Nu har vi fått nog, avgå Stefan Löfven med hela Din regering!

 

Nu är jag mer än vanligt arg och upprörd på landsfadern (Löfven). Hans meriter i regeringsställning kommer från Ekonomifakta, SCB och Migrationsverket, se illustration från nätet.

Inga lärdomar
Vi hade en mega skogsbrand 2014 och som (naiv) medborgare var jag helt övertygad om att regering etc dragit lärdomar från den och att vi numera har ett fullgott brandskydd i landet. Men nej så är tydligen inte fallet.

Löfven säger att man ska utreda denna brand och ev göra förändringar. Men borde man inte dragit lärdom av branden 2014?

Brandplan för dyrt!!!
Sedan påstår statsministern och Morgan Johansson, att vi inte har råd med brandplan etc!!! Samma utlåtande kom från Britta Ramberg, operativ chef för MSB, att det är för dyrt med egna brandplan, man tar sig för pannan, men med Dan Eliasson som GD var det förväntat. Men mångmiljoner får rulla till genus och identitetspolitik, där råder ingen återhållsamhet! http://www.fornuft.se/index.php/2018/07/20/msbs-mangmiljoner-pa-genus-och-identitetspolitik-visar-hur-bisarrt-samhallet-blivit/

Löfven leker nu åter landsfader och åker på brandturné i sällskap med sina bröder och konstaterar att det görs otroliga insatser, men definitivt inte från regeringen!
Annie Lööf och Isabella Lövin dök också upp som gubben i lådan, som indirekt är ansvariga för att brandförsvaret tvingats rusta ner pga av deras kostsamma ”medmänsklighet.”

Bortförklaringar grasserar
Det är pinsamt att höra hur statsministern med herrarna Morgan Johansson, Dan Eliasson och Peter Hultqvist bortförklarar och skyller på varandra.

Jag kommer att tänka på regeringens senfärdighet och graverande brister i katastrofhjälp både under och efter både tsunamin och Estonia katastroferna. Annandagen den 26 december 2004 och den 26 september 2016 är datum som aldrig skall glömmas. Dagens miserabla politik från regering inklusive Alliansens oförmåga att opponera och väcka misstroendeförklaring mot statsministern efter alla skandaler, får inte heller glömmas bort.

Varför  begär statsministern inte tillräckligt med  hjälp?
Ryska brandplan, har  betydligt större kapacitet än de som nu bekämpar mot skogsbränderna, där många ännu sprids okontrollerat. Jag är övertygad om att Putin skulle ställa upp om en förfrågan kom från regeringen. Denna underlåtenhetssynd med hans svammel om andras ansvar är inte att visa statsmannaskap, utan borde föranleda krav på hans avgång.

Det är logiskt att EU:s främsta springpojke inte vågar begära hjälp från Putins Ryssland, för då skulle hans såta vän Jean Claude Junker bli sur. Vår förrädiske landsfader offrar hellre brandutsatta medborgare, skogsvärden, riskerar infrastruktur som t.ex. kraftstationer och låter skogens djur brinna upp, än att tacksamt ta emot  hjälp, efter förfrågan, men nu stoltserar EU med sin solidaritet.

Statsministern har dock vanan inne efter massmigrationens förödelse av landet, där tryggheten och samhällskontraktet gått i tusen bitar. Det är priset för den politiska elitens förverkligande av en humanitär stormakt! Vi är fler än Lotta Gröning, som i en debattartikel i Expressen skäms över statsministern.

Medborgarskydd är för dyrt, men massinvandringens kostnader får löpa amok.
Ett för landet fungerande brandskydd kostar i sammanhanget futtiga miljoner, men migration och afghan amnestin som handlar om miljarder och åter miljarder, det har vi råd med! Vilket ”Politiskt inkorrekt” tydligt illustrerar på sin Facebooksida.

Migrationen tar och slukar allt
Även om man mot förmodan dragit lärdom från 2014 års brand, så kom migrationskrisen 2015 och sedan dess har alla kommuner och i princip alla myndigheter varit upptagna av den. Det har varit totalt kaos överallt i samhället och migrationen (den sk flyktingkrisen) har  tagit alla resurser i anspråk såväl ekonomiska och personella.

Inga medel från landets ohemula skatteuttag har funnits kvar till att bygga upp ett fullgott brandförsvar, även om någon ev klok person i ledande ställning så skulle ha velat. Landets infrastruktur befinner sig i fritt fall.

Jag tänker på alla stackars djur som bränns levande och alla människor som måste lämna sina hem och all skog som brinner upp till ett värde av 600 miljoner lågt skattade, av skogsstyrelsen och bränderna är långt ifrån släckta än, enligt Rapport i går kväll. Brandmän har varnat för konsekvenserna av neddragningar/besparingar på brandförsvaret, men för döva öron. Läs vad Brandmännens Riksförbund skriver i en debattartikel i Expressen.

Miljöpartiet predikar
Det verklighetsfrånvända Miljöpartiet försöker som vanligt spela på människors rädsla om klimatförändringarna. Goda ord utan egna uppoffringar är deras kännetecken, för att lura folket till lojalitet. Dessa miljöpredikanter inser inte att de är genomskådade.

Om de nu kan så mycket om klimatförändringarna så kunde de väl ha sett till att Sverige är rustat för klimatförändringar kan man tycka och sett till att Sverige, som till stor del består av lättantändlig skog, har ett fullgott brandskydd.
Nej, i stället subventionerar de elcyklar!!

