Parkeringsskatt, subventionerade el.cyklar och klimatångest, när MP vädrar morgonluft

Tänk att de aldrig ger sig dessa verklighetsfrämmande miljöpartister. Efter sommarens värmebölja är de på banan igen med sin ineffektiva symbolpolitik.
Att skilja på klimat och väder är inget för dessa pekpinnebärare.
Lådcykel i stället för bil till Maxi!
Nu finns ett förslag om att ta ut parkeringsskatt när vi storhandlar. Lådcykel skall ersätta den hatade bilen, den enda friheten som finns kvar för skattebetalaren.
Lådcykel kan passa i huvudstaden, för söderns unga PK-ister, som kan trampa runt på denna rädda- klimatet- symbol, med en cafe latte i handen. Men inte för de ”deplorable” som har fräckheten att bo på landet, med långa avstånd till stohandel och arbete. Norrlänningen börjar bli fly förbannad, för SD rycker nu fram i de rödaste fästen, som S räknat som ointagna fort.
Kanske är baktanken hos MP:s predikanter att de själva kan fortsätta att åka taxi, köra diselbilar och ta regeringsplanet från Arlanda ner till huvudstaden, trots att kommunala färdmedel finns utanför knuten. Energin har de i stället lagt på pekpinnar mot vanligt folk, dvs alla med undantag av politiker, ekonomer och journalister. Fast vid närmare eftertanke passar lådan perfekt för vår statsminister, synd bara att  inget lock är på. Kanske det inte gör någonting, för hans regeringskompis når inte ner till tramporna, noterar Jeander.

”Klimatångest- den nya accessoaren”
SD:s förslag att lägga ner allt behandlingstrams för unga med klimatångest är berömvärt. Att ha ångest för klimatet är liksom lite inne-tjusigt-fint, som visar vilken god människa jag är. Att tvingas vänta i köer på livsviktig vård är inte lika tjusigt. För den ångesten finns ingen behandling.

Att ha klimatångest är den nya accessoaren, skriver Rebecca Weidmo Uvell.
”……… De som i sina bekväma liv är mest upptagna av att stå upp för saker som ger dem en glans av att vara en särskilt fin person. Speciell. En som bryr sig så mycket utanpå att det gör ont. Och står man upp för saker kastar man epitet på de som inte tycker likadant. Med stora ord säger de att alla är lika mycket värda. Olikheter är enande, inte det som sliter isär. Mångfald är syre. Om man inte är en av de som inte tycker som dem det vill säga…..”
Här lyfter Aftonbladet fram Greta, som skolstrejkar utanför riksdagshuset fram till valet för klimatets skull.
”Det är min moraliska skyldighet att göra något” säjer hon och ler, så miljöpartisterna får tårar i ögonen av lycka.
Vad tidningen inte nämner är att hon är dotter till den stora PK-isten Marlena Ernman!
Sist jag hörde hennes skönsång tyckte jag att hon sjöng falskt.
Patrik  Engellau ge här en god förklaring till politikers vurm för klimatet. Från ”Det goda Samhället”, där han skriver om två  ödesfrågor , nämligen migrationen och klimatet.
 ”……..Klimatpolitiken ger avsevärda fördelar eftersom den underbygger de svenska politikernas internationella prestige och deras ställning som representanter för en humanitär stormakt vilket kan omvandlas till betydelsefulla jobb inom exempelvis FN och EU eller i varje fall viktiga världskonferenser och diverse ärofulla uppdraga som kan förgylla de berörda personernas tillvaro.
Att ta itu med migrationen är emellertid en tung och otacksam hantering som man helst vill undandra sig eftersom det garanterat blir bråk och politiska konflikter med åtföljande skäll i media. Sådant vill man inte utsätta sig för…”
Det var nog detta Linköpings kommunpolitiker tänkte på när de köpte ett el.cykel paket, där  en elcykel kostar 119.000!


 Jag beklagar att ideér blir verklighet, när S+MP+L i kommunen är i farten. Nu har dessa partier i sitt miljötänk skrivit ett leasingavtal för att tillhandahålla el.cyklar i centrum, för en nätt liten summa av >23 miljoner, således blir det 119.000 kr/cykel, som invånarna skall susa runt i. När tom lokaltidningen blir upprörd, då förstår ni att det är högt vatten.

