Jerzy Sarnecki ljuger och bortföklarar, för att rädda valet och forskningsanslagen

Jerzy Sarnecki nog riktigt arg över Uppdrag Gransknings fakta om våldtäktsmäns hemvist.
Nu är det åter dags för högerkonspiration, när studie, efter studie visar på det alla vet, att majoriteten av dömda våldtäktsmän har utomnordisk etnicitet. Senaste presentation av fakta  stod Uppdrag Granskning för i går kväll (22/8). Där granskning skett av våldtäktsdomar från tingsrätten, där gärningsmännen vid överfallsvåldtäkterna i 85 %  av de 843 granskade domarna hade utomnordisk etnicitet.
Jag blev så trött över denna slingrande och bortförklarande professor Jerzy Sarnecki som sitter i BRÅ:s vetenskapliga råd. Han har under alla år  kallat de som lyft fram den sk. kulturhypotesen för rasister och fört fram sina bortförklaringsfloskler, eftersom  det får forskningsanslagen att strömma in.
Polisen  och föreläsaren Panshiri Mustafa och Ann Heberlein borde ha fått mer tid i detta granskningsprogran, i stället fick denne professor sitta och breda ut sig med sina haranger. Eller var tanken att fler skulle få se att han var naken?
Morgan Johansson upprepar till förbannelse om Brå:s karläggning 2005 och svamlar på om att regeringen inte skall bestämma över BRÅ:s forskningsinitiativ, trots att det ligger i hans uppdrag.  Staffan Danielsson (C) blev uppläxad av denne ljugnade minister, när han tidigare framfört vikten av att veta förövarens hemkomst i riksdagens talarstol. Hur han kan vara medlem i centerpartiet begriper jag inte?
”Hur kunde SVT vara så fräck att sända detta program så nära valet”, är vänsterns undran. ”Ni vet ju att presentation av fakta och undersökningar avgörs av avsändaren.” Steget Efter på Twitter vet hur det brukar gå till på SVT:s och medias redaktioner.
Här kommer en text från Magnus Stenlund (via Facebook) som säjer allt.
Sarnecki kallar Uppdrag Gransknings våldtäktsstatistik för högerkonspiration – men vill nu samtidigt  gärna själv utreda utlandsföddas överrepresentation. Vet dock redan svaret säger han.
Jerzy Sarnecki förnekar sig aldrig – bara verkligheten, och mörkhyade våldtäktsmäns ursprungsland. Hans energiska mörkläggning av dessa mäns överrepresentation, huvudsakligen från länder där islam är statsreligion och dominerande kultur, har förvägrat otaliga svenska våldtäktsoffer deras väl unnade upprättelse. Och försenat lämpliga åtgärder.
Att han är skitförbannad över att TV nu går ut med siffrorna förvånar väl inte. Men att ha mage att förneka glasklar statistik är… uppseendeväckande. Han tycks verkligen inbilla sig att vi fortfarande ändå ska tro på honom, även efter att sanningen kommit ut. Sedan blir det nästan tröttsamt.
”Vi borde ha gjort det för längesen.” Men vänta nu, så det dåliga tv-programmet fick dig att komma på en bra idé, något du tidigare sagt ifrån att varken du eller någon annan kriminolog ska ta i med tång? hm.
Varför vill du göra det?
Vad som gör det än mer skojsigt och hans nymornade intresse än mer obegriplig: Sarnecki anser sig nästan säkert redan veta hur en sån studie kommer utfalla!
Ska jag berätta en hemlighet för dig, lille Jerzy?
Jag och större delen av svenska folket vet också precis hur en sådan studie – genomförd av dig – kommer utfalla. Det är just därför den inte ska göras – inte av någon av dina jasägare till lärjungar heller. Vi behöver inte en sådan utredning alls, så nej tack.  Vi vet redan, precis som du – fast vår vetskap grundar sig i verklighet, din i din egen navel.
Din tid som överschaman är över. Vänj dig. Och ditt eftermäle lär bli det sanna och enda rätta.
Ur nationalencyklopedin 2050:
”Jerzy Sarnecki: en av vår tids största kvasivetenskapare och charlataner, under en lång tid, trots sin uppenbara inkompetens, med förödande inflytande över det svenska samhället. Må han ruttna i sin grav.”