Afghanamnestin
Regeringen lägger miljarder på fuskande välfärdsmigranter och en lag, som är så dålig att domstol efter domstol underkänner den. Skälet var Löfvens maktberusning och vilja att sitta kvar. Då gäller det att hålla sina vänner på gott humör, medmänsklighet fick bli hans alibi med hjälp av Annie Lööf, landets förräderska och därigenom Bilderbergernas favorit.

Förresten vad händer med de 9000 vuxna barn som lagen skulle ha omfattat nu medan lagen är på paus? Jo, de är kvar i Sverige och måste ha boende, mat etc och notan går till kommunerna, pengar som kommunerna till exempel kunde ha lagt på brandskydd men i stället låter MP hela landet brinna upp, bokstavligt såsom metaforiskt!

Aftonbladet däremot låter ständigt Fatemeh Khavari få gråta ut över dessa avslag och hävdar att regeringens dåraktiga beslut skall följas. För dessa ”barn” som ljugit om både asylskäl, hemvist och ålder, skall få fortsätta att parasitera på oss.

Statsministern måste avgå!
Nej, nu har vi fått nog. En statsminister med regering som inte kan skydda sitt folk från faror inhemska som utifrån skall avgå. En regering som orsakat dem har inget existensberättigande utan borde ställas inför folkets domstol.

Ps. Glöm inte den ideella föreningen Magmas krav på folkdomstol, som de inte är ensamma om. https://corneliadahlberg.wordpress.com/sanningskommission-och-riksratt/
Glöm heller inte deras Dissidentfond för hjälp till personer som bötfällts för hets mot folkgrupp.
– Vill Du stödja dissidentfonden överför valfritt bidrag till MagMas DISSIDENTFOND och uppge Dissidentfond:
Kontonr inkl clearingnr: 8021-8  4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank)
OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879. Ds.

7 tankar kring ”Nu har vi fått nog, avgå Stefan Löfven med hela Din regering!

  1. Tidigare vädjade jag till att få företagen att RYTA till. Vad säger Polisen, Brandkåren, Socialtjänsten, Sjukvården, Psykiatrin, Kriminalvården, Rättsväsendet om den BELASTNING som främst drabbar er speciellt när många av er arbetar med ”livet som insats” för en sketen lön. Vad säger NI? Är det ”bra för Sverige” att man för en sådan politik där det inte finns någon ände på den överbelastning som ni har som vardag. Hur många ”belastningar” till tål det svenska samhället innan ovanstående ger upp eller bryter samman? Inte undra på att många byter yrke när sannolikheten att själv bli av med sitt liv ökar dag för dag p.g.a. den ansvarsbefriade Politikerna. Hur har ni ens mage till att skydda dessa haverister av det svenska samhället, SÄPO?

  2. Vi kan inte enbart lägga skulden på Löfven utan ha i åtanke att det var Alliansen som startade och orsakade dagens elände. De är ALLA gemensamt skyldiga. Den som tror att den Nya Alliansen ska vara lösningen är väl helt ute och cyklar. Det var ju Alliansen som under sina sista 8 år skapade den avgrund som det svenska samhället nu närmar sig. Angående en ”regering som inte kan skydda sitt folk från faror inhemska som utifrån skall avgå. En regering som orsakat dem har inget existensberättigande utan borde ställas inför folkets domstol”. Håller med till fullo förutom att det inte enbart är sossarna, den nuvarande regeringen, som ska stå till svars utan även Alliansen. Detta skall även gälla för vad tidigare regeringar åsamkat på den svenska välfärden. Jag försöker se det objektivt, så långt det går, men vill man vara delaktig i den svenska fortsatta samhällshaveriet, då vet ni säkert vilken konstellation ni ska rösta på. Valets största fråga från Folket borde vara: Varför exponeras inte andra alternativa partier lika mycket? Det heter i ”Statsskickets grunder. 1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse”. Något att tänka på om vilka vi/ni vill ska styra det framtida (företaget) AB Sverige. Ideologin borde vara att ta till de åtgärder som krävs för att Sverige ska kunna Överleva, innan det är försent. Eller är det redan försent, Politiker? När ska Folket få veta sanningen?

    1. Du har helt rätt att Reinfeldt öppnade folkets hjärtan och därmed gav fart i utförsbacken åt Moder Svea. Finns det någon preskriptionstid för brott begångna av politiker och statsministrar? Eller är de helt utan ansvar, de borde skickas till Haag för brott mot sina landsmän.

  3. Börjar tro att planen är ett inbördeskrig i Europa. Och att Nato kommer som på beställning att ingripa, efter vi har avvecklat försvaret. Poletten börjar klarna.

  4. Från min syster:
    Om vi varit i krig, säger Eliasson då som nu när vi krigar mot elden, nej vi har inte råd med egna plan, de får stå så länge på marken och soldaterna är på semester, vi kan inte kalla in dem, ta hjälp från Ryssland nej det gör vi inte……hur farao kan detta få fortgå?

  5. Löfven arbetar åt den dolda gruppen som är onda och vill förstöra Sverige och övriga Europa. Att verka och inte synas. Dom ansvariga borde dras fram i rampljuset. Tyvärr är dom sluga och inte vill bli avslöjade.

    1. Signaturerna TT och Staffan är något på spåren i sina kommentarer, som Du redan uppmärksammat

Kommentarer är stängda.