Här ger jag Sara Skyttedal, kommunalråd för KD en eloge, för hennes klarspråk och kamp mot det kommunala slöseriet. Om hon hade blivit partiledare i stället för Ebba Busch, så tror jag att KD inte behövt vara rädda för att hamna under 4 % spärren.

Befolkningsökningen ingår inte i miljötänket
Att landets enorma befolkningsökning utgör en enorm miljöbelastning finns inte på MP:s karta. Nu vill de utvidga anhörigbegreppet, till hela släkten som ska in till bidragsparadiset. Inte konstigt att migrantverkets nya asylprognos smusslades ut i offentligheten en söndag. Statsministerns lögn om Europas mininivå börjar bli väl genomskinlig.

Jag har haft invandrare som direkt bett om hjälp med intyg för mer bidrag för semester i hemlandet, under min yrkestid. Dessa frekventa flygresor ingår nog i ”medmänskligheten” och då räknas utsläppen inte.
Varför nämner ingen politiker den värsta miljöboven, ett nyfött barn, där invandrare är mycket produktiva?
När MP och Reinfeld prasslade ihop, så blev många invandrare förmögna, genom generös retroaktiv utbetalning av  föräldraförsäkring, som fjättrade kvinnorna vid spisen. En god hjälp för att slippa arbeta utanför hemmets väggar är livsfarlig heltäckande klädsel hos de mest Koran frälsta, så fort de lämnar hemmet.

”För i Sverige får man bidrag, man behöver inte jobba” var en kommentar redan för > 25 år sedan hos flera utlandsfödda patienter, som jag mött och så rätt de fått. Men Löfven ger sig inte nu tjatar han om igen om rättvis fördelning inom EU. För han skall minsann stå upp för asylrätten!

Kina hade aldrig blivit en stormakt av i dag, utan ett- barnspolitiken, som väst förfasade sig över, något att tänka på för en inbiten miljöpartist.
Läs Timbros rapport om effekten av partiernas klimatförslag, längst ner på skalan hamnar Sjöstedt med Fridolin/Lövin med ineffektiva symbolårgärder!
Vilket knappast förvånar någon med kritiskt sinne i behåll. Bonus Malus är t.ex. endast ett sätt att djävlas med folk, som inte har medel att byta ut sin gamla bil till en med el.
Högst upp hamnar moderaterna tätt följd av sverigedemokraterna, där båda partierna vill se, internationella åtgärder.
Då kan utsläppen minskas betydligt mer, till skillnad från miljövännernas egoistiska tramspolitik, vars enda syfte är att återge glansen på den
globala godhetsglorian.
Samma idioti har pågått i > 30 år med landets falska flyktingpolitik. Där vänsterns  förkastliga politik, kunde ha avskaffat nöden i samtliga av världens flyktingläger, för miljarderna som trillat ner i invandringens slukhål.
Det viktigaste för dessa sk. miljövänner är inte vad som är mest effektivt i miljöarbete för moder jord, utan vad som är mest effektivt för det egna varumärket och karriären.
Mitt råd till vilsna väljare är, rösta bort dem och rädda därmed vår jord!

4 tankar kring ”Parkeringsskatt, subventionerade el.cyklar och klimatångest, när MP vädrar morgonluft

  1. Efter denna varma sommar förstår väl alla att det aldrig mer kommer att bli snö och minusgrader så det går ypperligt att cykla och storhandla med en lådcykel. Med MPs bidrag till elcyklar kan den vara utrustad med elmotor och har man då bara en tillräckligt stor låda så att barnen får plats så är det inga problem. Problem kan för övrigt vara positivt för då får man något annat att tänka på än klimatet och då kanske klimatångesten lättar lite.

  2. Det är en dålig politiker som försitter en chans att dra nytta av en kris

  3. Det kokar o jäser i Sverige, dom gamla maktstrukturerna är under upplösning, sjuklövern saknar markkontakt, man vill bara behålla sina privilegier. Jag ser med tillförsikt fram mot valet.

Kommentarer är stängda.