekulationer: detta kunde inte bara vara kriminella: det var för organiserat, det föll för nära inpå valet, det kom just när vi börjat prata om miljöpolitik, osv…..”

Daniel Riazat har nog med denna misstanke säkrat sin riksdagsplats!
 Morgan Johansson däremot deklarerar hårdare straff
och hans kollega Annika Strandhäll visar stolt att de tillhör The ”Working Class Hero”
En nyhet för många väljare. Hjältedåden av denna dam är indragen assistans, oändliga köer i vården och försämringar i hela socialförsäkringssystemet, men inget offer är för stort för att invandrare skall välja rätt i valbåset den 9 september.
Jeander avslöjar här hur det går till att anmäla brott till polisen.
För säkerhets skull skriver vänsterns kvinnor på nätet till sina kära ensamkommande vänner, hur det skall bete sig vid vårdbesök. I fall socialministerns budskap om 50-kronors vård inte nått ut.Att denna omsorg om de som inte skall vara här skapar ”LSS-flyktingar.” Förtvivlade familjer som fått assistans indragen för sin handikappade barn, tvingas flytta där släkt finns och med ett litet hopp om annan bedömning i den nya kommunen. Fattigpensionärer får inga råd, hur de skall klara tandläkarräkningen. De har slitit och gjort mer än rätt för sig under hela sitt liv, till skillnad från dagens välfärdsparasiter. Men VPK vet råd:
Tur om man inte är hemma, när socialdmokraterna knackar på, men kanske  var det främst ett tecken, för att underlätta för tjuven, som kan tillhöra en minoritet och som behöver hjälp och stöd.

Hur valarbetarna skall förklara statsministerns oklara besked och ständiga veleri i viktiga samhällsfrågor begriper jag inte.

Det enda som är klart är att han inte samarbetar med SD och till varje pris står upp för asylrätten!
Därutöver är han värre än pastor Jansson, som inte hade några bestämda åsikter om någonting, som  Tommy Norun mycket träffande skriver efter utfrågningen i SVT den 20 augusti.

”Steget Efter/twitter” noterar här hur vänsterns aktivister kämpar för demokrati och tolerans.

 Till sist känns det tryggt att få veta att den skenande invandringsrelaterade brottsligheten är oacceptabel, bränder, stenkastning, rån, stölder, mord, våldtäkter, överfall ….. allt är oacceptabelt för statsministern, men efter detta kraftuttryck gör han halt.

 Hur länge till skall medborgarna acceptera att förstörelsen av landet får fortsätta?

Vi bestämmer i valbåset den 9 september!

4 tankar kring ”Vänsterns valbudskap förskräcker och en statsminister utan handlingskraft.

    1. Tack för bra upplysning. Klara, raka och föredömliga besked från AfS. 1. Asylstpp 2. Återvandring 3. Swexit/lämna EU 4 Förbjud tiggeri.

  1. Ånej, Harriet, några fler uttryck än bara ”oacceptabelt” har de allt, när landet brinner.
    Exempelvis: ”Det är inte okej”.
    – Så tryggt, så tryggt!

Kommentarer är stängda.