Magnus Stenlund

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kriminologi-uppdrag-gransknings-program-borde-inte-sandas

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/sarnecki-vill-studera-valdtaktsstatistiken-vi-borde-ha-forskat-pa-det-har-betydligt-mer-intensivt

Läs gärna om fler Sarnecki lögner från ”Toklandet” den 14 maj i år.

Faktakoll inför valet: Faktiskt helt fel Sarnecki, SVT och Brå!

8 tankar kring ”Jerzy Sarnecki ljuger och bortföklarar, för att rädda valet och forskningsanslagen

 1. Forum för levande historia säger nu att Sverige inte får bli som i Tyskland när Hitler kom till makten. Att vi inte skall nämna gruppen som svarar för gruppvåldtäkter. ?? Hets mot folkgrupp? Uppdrag granskning tog fram enbart dömda fall. Pusslet faller mer på plats. Allas lika värde.

 2. Här en ”rapport” från Danmark som också har med en släng av ”berikningen” minst sagt.
  Dråp, våld och våldtäkt på frammarsch som en naturlig effekt av befolkningsökningen …

  https://denkorteavis.dk/2018/med-drab-vold-og-voldtaegt-foerer-koebenhavn-stadig-blandt-landet-fire-stoerste-kommuner-bortset-fra-aalborg-som-i-aar-har-flest-voldtaegter/

  UG -programmet var plågsamt att genomlida – J.S. måste bort, åtminstone från TV-rutan. Han säger själv att det finns fler forskare som klarar detta – att höra och se Morgan J. är även det en pina – han borde inte ha så många dagar kvar på posten.
  Fin ironi med sågspån – Jan I.

 3. Jerzy Sarnecki, född 7 juli 1947 i Warszawa i Polen, är en judisk forskare och professor i kriminologi. Han kunde lika gärna vara en Imam från Somalia. Jag säger som han som sa på ren svenska, Jerzy ”Go Home”. Du har ju förbrukat dig själv, inför öppen ridå!

  1. Borde inte han med sin bakgrund inse tusenårigt judehat från Muhammeds tid? Hans anhängare försökte liksom Hitler att sopa rent judiska boplatser. Enligt vänstern kommar all anisemitism från ett 100-tal sk. nazister i Dalarna, men 10.000 tals radikala islamister betraktas som helt ofarliga trots upprepade terrodåd och ständigt våld mot värdlandet, som bortförklaras med utsatthet, som får mig spyfärdig av ilska. Kyrkans välvillighet mot imamer, moskébyggen och böneutrop, där jihadism får näring, har nu konkurrerat ut Fader Vår.
   Offrar denne charlatan till professor och Rotschilds bamnkimperium sina egna landsmän i sin strävan mot världsherravälde? Begriper det inte. Tycker mej se samma utveckling jorden runt att herrarna förråder sitt eget folk, där vänsterns anhängare får bli nyttiga idioter och bana väg till sin egen undergång.

  2. Höll på att skratta mig fördärvad när Jerzy började förneka värdet av statistik. Det var som sjutton

 4. Sarnecki menar att invandrares brottslighet inte beror på ökad benägenhet för brottsligt beteende, utan på socioekonomiska orsaker. Som om de senare skulle legalisera brottslighet. Socioekonomiska orsaker visar att vi inte klarar massinvandringen.

  Vänsterpolitiker säger att de ekonomiska klyftorna ökar. Det är självklart när vi fyller på i botten med lågutbildade som lever på bidrag. Det är som att förvånat konstatera att kaffet blir sämre om man späder det med sågspån. Vänsterns recept för att minska klyftorna är fortsatt invandring av lågutbildade och höjd skatt för framgångsrika. Sverige skall bli som länder folk lämnar.

 5. Jerzy Sarnecki vilket skämt. Är inte det minsta förvånad han tillhör gruppen som vill förändra landets befolkning.

Kommentarer är stängda.